Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 14734147351473614737>
Повідомлення Додано: Чет 14 сер, 2025 23:22

Shaman написав:
  Успіх написав:Припустимо!
Тільки припустимо!!!
Що завтра на Алясці нас "здадуть"...

Тутешні потужники зразу ж підуть штурмувати тцк, чи навіть, плюнуть на них і зразу візьмуть білети в Краматорськ?

Чи.... візьмуть білети на Варшаву?

а що значить здадуть? дуже широке розуміння.

й ти схоже бачиш лише два варіанти дій - а їх набагато більше... а чого зрадників не питаєш, як швидко вони за кордон чкурнуть? :D
...бо вони ВЖЕ за кордоном! :roll:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 14 сер, 2025 23:40

Так хорошо было без этих Тож, Друзів кликбэйтных
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 сер, 2025 00:00

гордон негодяй
играет на низменных чувствах людей
другое дело что раньше он был неплохим коммуникатором
приглашал поговорить известных людей от артистов до министров
но он остановился в своем развитии примерно со времени школы, но не остановился в своей непомерной жажде хайпа и зашел так далеко, что минусы многократно перевесели плюсы
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 сер, 2025 00:02

budivelnik написав:
  detroytred написав:Бо саме так --- обов'язки різні.
І саме, і тільки в найвищих посадовців ЗСУ відповідальність за стан справ в ЗСУ.
Застав дурня Богу молитись-він і голову розібє...
ТМ Народна Мудрість(с)
1 В кожного керівника є політична відповідальність за ЗАГАЛЬНИЙ стан того чим він керує, і якщо його посада вибірна- то виборці дають свій вердикт
2 В ЖОДНОГО КЕРІВНИКА відповідальність за 100% ЕКОНОМІЧНИХ ДОСЯГНЕНЬ (втрат) того чим він керує - немає.
Простий приклад
Президент Південної Кореї - постійно перед судом за якісь вказівки які привели до ЗБИТКІВ ДЕРЖАВИ..
і всі ці збитки визначає СУД
І СУД жодного разу не написав у вердикті що за все що відбулось відповів Президент...
До речі був НЮРНБЕРГ і засудили як керівників так і НАЦІЮ якій примусово приписали денацифікацію
В Японії після війни , в Китаї після Мао-цзе дуна..

Тому
Так керівник НЕСЕ якусь ЧАСТОЧКУ відповідальності за те що відбувається
Питання тільки в розмірі цієї часточки
Я кажу що це менше 5%
Як тільки Ви назвете якесь число - так відразу й змушені будете привести всі свої висновки до якогось логічного ланцюжка.
І привести число 100% - то навіть такий дурник як девятикласник це не зробить...
А такий як Ви ( який полковник) також не хоче щоб такий як я заявляв що ВАШ вплив на процес =0, а якщо він вищий - то чим потрібніші були Ви ( чим сильніше впливали на кінцевий результат) - тим менше залишиться відсотків впливу для можновладців вищого від вашого гатунку.
Тому я пропоную наступну табличку
Все що вище
ТИП __відсоток до загальної кількості населення__відсоток впливу на кінцевий результат
генерала(губернатора)___________________0,01% ___1%___100 разів сильніший
вищі офіцери,голови райрад, підприємці ____5%___50%__10 разів сильніше середнього
вчителі,лікарі,працівники з доходом 1-3 сер__20%___40%___2рази сильніше середнього
всі інші________________________________75%_____9%__тобто ледве на себе

Тому
Вплив Президента, Міністрів і Генералів - в сто разів сильніший ніж вплив окремої людини( тих 75%), яка тільки те й робить що впливає виключно на своє життя і не робить ніяких заощаджень , голою в цей світ приходить , голою йде і нічого не залишає
Вплив полковника, підприємця, чиновника середньої руки в 10 разів сильніший ніж вплив простої людини...

Тепер ти хоч розумієш
Що сперичаючись з тобою про ТОТАЛЬНИЙ вплив на все можновладців я відстоюю для ТЕБЕ( і для себе) тезу про те що і ми на щось впливали і за це щось несемо відповідальність

Дійшло?
чи знову почнеш-єралашики/шнобелівки?

З виділеним згоден. Про застав дурня...
З усім іншим ні.

Пояснювати тисячний раз не буду.
Відстоюй-місіонерствуй, що хоч.
А в мене при обгоренні питань місце сидіння не визначає точку зору.
Я запросто визнаю, що вплив на систему полковників, як і капітанів, рядових, мізерний.

А цифри? Да недоречні тут цифри.
Це можна порівняти в якомусь!! сенсі з "золотою акцією"...
Не має значення її розмір. Вона може бути в абсолютних цифрах малою.
Але впливає-визначає саме вона..
Звісно в якихось межах сприйняття іншими.

Так от у можновладців саме ота "золота акція" --- кінцеве рішення. Саме за ними. Бо в них повноваження та інструменти.
А всі інші по суті лише визначають оті межі для можновладців. Лише межі.
Позитивні реформи цілком вписується в ці межі. Нехай і викличуть якесь обурення в різних формах.

Зрозумів ти чи ні, мені побоку...
В тебе своя точка зору, в мене своя.
Як бачиш, я в твою вже не лізу.
Тільки аргументував свою.
То й ти не лізь. В мою.
Зосередся на обгрунтуванні своєї((
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 сер, 2025 00:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Я написал ЦРУ чтобы обратили на Дмитрия Ильича внимание, прикрепил несколько ссылок на эфиры с 2017 где он называл Трампа агентом КГБ
По-хорошему, Дмитрий должен подвергнуться всем спектру ментально-оздоровительных процедур в Гуантанамо
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 сер, 2025 00:15

Banderlog написав:
  detroytred написав:Треба вам знати Обов'язки ГК та інших можновладцвв-еліт-управлінців.
І треба вам враховувати, що вони недоторканні.
.

Нахіба воно мені? ) шоб відстояти свої права? Так там кругом в дужках" на розгляд командира проставлено", а де не проставлено то мається ввіду. Ви думаєте що війна і армія це те саме?)))
Якщо допустим я покончу собі в руки? Прально проведуть службове розслідування де підпишуться люди що мене і не знали)
Недоторканних нема...?
Люди 2000 років тому вбили Бога.Чи зможуть люди вбити "недоторканних"? Нє, возможно, що хтось із них має здатність воскресати... :lol: думаєте варто провірити?
P/s а хто як не полковники можуть міняти матрицю? Генерали? Так вони ж творці наявної системи)
Чи може міняти матрицю будуть хуйвейбіни (молода прогрєсівна молодь, активісти і геї? :lol: )

Влучно ж!
Саме лише творці системи можуть її змінити.

Саме це і є моєю точкою зору.
Тому рішення тільки два:
1. Або міняти цих наявних творців на нових. Впритул, як казав Мортимер, самим ставати можновладцями. І самим створювати іншу нову систему.
2. Або під впливом самих різних факторів в цих наявних творців наявної системи зміниться мета - і вони самі почнуть змінювати їми створену системи на іншу нову. Як приклад - Куань. Один і той самий. Сидів на своїй системі і ... сам же її змінив на нову.
Ну і перебудову в совдепі, а також створення окремих незалежних країн зробили ті ж самі найвищі можновладці. Той же самий Кравчук, а не хтось інший.
Зараз Штати намагається "перебудувати"-змінити Трамп і Ко..

Активісти ж... ну може трохи можуть підкорегувати систему...
І то, якщо за їх плечима буде частка кого? Можновладців. Які й реалізують-протягнуть наміри активістів. Натиснуть на владу.
Імхо -- первинна ота частка можновладців. Активістів, як правило, під себе вона знайде... Хоча й бувають виключення.
Це Матриця видає ілюзію, що первинні активісти.
Раби могли і далі бунтувати-вимагати волі століттями, а зміни відбулися, коли частку можновладців перестав влаштовувати рабський труд. Коли частці можновладців стала потрібна вільна робсила, кріпаки отримали волю. А так би ще чекали та бунтували хоч століттями в кріпаках.

Від лише ходінь когось з картонками творцям системи ні холодно, ні спекотно..
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 сер, 2025 06:49

fox767676 написав:Я написал ЦРУ чтобы обратили на Дмитрия Ильича внимание, прикрепил несколько ссылок на эфиры с 2017 где он называл Трампа агентом КГБ
По-хорошему, Дмитрий должен подвергнуться всем спектру ментально-оздоровительных процедур в Гуантанамо

А в СпортЛото письмо продублировал ? )
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 15 сер, 2025 07:37

Фірма 90-річної матері нардепа Молотка з націнкою продавала матеріали для фортифікації на Сумщині 8)
https://www.pravda.com.ua/news/2025/08/14/7526231/
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 сер, 2025 08:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

"Сильно влучили". У російську Сизрань прилетіли ударні безпілотники – відео
Рано вранці 15 серпня безпілотники масовано атакували Самарську область Росії, на території регіону запроваджено план "Килим" і обмежено мобільний інтернет. Місцеві повідомляють у пабліках про удар по Сизранському нафтопереробному заводу.

ЗСУ атакували порт "Оля" в Астраханській області: уражено судно з боєприпасами з Ірану
Порт "Оля" використовується державою-агресоркою як важливий логістичний пункт постачання товарів військового призначення з Ірану.

За попередньою інформацією, було уражено судно "Порт Оля 4", завантажене компонентами до БпЛА типу Shahed та боєприпасами з Ірану. Результати ураження уточнюються.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 15 сер, 2025 08:56

Мама любит скорость

jump написав:Фірма 90-річної матері нардепа Молотка з націнкою продавала матеріали для фортифікації на Сумщині 8)
https://www.pravda.com.ua/news/2025/08/14/7526231/

Мама любит скорость (с)(тм)
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 14734147351473614737>
Форум:
+ Додати
    тему