Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1502515026150271502815029 ... 15631>
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:16

Hotab написав:_hunter
Некачественно, очень некачественно оказанная услуга

А оплачена як?

По прейскуранту: на все 100%.
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:19

budivelnik написав:
  detroytred написав:Росте капітал як амерпенса чи амерстудента, так і вартість твого генделику і т.д. в ЦЬОМУ ринку.
Так що росло - то треба щоб було чому рости?
В тебе є чому рости? -нема
В тебе щось зявиться якщо прийде бОЇНГ - НЕ ЗЯВИТЬСЯ...
То чому ти здурі вирішив що прихід боїнга тобі допоможе
Ти як був в дірявих шкарпетках так в них і залишишся відповідно до свого світогляду і переконань
Я ж писав для тих , в кого ще НЕМАЄ чого рости , але хто ХОЧЕ ВЖЕ створити щось , що почне рости після приходу Боїнга...
При цьому
В залежності від тривалості росту - ЗМЕНШУЮТЬСЯ розмір росту...
Якщо Гонконг з 1985 по 1995 рік виріс в 2,5 рази
То вже з 1995 по 2005 рік виріс тільки в 1,8 рази
а з 2005 по 2015 рік виріс тільки в 1,4 рази
Так само Україна з 1996 по 2006 виросла в 1,8 рази
А з 2006 по 2016 в 1,4 рази...

Так що чекай Боїнга і дочекаєшся коли капітал від УМОВ буде рости на 10% за 10 років ( як це відбувається в першій 30 країн світу)
А ріст капіталу від праці - ти заперечував заявками що ніхто важко працювати не буде....
але захочуть жити краще - будуть змушені.

Угу.
А пенсійна система, яку ось-ось введе Свиреденко, буде прирощувати та зберігати щооооооо? Щооооооо?

Є чому рости і у мене..., і у мільйонів інших...
Проблема лише на чому рости. Інструменти прирощування (фонда і т.д.) та об'єкти прирощування (боїнги-бмв-....куриці-зерно(((
- на кращі - то з'являться охочі ..., на більший вихлоп-результат від важкої праці;
- на гірші - то важко працювати прийдеться від безвихіддя.

Ключове тут що? Умови в ринку...
Вони й визначають бажання та поведінки населення в ринку.
А умови ці в ринку створюють можновладці.

Ну склади ти нарешті окремі шматочки картинок у загальну 😁😁😁
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sashaqbl написав:В 23 році 55+ вже брали доволі активно. Хіба сильні проблеми зі здоровям.
Через проблеми з здоровьям мене не взяли в 2015 , коли мені було 50, ясно що в 2022-2023 в мене здоровья краще не стало, але вони були зобовязані викликати , я був зобовязаний приходити , от на ТРЕтьому підряд приході мені й виписали повістку з відкритою датою розуміючи що взяти не можуть а заброньовати не мають права...
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:21

sashaqbl написав:Якщо чесно, в якості єдиної причини звучить неправдоподібно.
В 23 році 55+ вже брали доволі активно. Хіба сильні проблеми зі здоровям.
Зараз і 59 беруть.

Особисто знаю 3 людей мобілізованих в 59 років. Один з них в 59 років і 7 місяців.
Двое з них пішли на дембель по пораненню.
Телевізор каже що 50+ в бойові підрозділи не беруть. ну ну.
UA

Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2363 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:А пенсійна система, яку ось-ось введе Свиреденко, буде прирощувати та зберігати щооооооо?
Фантазер
Пенсійна система (сьогоднішня) не прирощує вкладене - вона це вкладене частково захищає від інфляції... тобто БІЛЬШЕ в реальному ти отримувати не станеш , дай Бог щоб тобі відіграли інфляцію , але вангую що відбудеться те що відбувається останні 20 років - твоя пенсія обесцінеться, бо нижню межу ЗМУШЕНІ будуть піднімати , а тим хто зверху-індексувати не будуть, тому якщо твоя сьогодні в 2 рази вища від середньої то через 10 років вона буде середньою.
А те що там ОБІЦЯЮТЬ можновладці( які тебе постійно дурять і недопрацьовують) - тебе стосуватись не буде від слова ВЗАГАЛІ , бо щось там в майбутньому буде теоретично змінюватись для СЬОГОДНІШНІХ платників пенсійних внесків
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 06 вер, 2025 10:24, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:23

_hunter написав:
  Hotab написав:_hunter
Некачественно, очень некачественно оказанная услуга

А оплачена як?

По прейскуранту: на все 100%.

Пон. Так як і з Німеччини поучавствовал в БД 😅😅
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2527 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:26

холява написав:https://apostrophe.ua/ua/news/world/europe/2025-09-06/u-nimechchyni-zaproponuvaly-vidpravlyaty-dodomu-prydatnyh-do-sluzhby-ukrayintsiv/350714
У Німеччині запропонували відправляти додому придатних до служби українців

Це суперечить німецькому законодавству.
Скоріше Крупу засудять ніж відправлять М18-60 в Україну.
https://hromadske.ua/personaliyi/250739 ... id-zastavu
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:27

budivelnik написав:
  detroytred написав:А пенсійна система, яку ось-ось введе Свиреденко, буде прирощувати та зберігати щооооооо?
Фантазер
Пенсійна система (сьогоднішня) не прирощує вкладене - вона це вкладене частково захищає від інфляції... тобто БІЛЬШЕ в реальному ти отримувати не станеш , дай Бог щоб тобі відіграли інфляцію , але вангую що відбудеться те що відбувається останні 20 років - твоя пенсія обесцінеться, бо нижню межу ЗМУШЕНІ будуть піднімати , а тим хто зверху-індексувати не будуть, тому якщо твоя сьогодні в 2 рази вища від середньої то через 10 років вона буде середньою.

Ти спробуй по буквах і шевели їми(((
То в тексті вище прочитаєш:
"А пенсійна система, яку ось-ось введе Свиреденко,"

По-техеньку, по буквах ключові слова, які ти не осилив --- "яку ось-ось введе".

Не я фантазьор, а це ти кумедний.

І ніхто ні питати, ні очікувати не буде 😁😁😁
В отих роботяг на фото та всіх інших:
Україна готується до масштабної пенсійної реформи. Уряд під керівництвом Юлії Свириденко та міністр соціальної політики Денис Улютін планують запровадити обов’язкову накопичувальну систему вже найближчими місяцями.
https://frankivsk.znaj.ua/520425-pensiy ... ti-starist
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 06 вер, 2025 10:37, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:28

trololo написав:
  ЛАД написав:Но вы демонизируете и преувеличиваете роль и возможности РФ и, в частности, ФСБ, а ранее КГБ.

ні, це ви не дооцінюєте.
я не пояснюю всії події в світі впливом фсб. але коли рандомний вестерн (не бот), який розповідав перед 2022 що війни не буде, а зараз розповідає що вона спровокована розширенням НАТО, а в стамбулі майже підписали мир, який зарубав боріс джонсон - починаєш розуміти, наскільки вона професійна, системна та всеохоплююча.

росія дресирує не тільки своїх, нас, вона впливає на американців та європейців, причому дуже сильно. і це не тільки раша тудей. це сотні блогерів із мільйонами підписників, це сотні тисяч ботів, це живі люди які вже потрапили під вплив і їх не відрізниш від ботів.

головне, що росія впливає на західний медіа простір, а захід просто це ігнорує. закінчиться це погано. спочатку для нас, потім для інших. один алекс джонс наніс шкоди більше ніж 10 іскандерів. на жаль ви цього не побачите, бо самі частково сидите на цій голці.

для того, щоб вестерн зараз повірив алексу джонсу про розширення злого нато, а не СНН, десятки років фсб впливало на захід просуванням начебто невинних теорій змови, починаючи від "штучності СНІДу, рептилоїдів, фальсифікації висадки на місяц і тому подібного, лгбт, зелена енергія і тд". непотрібна росії брехня, мільйон цеглинок, які стала фундаментом на якій базується інша, більш складна та важлива брехня.

методи роботи пропаганди недовивчені і недооцінені. причина в тому, що під час суду над німецькими нацистами ніхто не ставив питання, а як так що німці, нормальні розумні люди, стали на момент звірами охочими до геноциду? і саме головне, як попередити це? тому зараз виросла нова нео нацистська інфо імперія
в особі росії. можливо, якби у гітлера був інтернет та соцмережі, він би не програв.
Да нет, это всё же вы переоцениваете.
Кто занимается пропагандой? То же ФСБ.

А вы не представляете себе, что в условиях "демократии и плюрализма" на Западе есть люди, проповедующие самые разные идеи независимо от пропаганды ФСБ и для многих "идей" есть объективные причины?
И, например, та же "теорія змови про штучність СНІДу", насколько знаю, родилась на Западе. И "рожали" её западные "теоретики". ЛГБТ реально существующее явление и движение, вызывающее сопротивление на Западе у многих, без всяких усилий со стороны росс. фсбэшной пропаганды.

Під час суду над німецькими нацистами, действительно, такой вопрос не ставился. У суда другие задачи - разобраться с конкретными преступлениями. Хотя двое подсудимых были приговорены к смерти именно за пропаганду - Розенберг и Штрейхер. Но позже такой вопрос рассматривался многими. Успешного решения я не видел. И, кстати, о "влиянии КГБ". Вы не слышали, что даже тогда, сразу после страшной войны ряд стран выступал против смертной казни нацистских главарей?
А нацистская пропаганда была весьма действенной и без "інтернета та соцмереж".

Я не отрицаю роль пропаганды. Но работает не только росс., но и американская и все пр. пропагандистские машины. Считаете, что они менее квалифицированные, чем ФСБ?
Все эти теории - проявление инакомыслия. А добиться его отсутствия не удавалось пока что никому, даже Гитлеру и Сталину. В самые тяжёлые времена были противники режимов. В ГДР пропаганда работала на полную катушку, тем не менее регулярно были побеги на Запад. Да и в Союзе тоже.
На параллельной ветке я выложил сообщение о сторонниках "теории плоской Земли" - viewtopic.php?p=5887614#p5887614. Мало белается для пропаганды того, что Земля шарик? Но нет, не всех удалось переубедить даже путешествием в Антарктиду. Тоже "работа ФСБ"? :)
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 06 вер, 2025 10:33, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5371 раз.
Подякували: 4870 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:30

budivelnik написав:
  sashaqbl написав:В 23 році 55+ вже брали доволі активно. Хіба сильні проблеми зі здоровям.
Через проблеми з здоровьям мене не взяли в 2015 , коли мені було 50, ясно що в 2022-2023 в мене здоровья краще не стало, але вони були зобовязані викликати , я був зобовязаний приходити , от на ТРЕтьому підряд приході мені й виписали повістку з відкритою датою розуміючи що взяти не можуть а заброньовати не мають права...

Тебе не взяли бо на посаду прапора хватало бажаючих.
Якби ти був трактористом Миколою, не служив, та відповідно не мав ВОС. Пішов би стрілком.
Військові не воюють.
Востаннє редагувалось UA в Суб 06 вер, 2025 10:31, всього редагувалось 1 раз.
UA

Профіль

1
1
1
  #<1 ... 1502515026150271502815029 ... 15631>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти