Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1502615027150281502915030 ... 15638>
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:30

Hotab написав:
  _hunter написав:
  Hotab написав:_hunter

Некачественно, очень некачественно оказанная услуга

А оплачена як?

По прейскуранту: на все 100%.

Пон. Так як і з Німеччини поучавствовал в БД

Сказал бывший пилот ГРУЗОВОГО вертолета :lol:
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:32

sashaqbl написав:
  Hotab написав:candle645

отримав "повістку без дати" від військома і зміг проухилятися до 60 років, в той самий час як інший по-суті такий самий військом тебе мобілізував

Дешева маніпуляція. Долярека забирали, бо не було навіть 40років. Будівельника не брали, бо 55+ .
І це єдина причина.

Якщо чесно, в якості єдиної причини звучить неправдоподібно.
В 23 році 55+ вже брали доволі активно. Хіба сильні проблеми зі здоровям.
Зараз і 59 беруть.

В 23-му вже було виходить 58…
Хто ж каже, що це неможливо .
Depends on…
Від конкретного дуболомого ТЦК до стану здоровʼя в 58…
Долярек каже в 40 з гачком його брали вже з пачкою діагнозів. Побачим як він себе оцінить в 58. Щоб спитати, готовий ями копати і мити кабанчики? :mrgreen:
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2527 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:35

_hunter
Сказал бывший пилот ГРУЗОВОГО вертолета

Хто саме? С тобою в черзі за 500 євро штовхався, чи який?
Я таких навіть вертольотів не знаю. Мі-24 - ударний , мі-8 - транспотно-десантний, в цій війні активно використовується як ударний. Що є «грузовий», бігунець? :mrgreen:

Тебе не взяли бо на посаду прапора хватало бажаючих.

Да канєш. Що ти мелеш, ментопенс візуальних контактів. Це сержантські посади, найбільш затребувані. Таких шукають всюди. Якщо б було б здоровʼя, вже вручили замковзвода і аж бігом права рука взводного вані на опорніку. Або десь старшим в посадку, тримати в руках жовторотих, щоб не потікали.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 06 вер, 2025 10:46, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:39

Faceless написав:
ЛАД написав:
Российский мультсериал "Маша и медведь" надо запретить в Украине. С такой инициативой выступил народный депутат, председатель комитета Верховной Рады по вопросам свободы слова Ярослав Юрчишин.

В конце августа проект "Детектор Медиа" сообщил печальную статистику популярности детского развлекательного контента в украинском сегменте YouTube: первое место с заметным отрывом от второго места и со значительным преимуществом над остальными фигурантами рейтинга занимает российский мультсериал "Маша и Медведь", правда адаптированный для украинской аудитории.
https://www.unian.net/politics/multfilm-masha-i-medved-predlagayut-zapreshchat-v-ukraine-13121637.html
Хороший метод.
Значительно проще, чем создать что-то своё, лучшее.
Та що завгодно буде краще про якусь пропаганду утриманки

Мне лично многие серии не нравятся - раздражает избалованность девочки. И внукам не включаю.
Тем не менее, мультсериал занял "первое место с заметным отрывом от второго места и со значительным преимуществом над остальными фигурантами рейтинга".
Так что ваше "що завгодно буде краще" не в тему. Решают дети, которые его смотрят.
ЛАД
2

Подякував: 5371 раз.
Подякували: 4870 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:51

Трамп знов чудить:

*Далее минутка шизофрении...

Журналсит в БД просит Трампа прокомментить его слова о том, что США потеряли Индию и Россию, уступив их Китаю...

Ответ: "Я не думаю, что это так"... Занавес...

Слова Трампа о том, что война либо закончится либо дорого заплатят... следует понимать так, что война - дорогое удовольствие и за него будут платить Трампу...

Далее... Трамп: США и Индию связывают особые отношения, волноваться не о чем...

Далее... новая стратегия Пентагона: «В проекте новейшей Стратегии национальной обороны, который на прошлой неделе попал на стол министра обороны Хегсета, внутренние и региональные задачи ставятся выше противодействия таким противникам, как Пекин и Москва»...

Пральна... концепция Монро.

Сразу после переименования Пентагона в Министерство Войны... в рамках участия в гонке за Премию Мира... Трамп:

«Мы выиграли Первую мировую войну, мы выиграли Вторую мировую войну. Мы побеждали во всем до этого и между ними»...

Наполеон вышел из Чата и ушел рыдать... * (С)
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:53

Я таких навіть вертольотів не знаю. Мі-24 - ударний , мі-8 - транспотно-десантний, в цій війні активно використовується як ударний.

Да-да: "корабли не плавают - корабли ходят" :lol:
Все же прекрасно понял :roll:
_hunter

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 10:57

_hunter написав:

Я таких навіть вертольотів не знаю. Мі-24 - ударний , мі-8 - транспотно-десантний, в цій війні активно використовується як ударний.

Що ти «понял»?
Що повний інтернет бойового застосування Мі-8. А з 2024 мабуть вже лише він і наносить удари, мі-24 закінчились.
От тільки у мене якраз мі-24 основний тип. Мі-8 пізніший і додатковий. Застосовував обидва. А у тебе який «основний тип»? :D Ти на чому івакуіровався , розштовхуючи ліктями жінок і дітей на Шегині? 😅 Чи ти не штовхався, проїхав через «коридор» в 10км від ПП, як партизан через лілію фронту? :P
Hotab

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 11:06

Hotab написав:
  _hunter написав:

Що ти «понял»?
......
От тільки у мене якраз мі-24 основний тип
......

Ага, вижу - не понял :lol:
Перефразирую: "ты же все же прекрасно понял".

И тем не менее: пока (до 22го года) "боевых" вылетов было по "разу в месяц" -- а на гражданке бы нафиг не нужен. С удовольствием брал "оплату по прейскуранту".
В 22м - офигев от на этот раз боевых вылетов - срочно поднял все связи и сбежал в Африку. Паралельно поднимая еще более старые связи - для перевода в обоз :lol:
А так да - "основний тип" - гелікоптер підтримки піхоти :roll:
Востаннє редагувалось _hunter в Суб 06 вер, 2025 11:11, всього редагувалось 1 раз.
_hunter

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 11:15

барабашов
налоги в 90е отбивных?

О, а ти обучаємий 😅
Раніше це були 2000-ті, і дуже довго :P . Навіть доляреку з 8 класами вдалось було швидко вирахувати , хай з помилкою, бо освіта то неповна.. А тобі після художньої школи було важкувато.. :mrgreen:
Є у мене підозра, що ти лише наприкінці 90-х щось там трохи почав отримувати , але ще без сплати податків :D
Не схожий ти на прилєжного платника. :lol:
Але ж я відповім… Десь вийшов з застєнків ХІЛ ВПС таким як і прийшов. Вибігував все як гонча, не наростало особливо нічого на капусті з перлованом 😅

Але ж у мене є зустрічне питання. Тобі солодко спалось, коли на бамбасі з весни 14 року точилась війна? Не погано, що ту коросту не пустили в твій Дніпробуг? (А з травня по серпень чи не через день когось збивали) Скільки ти оплатив з цієї послуги? Малюнками розраховувався, які носив в шпиталь бійцям? Цигаркою їх пригощав? Потужний ти лейтенант, барабан. )))
Hotab

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 11:43

detroytred написав:[
Мабуть тому, що логічно буде або відкидати теорії змов що для Заходу, так і для імперій зла; або приймати їх для обох сторін.

кожну теорію треба сприймати окремо. рязанський цукор не дорівнює 9/11 хоча дуже хочеться порівняти.

у вас спрацював імплементований пропагандою під-мем, що рівень російської пропаганди на заході такий самий як в росії - західної.

прийом називається "всі однакові", "брешуть всі однаково", "росія погана - всі погані!". і його імплементація надає переваги тому, хто бреше більше, і тому, хто використовує брехню як привід до вбиввства.

депутат брехло і крадій буде казати, що всі депутати брешуть і крадуть
trololo

Подякував: 2704 раз.
Подякували: 1426 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1502615027150281502915030 ... 15638>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти