Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1484314844148451484614847 ... 14864>
Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 16:24

Представляю, как эти люди рады возвращению на Родину...
В Одесі 40 чоловіків після повернення з російсько-грузинського кордону відправили з лікарні до ТЦК, — Суспільне

Частину з них уже відпустили, однак більшість досі залишаються там.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 16:25

Hotab написав:detroytred та ні
Замахується ногою/рукою - вже можна впливати. А співрозмірність відповіді суд же визначить 😅

недавно був гарний допис про підпанків на прикладі Буткевича. от ти якраз типовий представник.
І гегочеш не над вбитим викладачем а над черговим цвяхом у труну одного держ.утворення
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 16:30

Якщо модератори технічно реалізують автоматичний підпис до кожного повідомлення, щось типу "росія/росіяне - вороги, путін - винен", то в Песікота зникне сенс щось писати на форумі)).
Щодня одне й теж "А чому ти не кажеш що 2+2=4, чому тільки за інтергали з похідними говориш"
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 16:31

Letusrock написав:
  Hotab написав:detroytred та ні
Замахується ногою/рукою - вже можна впливати. А співрозмірність відповіді суд же визначить 😅

недавно був гарний допис про підпанків на прикладі Буткевича. от ти якраз типовий представник.
І гегочеш не над вбитим викладачем а над черговим цвяхом у труну одного держ.утворення

Я вже вище пепсікоту написав про це. У цих шароварників мабуть психологічний захист таким чином спрацьовує: буду восхіщаться рєжімом і мене не побачать, чік-чірік я в домікє.
А потім, якшо каток цього безвладдя і правового нігілізму переїде їх, їх дітей, близьких, будуть кричати, товаріщ зілінський, проізошла чудовіщная ошібка!
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 16:33

whois2010

Ти написав, але все перечеркнув одним словом ...

Якщо для тебе українська влада окупаційна, це те ж саме пишуть і самі москалі, що "Україна окупувана націоналістами", то юродивий - саме ти ! )

Людина загинула, обставини невідомі, але верещишь про "гестапівців" та "вбили людину" ти - хом"ячок юродивий, не з"ясувавши всі обставини.

Якщо вважаєшь що вбили, то бігом писати заяви в нац.поліцію, в прокуратору.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 16:45

pesikot написав:
  whois2010 написав:Я вже вище пепсікоту написав про це. У цих шароварників мабуть психологічний захист таким чином спрацьовує: буду восхіщаться рєжімом і мене не побачать, чік-чірік я в домікє.
А потім, якшо каток цього безвладдя і правового нігілізму переїде їх, їх дітей, близьких, будуть кричати, товаріщ зілінський, проізошла чудовіщная ошібка!

У хом"ячків завжди хтось винуватий і верещать вони голосніше всіх

Але сидять і нічого не роблять

А коли потрібно, то і своїх же в ТЦК сдають ))
Як зробив ти, бо тобі потрібно було прикрити власну сраку від штрафу і всього такого іншого

Які ж ви гнилі, "турбопатріоти". Коли тобі це зручно (як зараз), то ти намагаєшся мене звинуватити у виконанні норм законів, які затвердила твоя зе-влада? Закликаєш до порушення законів? А як твій куратор побачить?
Так як ти одірваний від реального життя в своєму вольєрі, то я тобі повідомлю, що штраф і сплата штрафу не звільняють нікого від попередніх вимог. На підприємство приходить наряд поліції, представники ОВА, представники ТЦК, представники трудової інспекції і блокують всю діяльність підприємства. До мене приходили.
Так що, революціонер в мамкіних колготках, ти про реальне життя і про можливості каральної машини побудованої зілінським маєш дуже мало уяви.
Добре, що через тиждень нарешті перше вересня і ти будеш менше проводити часу на форумі, а більше навчатися
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 16:50

whois2010 написав:
  pesikot написав:
  whois2010 написав:Я вже вище пепсікоту написав про це. У цих шароварників мабуть психологічний захист таким чином спрацьовує: буду восхіщаться рєжімом і мене не побачать, чік-чірік я в домікє.

У хом"ячків завжди хтось винуватий і верещать вони голосніше всіх

Але сидять і нічого не роблять

А коли потрібно, то і своїх же в ТЦК сдають ))
Як зробив ти, бо тобі потрібно було прикрити власну сраку від штрафу і всього такого іншого

Які ж ви гнилі, "турбопатріоти". Коли тобі це зручно (як зараз), то ти намагаєшся мене звинуватити у виконанні норм законів, які затвердила твоя зе-влада? Закликаєш до порушення законів? А як твій куратор побачить?
Так як ти одірваний від реального життя в своєму вольєрі, то я тобі повідомлю, що штраф і сплата штрафу не звільняють нікого від попередніх вимог. На підприємство приходить наряд поліції, представники ОВА, представники ТЦК, представники трудової інспекції і блокують всю діяльність підприємства. До мене приходили.
Так що, революціонер в мамкіних колготках, ти про реальне життя і про можливості каральної машини побудованої зілінським маєш дуже мало уяви.
Добре, що через тиждень нарешті перше вересня і ти будеш менше проводити часу на форумі, а більше навчатися

От тут ти вже за закон і не порушувати ...

А триндіти на форуму "вбили людину" аж гай шумить

По закону ти когось звинувачуєшь у вбивстві ?
По закону ти називаешь когось "гестапівцями" ?

Га ? )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 17:03

whois2010 написав:
  Letusrock написав:епідемія якась: то епілепсія, то сам впав (три рази)

Там схоже чистий кримінал і вбивство людини гестаповцями з ТЦК. Адвокат пише:
Зображення

Довідка. 41-річний Євген Кушнір вирішив зайнятися тренерством у 2013 році

Студент в 37 років ? з 2021 року
Якщо 4 роки бакалаврату, то вже не студент - 2021+4 = 2025 рік

До магістратури йому ще трішки довгенько

Якщо магістратура з 2021 року, то все вже закінчив би

Інформація не б"ється.
Емоцій так через край "вбили людину", "гестапівці" ... а фактів, по факту, мало
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 17:10

Успіх
Ти ж глузуєшь зі смертей цивільних

Глузуєшь з допомоги Україні, глузуєшь з успіхів Україні

І нічого ... на голову це тобі налазить ...

От, коли про ТЦК, ти вже дзюришь в штанці, бо сам боішься ТЦК )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 25 сер, 2025 17:17

Успіх
Сам факт, що ти прийшов в ЗСУ виключно заради грошей ( що знаходить підтвердження , що воно вищало при зменшені виплат не першим лініям) розказує про правду і мораль - це дно
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 1484314844148451484614847 ... 14864>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти