Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 12:07

Hotab написав:_hunter

Некачественно, очень некачественно оказанная услуга

А оплачена як?)
Скільки з подачок щольца перераховано на ЗСУ ? 😅

скоко килограмм в вертолётном училище(куда шли те, кого мамка тряпкой выгоняла с хаты на чужой пансион, остальные шли в КГУ,ЗГУ,ДГУ,ХГУ и прочие технические вузы) ты набрал на сожранных за мои неимоверные налоги в 90е отбивных?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 12:14

_hunter написав:
  Hotab написав:_hunter
Сказал бывший пилот ГРУЗОВОГО вертолета

Я таких навіть вертольотів не знаю. Мі-24 - ударний , мі-8 - транспотно-десантний, в цій війні активно використовується як ударний.

Да-да: "корабли не плавают - корабли ходят" :lol:
Все же прекрасно понял :roll:

Ещё пару шотов хартумской чачи с колой и наш румынский беглец напишет как он в 7 лет на КА-52 душманов в Кандагаре дамбил, уворачиваясь от стингеров.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 12:15

барабашов
налоги в 90е отбивных?

О, а ти обучаємий 😅
Раніше це були 2000-ті, і дуже довго :P . Навіть доляреку з 8 класами вдалось було швидко вирахувати , хай з помилкою, бо освіта то неповна.. А тобі після художньої школи було важкувато.. :mrgreen:
Є у мене підозра, що ти лише наприкінці 90-х щось там трохи почав отримувати , але ще без сплати податків :D
Не схожий ти на прилєжного платника. :lol:
Але ж я відповім… Десь вийшов з застєнків ХІЛ ВПС таким як і прийшов. Вибігував все як гонча, не наростало особливо нічого на капусті з перлованом 😅

Але ж у мене є зустрічне питання. Тобі солодко спалось, коли на бамбасі з весни 14 року точилась війна? Не погано, що ту коросту не пустили в твій Дніпробуг? (А з травня по серпень чи не через день когось збивали) Скільки ти оплатив з цієї послуги? Малюнками розраховувався, які носив в шпиталь бійцям? Цигаркою їх пригощав? Потужний ти лейтенант, барабан. )))
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2480 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 12:43

detroytred написав:[
Мабуть тому, що логічно буде або відкидати теорії змов що для Заходу, так і для імперій зла; або приймати їх для обох сторін.

кожну теорію треба сприймати окремо. рязанський цукор не дорівнює 9/11 хоча дуже хочеться порівняти.

у вас спрацював імплементований пропагандою під-мем, що рівень російської пропаганди на заході такий самий як в росії - західної.

прийом називається "всі однакові", "брешуть всі однаково", "росія погана - всі погані!". і його імплементація надає переваги тому, хто бреше більше, і тому, хто використовує брехню як привід до вбиввства.

депутат брехло і крадій буде казати, що всі депутати брешуть і крадуть
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1422 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 12:53

ЛАД написав:И, например, та же "теорія змови про штучність СНІДу", насколько знаю, родилась на Западе. И "рожали" её западные "теоретики". ЛГБТ реально существующее явление и движение, вызывающее сопротивление на Западе у многих, без всяких усилий со стороны росс. фсбэшной пропаганды.

я не кажу, що фсб придумує всі теорії. вони просто вміло використовують їх проти заходу. так само як використовує проти заходу інтернет та чат ЖПТ.ідея фальсифікації польоту на місяць виникла в США. наприклад ідею про те що ЦРУ відповідає за всі перевороти на світі. цю ідею просуває ФСБ)) хоча ЦРУ дійсно робили перевороти, і наче вона мала би додавати ваги ЦРУ, але маючи таку основу легше потім просунути ідею про про причетність ЦРУ до 9/11.

до речі чат жпт із англійської на російську чи українську буде видно нам. американці не бачать коли чат переписує російську на англійську. отака оказія. росіяни вміло не тільки будують пропаганду (змінюють реальність) але і використовують західні технології краще ніж захід, проти самого заходу.

жодна країна не має такого інфо впливу на росію який вона має на інших.
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1422 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 12:57

trololo написав:
  detroytred написав:[
Мабуть тому, що логічно буде або відкидати теорії змов що для Заходу, так і для імперій зла; або приймати їх для обох сторін.

кожну теорію треба сприймати окремо. рязанський цукор не дорівнює 9/11 хоча дуже хочеться порівняти.

у вас спрацював імплементований пропагандою під-мем, що рівень російської пропаганди на заході такий самий як в росії - західної.

прийом називається "всі однакові", "брешуть всі однаково", "росія погана - всі погані!". і його імплементація надає переваги тому, хто бреше більше, і тому, хто використовує брехню як привід до вбиввства.

депутат брехло і крадій буде казати, що всі депутати брешуть і крадуть

Повторюю:
  detroytred написав:
  trololo написав:починаєш розуміти, наскільки вона професійна, системна та всеохоплююча.

Бо якщо дивитись суто в цій площині (тільки оцих критеріїв, а не правдивості наповнення)

Можу третій раз ключові слова - "(тільки оцих критеріїв, а не правдивості наповнення)".

До речі, це об'єктивно та логічно.
Що рівні різні. Суттєво різні.
Бо Захід суттєво далі просунувся в розвитку, ніж рфії і Ко.

Предметом саме оцієї частини у вашій дискусії з ЛАДом було --- не правдивість, а сама система впливу та її потужність.
То й кажу, що системи по структурі і цілям (впливати) однакові...
Може форми дещо різні.
А різне наповнення (різні рівні) я не заперечую. Навпаки, цілком згоден.

Але від того, що рівень правдивості Заходу суттєво вищий, ніж рфії, ніяк не слідує, що я повинен слєпо вірити першому.
Тому й позначив, що або застосовувати теорії змов до обох, або ні до жодної.
Обісцінення "теорії змов" висмикуванням крайнощів типу плоскоземельщиків -- теж є нічим іншим, як прийомом.
В теорії змов є цілком нормальні форми. Дискусії отут стосовно Ковіду тому приклад. Отже по суті-то частина форумчан штовхала ніщо інше, як теорію змови. Проти офіційної визначеної.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 06 вер, 2025 13:29, всього редагувалось 5 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 13:00

Україна залишилася сам-на-сам у протистоянні з Росією — The Telegraph :?

Європа тільки говорить, але нічого не робить.

Європа бреше Україні. На допомогу їй не прийдуть жодні війська. Зустріч коаліції охочих 4 вересня дала багато сміливих заяв, включаючи принципову домовленість про те, що французький президент Еммануель Макрон назвав "силами заспокоєння в Україні".
https://zn.ua/ukr/POLITICS/ukrajina-zal ... raph-.html
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1320 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 13:05

Шах і мат!©

_hunter написав:И тем не менее: пока (до 22го года) "боевых" вылетов было по "разу в месяц" -- а на гражданке бы нафиг не нужен. С удовольствием брал "оплату по прейскуранту".
В 22м - офигев от на этот раз боевых вылетов - срочно поднял все связи и сбежал в Африку. Паралельно поднимая еще более старые связи - для перевода в обоз

Де?!
Де, плять заховали кнопку, щоб плюсанути під цим дописом?!!!😁😁😁

Хоча, всі і так давно знають, що хобот - сцикло!!!

Але нах було стільки податків на нього витрачати???
Нах він стільки років сосав???!(бюджетного куя)😅
Успіх

Подякував: 285 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 13:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

барабашов написав:Ещё пару шотов хартумской чачи с колой и наш румынский беглец напишет как он в 7 лет на КА-52 душманов в Кандагаре дамбил, уворачиваясь от стингеров.
Пляяяяяя, як я ржу!😁😁😁😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Успіх

Подякував: 285 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 13:26

trololo написав:.........
жодна країна не має такого інфо впливу на росію який вона має на інших.

Интересно, почему у вас такое мнение?
Ладно, в Союзе можно было объяснять тем, что ВВС и всякие "голоса" глушили, а сейчас (по крайней мере до запрета ютьюба, VPN и пр.)?
Вы не согласны с тем, что, например, коммунистические идеи имеют объективные причины, а не насаждены СССР? Сегодня СССР давно уже нет, а партии, в той или иной степени придерживающиеся коммунистических (или близких к ним) взглядов существуют.

P.s. "ідею про те що ЦРУ відповідає за всі перевороти на світі" - вы точно так же просуваєте идею, что во всём виновата РФ и, в частности, ФСБ.
И с одинаковым успехом можно "просувати ідею" о 9/11, как и о рязанском сахаре. Поэтому я и пишу, что нужны доказательства, а "идей" может быть много.
ЛАД
2

Подякував: 5348 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти