|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 21 сер, 2025 15:09
Damay написав:У мене таке питання. Я помітив, що в історії за останні дні на двох картках White пакету є запис "Операція верифікації картки" 0,00 гривен. Я нікуди ix не додавав. Вони цифрові перевипущенi мною нещодавно через додаток. Я повинен хвилюватися про шахраiв чи хтось також має такі сповіщення, і чи це нормально? Чи немає способу побачити останні сеанси авторизації? Я цього не знайшов. Дякую.
Ні, хвилюватись про шахраїв чи якісь несанкціоновані операції не варто 👌🏻 Операція "Верифікація картки" проводиться автоматично Visa при заміні існуючого токена на новий. Це частина заходів безпеки, вона здійснюється безпосередньо на стороні МПС, тому приводів для хвилювання немає 😊 З повагою, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 21 сер, 2025 15:24
Искатель написав:Кошти на кредитці підійдуть, бо дебетова у мене зазвичай з нульовим залишком? Маю на увазі для перевірки.
Подойдут, но только свои. Здесь же не Приват  Зато наконец-то и RED стал, как все прочие карты, кредитно-дебетовым и теперь не страшно на него свои заводить.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Чет 21 сер, 2025 16:40
Sense Bank написав: Damay написав:У мене таке питання. Я помітив, що в історії за останні дні на двох картках White пакету є запис "Операція верифікації картки" 0,00 гривен. Я нікуди ix не додавав. Вони цифрові перевипущенi мною нещодавно через додаток. Я повинен хвилюватися про шахраiв чи хтось також має такі сповіщення, і чи це нормально? Чи немає способу побачити останні сеанси авторизації? Я цього не знайшов. Дякую.
Ні, хвилюватись про шахраїв чи якісь несанкціоновані операції не варто 👌🏻 Операція "Верифікація картки" проводиться автоматично Visa при заміні існуючого токена на новий. Це частина заходів безпеки, вона здійснюється безпосередньо на стороні МПС, тому приводів для хвилювання немає 😊 З повагою, Володимир 💎 Дякую за вiдповiдь. Я помiтив що в настройках картки активовано "Pay to Click" пристрiй. Не знаю що це таке я його видалив просто. Напевно система сама активує для зручностi але я не замовляв дану опцiю и вона менi тiльки збентежила.
-
Damay
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 сер, 2025 14:01
Прилетіла в ССА реклама дитячої картки. Неочікувано, для смузистів, лінк з додатку смартфону виявився для ВБ (посилання на new.sens..., яке не відкривається в Safari на смартфоні), недаремно ж нас загяняли в мобільні додатки. Так ото цікаво, ліміт тієї TRY буде загальний в дитини й батьків, чи це будуть окремі 100тис для гри на біржах?
-
kulikrom
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
|