Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1503415035150361503715038 ... 15636>
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 21:26

budivelnik написав:
  detroytred написав:Це в "Уряд схвалив Стратегію розвитку малого та середнього бізнесу до 2027 року та операційний план заходів на 2024-2027 роки"
https://www.kmu.gov.ua/news/uriad-skhva ... -2027-roky
Ти сам цей дебілізм читав?
Я таких про
посилити-покращити-надати доступ до кредитів-збільшити вагу жінок-створити умови для інвалідів-покращити вихід на іноземні ринки....
Можу написати сотню.
Напиши мені наприклад як залучити ЖІНОК?
Де взяти ресурс для зменшення вартості кредитів?
Як покращити доступ до іноземних ринків?
Як покращити конкурентоздатність...
В тебе є два варіанти
Я і долярчик
От що ти можеш запропонувати що не погіршить життя інших бізнесів і покращить наше?

Не гальмуй-то.
Дивись, я в середину тицьнув і:
*Нові ініціативи, такі як залучення МСП до публічних закупівель, співпраця з міжнародними мережами, підтримка інновацій та цифрова трансформація, дозволять українським малим та середнім підприємствам.."

Тобто кому оце потрібно, отой й цим і скоритується.
В нього виростуть доходи.
Які він чи його робітники витратять в тебе на твої товари або знімуть житло в Успіха (чи куплять його товари - запчастини, коли був велобізнес).

По ланцюжкам до тебе, барана, копійка більше прибутку докотиться.
Якщо безпосередньо тебе ця програма не торкнеться.

По суті це те ж саме, що і рост капіталу в тебе через рост капіталу умовного БМВ в ринку.
Росте він в ринку, росте капітал і твого генделику.

Дивно, що ти в школі відмінно вчився...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 21:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Читаєш, чуєш про що стогнуть, чим обурються підприємці, чого хочуть ---- оце і є.
І бачиш, що це все в руках можновладців-управлінців-регуляторів ринку.
Стогнуть -обурюються- бачу.
Що можуть змінити можновладці на краще для підприємців не погіршуючи стан Бюджетників - не бачу.
Оце і вся різниця між практиком і теоретиком.
Так треба знизити податки
Так треба спростити адміністрування
Так треба зменшити ставки кредитів....
Це все треба
От тільки РЕАЛЬНИХ можливостей це зробити в можновладців немає.
А от якщо 8 млн подивляться в зеркало і замість 0 грн в Бюджет почнуть платити 300-400 млрд - тоді на ці 300-400 млрд у можновладців зявиться можливості допомогти підприємцям

Хто і як має вплинути на цих 8 млн ..при умові не збільшення силового тиску (бо кожен додатковий силовий тиск коштує грошей)
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 21:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:такі як залучення МСП до публічних закупівель, співпраця з міжнародними мережами, підтримка інновацій та цифрова трансформація, дозволять українським малим та середнім підприємствам..
1 А зараз що заважає
Є якийсь забороняючий це робити Закон?
2 А чому якісь МСП працюють з закордоном, а якимось треба щось додаткове?
І як це закон змінить?

Тому ще раз
Я за те щоб ти був багатим і здоровим
Але те що ти бідний і хворий-це ТВОЯ а не моя вина.

ПС
що там в тебе про конкретні дії для мене і долярчика які мають зробити можновладці щоб
а - в нас все полегшилось
б - в тебе не погіршилос

Коли згенеруєш?
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 21:45

В августе в ТОП-17 подразделений Сил обороны по е-баллам, которые начисляются за уничтожение техники и живой силы оккупантов, оказались сразу семь команд Сил беспилотных систем. Об этом сообщил командующий Силами беспилотных систем ВСУ Роберт "Мадяр" Бровди в Telegram.
......
Бровди отметил, что "Птицы Мадяра" уже восьмой месяц подряд лидируют среди подразделений Сил беспилотных систем по е-баллам.

"Наша цель - 50% червей и 50% всех червячных целей. Срок: следующие 6 месяцев", - добавил "Мадяр".
https://www.unian.net/war/poteri-rossii-na-voyne-madyar-nazval-samye-effektivnye-podrazdeleniya-sil-oborony-13119249.html
Кто знает, что такое черви и червячные цели?
ЛАД
2

Подякував: 5371 раз.
Подякували: 4870 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 21:50

ЛАД написав:
В августе в ТОП-17 подразделений Сил обороны по е-баллам, которые начисляются за уничтожение техники и живой силы оккупантов, оказались сразу семь команд Сил беспилотных систем. Об этом сообщил командующий Силами беспилотных систем ВСУ Роберт "Мадяр" Бровди в Telegram.
......
Бровди отметил, что "Птицы Мадяра" уже восьмой месяц подряд лидируют среди подразделений Сил беспилотных систем по е-баллам.

"Наша цель - 50% червей и 50% всех червячных целей. Срок: следующие 6 месяцев", - добавил "Мадяр".
https://www.unian.net/war/poteri-rossii-na-voyne-madyar-nazval-samye-effektivnye-podrazdeleniya-sil-oborony-13119249.html

Чєрви, пікі...
Гуглопереклад. В одному з перших відео враження дронами московитів, Мадяр, коментуючи, називав орків хробаками. Хробак - чєрвь
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 89 раз.
Попередження: 1

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 21:51

budivelnik написав:Ти коли потрапляєш в яму починаєш верещати що є вплив а є кінцевий результат на вплив..а є марксизм ленінізм....
Чи може Головком бачити мого солдата частіше ніж сержант? -не може
А раз так то він на нього впливає мізерно -1%
Командарм може бачити частіше - тому й вливає частіше...
Тобто чим нижчий офіцер тим більше він спілкується з солдатом.
Вплив-це спілкування.
Тому
сержант який спілкується з солдатом весь час поки той не спить - має на солдата вплив БІЛЬШИЙ ніж взводний ( в якого таких солдатів в три рази більше ніж в сержанта і час знаходження з солдатом в 2 рази менший ніж в сержанта)

Ти в черговий раз затупив
Ти реально хоч взводом то керував?
чи так собі вчив крутілками вертіти 2 години в день?
Бо на відміну від тебе я йшов з роти в 24-00 , приходив в роту в 5-00 , і мав вільний час (це коли офіцери з бійцями були на навчанні) з 9-00 до 14 -00 , а далі знову я, обід , підготовка наряду, чистка зброї або ПХД....
Тому повір
Мій вплив на мого солдата був ВИЩИЙ ніж в комбата..
Друге діло що я впливав на 80 бійців, а комбат на 400.

Ти сплутав.
Це ти, коли тебе в єралашню твою макаю, починаєш верещати про марксизм, совок і т.д.

Що ти нагородив з отим впливом...
Де в мене було про відсотки стосовно впливу, ролі? Не було.
Роль може бути визначальна або другорядна.
Для підрозділу, частини і т.д. визначальну роль грає управління підрозділу, частини і т.д.
Про це була мова і стосовно можновладців.
І я тобі ж сказав, що ще якось згоден з часткою об'ємів виконуємих робіт в загальному результаті. Але це не про вплив.

Чудило, в мене у взводі було 15 національностей. Серед яких німець, кореєць та навіть два уйгури (я про таких вперше почув).
І я з тими солдатами-сержантами не з 5.00 до 24.00 був, як ти, а цілодобово тижнями спав і їв з одних мисок й ще БД вів. В тому числі з обдовбаними наркотою.
І рота була в моєму підпорядкуванні.

То мені твої "Бо на відміну від тебе я йшов з роти в 24-00 , приходив в роту в 5-00 , і мав вільний час (це коли офіцери з бійцями були на навчанні) з 9-00 до 14 -00 , а далі знову я, обід , підготовка наряду, чистка зброї або ПХД....
Тому повір" ---- тому, повір, це поржати з тебе.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 21:54

РФ разработала новую систему борьбы с украинскими зенитными дронами, - "Флеш" (видео)
Противник розробив нову систему боротьби з нашими зенітними дронами.

Неприємно те, що вона заводська і серійна. Стоїть уже в більшості Суперкамів.

Усередині звичайний приймач, який «дивиться» на сильні радіосигнали за всіма діапазонами і якщо сигнал поруч, то йде команда на маневр ухилення. Оскільки зенітний дрон не може літати без передачі відео, то детектор його ловить.
https://www.unian.net/weapons/voyna-v-ukraine-rf-sozdala-sistemu-borby-s-ukrainskimi-zenitnymi-dronami-13122357.html
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 21:57

detroytred написав:Чудило, в мене у взводі було 15 національностей. Серед яких німець, кореєць та навіть два уйгури (я про таких вперше почув).
І рота була в моєму підпорядкуванні.

Впевнений, ви маєте знати цей анекдот:

Профессор филологии приходит на работу с огромным синяком под глазом. Коллеги его спрашивают:
- Ну как же так? Вы же интеллигентнейший человек! Откуда же это у Вас?
- Да вы понимаете... Пили чай у одной милейшей особы. В числе приглашенных был один офицер. Вот он начал рассказывать:
- Был у меня в роте один хYй...
А я ему говорю:
- Извините, но правильно говорить не "в роте", а "во рту"!
whois2010

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 22:02

whois2010 написав:
  ЛАД написав:
......

Чєрви, пікі...
Гуглопереклад. В одному з перших відео враження дронами московитів, Мадяр, коментуючи, називав орків хробаками. Хробак - чєрвь

Украиноязычный вариант:
"Наша мета - 50% черв'яків і 50% усіх черв'ячних цілей. Термін: наступні 6 місяців", - додав "Мадяр".
Допускаю, що дурний переклад.
Но всё равно "черв'які" и "черв'ячні цілі", вроде как, разные вещи.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 06 вер, 2025 22:02

ЛАД написав:
РФ разработала новую систему борьбы с украинскими зенитными дронами, - "Флеш" (видео)
Противник розробив нову систему боротьби з нашими зенітними дронами.

Неприємно те, що вона заводська і серійна. Стоїть уже в більшості Суперкамів.

Усередині звичайний приймач, який «дивиться» на сильні радіосигнали за всіма діапазонами і якщо сигнал поруч, то йде команда на маневр ухилення. Оскільки зенітний дрон не може літати без передачі відео, то детектор його ловить.
https://www.unian.net/weapons/voyna-v-ukraine-rf-sozdala-sistemu-borby-s-ukrainskimi-zenitnymi-dronami-13122357.html

Уявіть, щоб оцей потенціал та енергію в мирне русло. Менше ниж за чотири роки вибухова революція дроновів, РЕБа, нових тактик ведення війни та іншого. А могли б вже нарешті виростити нові зуби усім та обдєльонним бабам цицьки
whois2010

Профіль

1
2
  #<1 ... 1503415035150361503715038 ... 15636>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти