jump написав:У 2025 році вступників в Україні вистачило на половину місць у вишах
Кількість місць на бакалаврат у закладах вищої освіти в Україні перевищує реальну кількість студентів. Зокрема цьогоріч виші готові були прийняти 429 тисяч абітурієнтів, тоді як заяви на вступ подали лише близько 200 тисяч осіб.
школи закривають прийшла пора вишів...
Причини цього треба шукати в 2006-2009 роках. Погана демографія цих років + велику кількість училищ і ПТУ переробили в ВУЗи.
Shaman написав:.......... звісно, бігунці краще знають, що відбувається всередині країни. перший абзац взагалі незрозуміло про що - зрозуміло лише, що ху.нтер добре знається, як імітувати роботу
Объясните смысл разрешения выезжать до 22 лет. Очень интересно.
питання не за адресою - не я дозволяв
Не вы. Но вы оправдываете/защищаете это решение. Поэтому интересно ваше объяснение. Я его не понимаю, поэтому ничего об этом не пишу.
але оцей весь хайп - всі поїдуть, як на мене - дуже перебільшений. ключове хайп. якась частина людей поїхала, але цифр достовірнихЮ а головне загальних - немає.
Все, конечно, не поедут. Так же, как не выезжали все до 18 лет.
гадаю, знижувати вік мобілізації не будуть, а війну очікують, що гаряча фаза припиниться скоро - тому це рішення особливо ні на що не впливає. чи у вас інша думка?
По первой фразе - я бы не зарекался. "гаряча фаза припиниться скоро" - на основе чего такой вывод?
pesikot написав:Де факти ? Де статистика від погранців ? )
є статистика від Польщі та інших країн.
А ти її читав повністю ?
Польські прикордонники збирали статистику щодо прибуття українських чоловіків з 28 серпня по 3 вересня. Саме за цей час до Польщі вʼїхало близько 10 тисяч українців у віці від 18 до 22 років.
Факт ? Факт
За той же час з Польщі до України через Перемишль виїхало близько 2 тисяч українських чоловіків у віці від 18 до 22 років.
Факт ? Теж факт
Letusrock написав:Але ти звісно визнаєш тільки офіційну пропаганду від ОП (чи комсомолської правди)
Shaman написав:помилка в тому, що не притулилися вчасно. такі, як ви, розповідали про "адиннарот".
закидати закарпатцю про "адиннарот" це така ж тупість та історичне невігластво як дорікати кримчанину що він сумує за часами першої чехословацької республіки))
Ти так хизуешься, що ти закарпатець ... То звідки закарпатець згадав про комсомольську правду ?
Раніше було "не в бровь, а в глаз". Прям закарпатський вислів )
Десь читав що згідно звіту МАГАТЕ(свіжого) на ЗАЕС порушено 6 з 7 пунктів чи умов безпеки. Вибух на ЗАЕС тільки справа часу, хоча може пронесе.
тут же всі такі спеціалісти який вибух? якийсь викид радіоактивних речовин теоретично можливий. а щоб стався вибух - має йти реакція, а там всі реактори заглушені.
ЛАД написав:Объясните смысл разрешения выезжать до 22 лет. Очень интересно.
питання не за адресою - не я дозволяв
Не вы. Но вы оправдываете/защищаете это решение. Поэтому интересно ваше объяснение. Я его не понимаю, поэтому ничего об этом не пишу.
ви плутаєте очевидні речі - я не виправдовую це рішення, бо не знаю чому воно виникло. але не бачу в ньому проблему - це різні речі. й критикую оцей хайп з критикою. в цьому випадку не діє оце "або, або"
jump написав:У 2025 році вступників в Україні вистачило на половину місць у вишах
Кількість місць на бакалаврат у закладах вищої освіти в Україні перевищує реальну кількість студентів. Зокрема цьогоріч виші готові були прийняти 429 тисяч абітурієнтів, тоді як заяви на вступ подали лише близько 200 тисяч осіб.
школи закривають прийшла пора вишів...
Причини цього треба шукати в 2006-2009 роках. Погана демографія цих років + велику кількість училищ і ПТУ переробили в ВУЗи.
ясне діло, що погана демографія, хто би міг подумати що щось інше