Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1449614497144981449914500 ... 14510>
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 19:06

budivelnik написав:
  _hunter написав:Грубо говоря: "за армейские заморочки" - надбавка x2, "боевые" - еще x2. При этом: четкие сроки контракта и испытательный срок месяца на три. И, естественно, рекрутинг - без обязательств.

Але жити на подачку в 20000 грн(еквівалент 500 євро) і заявляти дасьте 10 000 баксів - подумаю

Я уже не помню, кто эту утку запустил (тот старый маразматик со справкой?), но сейчас - просто идеальный индикатор для подсветки неадекватов, которые даже в азы факт-чекинга не умеют. :wink:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 20:24

pesikot
Номер і так був, але оце все під одним номером ? )

Заздрю твоїм здібностям купити конуру з великими проблемами
Я так дійсно не вмію )

Зараз глянув , тему, де як завжди всі мали вирішувати проблеми Долярека щодо вибору йому квартири під здачу , розпочато в січні 18 року. Це ж мабуть в 18 він і відніс гроші, які обпікали ляшку?
Ну так це 7р. І це не кінець ще.
Не дуже пристойно і не хочеться танцювати на його кістках, але незрозуміло який стосунок така інвестиція має до успішного успіху і подається як приклад для заздрощів з боку всього форуму до нашого інвештора.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 20:43

_hunter написав:
  ЛАД написав:
  _hunter написав:........
Я ж говорил, вроде: с теми ЗП - однозначно не готов.
.....
А с какими "ЗП" готовы?

Честно? :roll:
На самом деле это краткий ответ, что бы не расписывать длинную простыню - которая ни на что не повлияет...
Грубо говоря: "за армейские заморочки" - надбавка x2, "боевые" - еще x2. При этом: четкие сроки контракта и испытательный срок месяца на три. И, естественно, рекрутинг - без обязательств. А не как товарищ рассказывал: "пришла повестка - и он начал судорожно бегать" - что бы в пехоту не попасть...
Вот при всех этих вводных - я бы _подумал_ стоит ли в это все соваться...

Я не budivelnik, как он посчитал 10000 долл. в месяц, не знаю.
Лично мне не очень понятно.
Какая стартовая цена? х2х2 можно и 10 тыс грн, получится 40 тыс. А можно и меньше. :)
Четкие сроки контракта - это сколько? Год? два? три?
Испытательный срок месяца на три - кто решает "прошёл - не прошёл" вы или командир?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 21:03

UA написав:ЛАД, серби активно переходять на латинський алфавіт.
Різниця говірки в Загребі та Белграді приблизно як різниця української в Тернополі та Чернівцях. В хорватів італійських слів більше. Чим ближче до Пула тим більше.
В Пула, до дівчини можуть Синьорина звернутися.
Честно говоря, меня очень слабо волнует, будут они писать на латинице или кириллице. :)
Меня больше заинтересовало, что вопреки "сомнениям" (или уверениям?) будивельника у них признают официальными даже языки нацменьшинств, численность которых может быть от 3-% до вообще долей %. Причём признают как сербы хорватский, так и наоборот. У нас русских значительно большая доля, а уж русскоговорящих...
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 21:08

ЛАД написав:Испытательный срок месяца на три - кто решает "прошёл - не прошёл" вы или командир?
Випробувальний період зазвичай сприймається як можливість для роботодавця звільнити без зайвих затримок, але насправді він діє в обидва боки. Просто як правило для працівника обмеження по звільненню і поза випробувального періоду не суттєві, але в даному випадку, гадаю, малося на увазі саме це.
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 21:11

ЛАД написав:у них признают официальными даже языки нацменьшинств, численность которых может быть от 3-% до вообще долей %. Причём признают как сербы хорватский, так и наоборот.

Кто что прізнайот? В Сербії державна одна мова- сербська. В Хорватії відповідно- хорватська.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 21:26

_hunter написав:Я уже не помню, кто эту утку запустил (тот старый маразматик со справкой?), но сейчас - просто идеальный индикатор для подсветки неадекватов, которые даже в азы факт-чекинга не умеют. :wink:

Тут сходятся два основных недостатка людей - зависть и проецирование себя на других.

Но в словах «500 евро» есть и другая беда. Очень много граждан Украины считают эту сумму большими деньгами, а власть всё навороваться не может. Я до последнего мирного дня ходил с Кулебой в один ресторан на обед. Не вместе с ним, но часто его там видел то одного, то с кем-то. Кто платил за мой обед я знал (я). Кто платил за его - подозревал (тоже я). К нему у государства претензий нет, а у того, для которого 500 евро может быть месячным доходом, есть.

Нет в Украине справедливости, и что именно мне предлагают защищать, я понять не могу.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 21:33

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  ЛАД написав:А с какими "ЗП" готовы?

Честно? :roll:
На самом деле это краткий ответ, что бы не расписывать длинную простыню - которая ни на что не повлияет...
Грубо говоря: "за армейские заморочки" - надбавка x2, "боевые" - еще x2. При этом: четкие сроки контракта и испытательный срок месяца на три. И, естественно, рекрутинг - без обязательств. А не как товарищ рассказывал: "пришла повестка - и он начал судорожно бегать" - что бы в пехоту не попасть...

Какая стартовая цена? х2х2 можно и 10 тыс грн, получится 40 тыс. А можно и меньше. :)
Испытательный срок месяца на три - кто решает "прошёл - не прошёл" вы или командир?

Я даже не стал пытаться это вычислить - от балды, вестимо...
От текущей ЗП, естественно.
Упс, думал написал - год. Можно с автопродлением - что бы с бюрократией на заморачиваться.
Опять же, естественно - обе стороны.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 21:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Путін справді почув Трампа

та зебанда не чує свого народу. Як ці бандити вже 'осточорітил'
BeneFuckTor

Подякував: 260 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 22:13

ЛАД написав:
  _hunter написав:Честно? :roll:

Насправді більш цікаво що таке х2х2, які "порахував" _hunter.
Якщо це в місяць, то згідно ТК - 24х7 повинно оплачуватись х8, навіть без врахування армійських заморочок та ризиків.
Якщо в годину - то х4 навіть трохи забагато, особисто мене за умови чітких строків та предоплати влаштувало б навіть х2.5...

А 10000 долл з довідника стеля budivelnik-а - це приблизно $12.5/год, які якраз і є середній годинний дохід пересічного помножений на х2х2, які "порахував" _hunter

В Трудовому Кодексі України все детально описано, враховуючи нерозбірливість та бажання командира отримати та утримати хоч когось - вирішувати буде саме претендент.
В умовах війни та гіпотетичної армії де діють саме Закони України, а не косметично відредаговані устави РККА СС - роль командира негайно дозволити переведення за "відношенням" під час випробувального терміну, а можливість затягнути/відкласти процес на 2 місяці у командира з"являється тільки після успішшного проходження випробувального терміну.
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

#<1 ... 1449614497144981449914500 ... 14510>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор