Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1521315214152151521615217 ... 15221>
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:12

ЛАД написав:
  Ой+ написав:Переклад
Швеція якраз по індексу Джині 0,75 досить поляризована:
Швецію часто називають взірцем соціальної рівності в багатьох сферах, але розподіл багатства в ній є одним з найнерівномірніших у Європі.
Доктор Ліза Пеллінг, голова стокгольмського аналітичного центру Arena Idé, навіла цьому кілька причин. Серед них скасування низки податків на багатство протягом останніх десятиліть. У Швеції також немає податку на спадщину, подарунки чи майно.
Вказуючи на дуже низькі податки для компаній, Пеллінг пояснив, що це створює багато «можливостей для багатих людей стати ще багатшими». https://www.euronews.com/business/2025/ ... stribution

Тобто як бачимо, вирівнюють не тільки податком на доходи, але і на спадщину, подарунки. Уявімо, що в нас подібне би впровадили, прийшлось би придумувати топам щось інше, ніж бабка чи теща подарувала.
Люксембург і по індексу Джині 0,55 і подушний ВВП найбільший в Європі.

Согласен и не спорю.
А Люксембург по ВВП(ППС) на душу населения на первом месте в мире. На втором Сингапур почти с такой же цифрой.
А вот где вы нашли такой индекс Джини для Швеции? Здесь коэффициент Джини- https://surl.lu/ysdoru, https://merkator.org.ua/ru/spravochnik/spisok-stran-po-raspredeleniyu-dohoda/ - 28,8. Правда, данные за 2017. Но вряд ли так сильно изменилось.
Люксембург - 34,9.

Знайшов і вказав посилання https://www.euronews.com/business/2025/ ... stribution
Наш finance.ua
лідером за нерівністю багатства визнано Швецію (0,75) https://news.finance.ua/ua/krainy-yevro ... -bahatstva
Експертка пояснює це скасуванням багатьох податків на багатство та відсутністю податків на спадщину, дарування та нерухомість.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1124 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:13

Читати все - шевелячи губами!©

Shaman написав:
  Успіх написав:Копав з хлопцями/мужиками, майже, під відкритим небом вдень! І далеко так НЕ один день!!!
А дрони над головами жужжали, як хрущі на вишнями!
Добре, що в основному - то наші дрони були...

Успіх, ти як щось напишеш в своїй щирості... :lol:
А обрізати цитати і щось там намагатись патякати - якось нікчемно! ;)
Тому, широко розпоющуємо очі і читаємо продовження мого допису>>>
  Успіх написав:Але, іноді і ворожі залітали!

Це чудом, що саме з нашої команди - ніхто не постраждав!
Бо з інших команд - то були і 300, і 200, на жаль.
Бо ще раз повторю - за 1,5км вже можна було до ворога в окоп/бліндаж заскочити!!!
Успіх

Подякував: 291 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:14

Hotab написав:
  _hunter написав:
  Hotab написав:_hunter

А число "приземлений" тут точно вообще ни при чем? 🤔

При чому. В 22-му загинуло найбільше .

По сравнению с 23м?

бойові втрати пілотів йдуть на спад з 22-го до 25-го.

Понял. В таком случае все выглядит логичным.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:18

pesikot написав:Гімна тобі на лопаті )
Злив зараховано!©
  pesikot написав:Документів від тебе немає - ти триндло, яким ти був завжди
Ти втік, ти в СЗЧ
Не балаболь та не балаболом будеш!©
Успіх

Подякував: 291 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:21

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:історики майбутнього все поголовно идиоты?

не походіть на ху_нтера - кажіть ясніше.

а в чому зараз наша проблема? гроші є, зброя є - в нас дійсно проблеми з мобілізацією та особовим складом - це найбільша проблема, яка показує, що країна виснажена - поки більше психологічно...
По-моему, я высказался ясно.
Если вы считаете иначе, то это ваше дело. Мне спорить с вами надоело.
И если вы считаете, что страна (любая) может бесконечно вести полномасштабную войну с сильно превосходящим по численности противников и не виснажуватися, то считайте и дальше.

ні, неясно. бо на поточний момент в Україні зараз проблема саме з особовим складом - ні з фінансами, ні з економікою, ні зі зброєю критичних проблем немає. критична проблема - люди.

безкінечну війну не може вести ЖОДНА країна. ви знову мені приписуєте свої висловлювання.

й про які суперечки йде мова, від чого ви втомилися? у вас "мне надоело, отвечать не хочу, отвечать не буду". це не суперечка, це зливи. 8)
Shaman

Подякував: 781 раз.
Подякували: 1652 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:27

ЛАД написав:
  _hunter написав:Я там чуть раньше то же самое спросил - сначала пошел флуд “какие есть ваши доказательства" (с)
А как доказательства получил - вообще пропал куда-то :lol:
Я видел.
Но что можно взять с работника идеологического фронта.

хлопчики, я не можу на відміну від вас постійно бути на форумі, я й так багато часу на це витрачаю ;) й якщо ЛАД зрозуміло, то ху_нтер все більше викликає питань - а чим ти займаєшся в житті? й де ти зараз є?
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:32

Успіх написав:
  ЛАД написав:
  Успіх написав:.......
Хочеш відсвічувати - то йди в піхоту, відсвічувати в тєплік!
Але ж ти не підеш, бо ти сцикло рідкісне!🤮🤮🤮

Вы тоже в тєплік не відсвічували.

Я був крутішою мішенню для ворожих дронів!
Копав з хлопцями/мужиками, майже, під відкритим небом вдень! І далеко так НЕ один день!!!
А дрони над головами жужжали, як хрущі на вишнями!
Добре, що в основному - то наші дрони були... Але, іноді і ворожі залітали!

Це чудом, що саме з нашої команди - ніхто не постраждав!
Бо з інших команд - то були і 300, і 200, на жаль.
Бо ще раз повторю - за 1,5км вже можна було до ворога в окоп/бліндаж заскочити!!!

Кіллзона 20+ км
flyman

Подякував: 1611 раз.
Подякували: 2856 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:33

Успіх написав:
  Shaman написав:від чого ви втомилися? у вас "мне надоело, отвечать не хочу, отвечать не буду". це не суперечка, це зливи.
Хі-хі ©
Аналогічно і тебе це стосується!
Тому ще раз >>>
  Успіх написав:
  Shaman написав:- війна йде, людей для оборони не вистачає - що треба робити?
Плять!!!
По стопітсотому разі - НА ФРОНТ!!!
ЙТИ НА ФРОНТ!!!

вже ж обговорювали. по-перше, на фронт всі не підуть. по-друге, вже зрозумілий підхід людини з 9 класами освіти - "взять и поделить" - найрозумніших відправити копати окопи... а тебе в штаб напевне... але ж розумієш, Успіх, в чому біда - на фронті ти лише дрона пролюбив... а в штабі пролюбиш цілі частини чи корпуси, та й взагалі оборону завалиш. тому так Успіх, ти миєш кабани, а Стерненко та Притула збирають сотні мільйонів, щоб над тобою гули наші дрони, а не ворожі. та й Будівельник з синами робить набагато більше, ніж ти можеш уявити...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:37

budivelnik написав:
  detroytred написав:Навпаки, я тебе навіть для суспільства!!! в реформи Кореї макав. Які результати за 20 років з початку реформ 1962 року отримали корейці -- Самсунги-Хюндаї...
І які українці за 30+ років без реформ.
Ти вже признав що бувають еволюційні шляхи розвитку суспільства..
Тепер залишається зробити ще кілька кроків
Порівняти як розвивалось 150+ країн на протязі останніх 2000 років цивілізації....
І коли ти отримаєш щось типу
максимум 3-10% часу і то не для кожної країни, розвиток цієї країни опирався на вплив особистості і 90-97% часу розвиток країни йшов ЕВОЛЮЦІЙНО...
Тоді до тебе може дійде що таке ПРАВИЛо і що таке ВИКЛЮЧЕННЯ з ПРАВИЛА
так от
Історія людства показала що ПРАВИЛОМ розвитку суспільства(держави) є еволюційний розвиток
А в тих випадках коли на еволюційний розвиток починала впливати особистість- в 50% випадків цей вплив підривав майбутнє Держави...
Олександ Македонський-занапастив Грецію
Наполеон - занапастив 100 років франції
Пол пот
мао дзе дун
ленін
сталін
і так далі... тобто ТІ КОГО ТИ називаєш МІСІОНЕРАМИ....
А ті хто показують СВІЙ приклад і НЕ ВИМАГАЮТЬ користуватись цим прикладом - місіонерами не можуть бути по вищначенню

Але хіба читач/фантазер економічних фоліантів - в стані зрозуміти загальнолюдські істини?

Чергова маячня про Наполеона і Олександра
flyman

Подякував: 1611 раз.
Подякували: 2856 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 21 вер, 2025 18:42

Banderlog написав:
  ЛАД написав:
Так что кто-то (фронтовая пехота) может вам написать в ответ то же самое, что вы пишете другим.

Піхота може написати всім, тільки їм не до того)
в штурмових батальйонах, які зара як пожарники мечуться по всьому фронту, взагалі часто телефони забирают, видають раз в тиждень подзвонити рідним.

Трошки гумору:
*Вот и теперь генерал Пеккем решил отнестись к полковнику Шейскопфу со всей возможной объективностью. В генеральском взгляде можно было прочесть поощрение и великодушную снисходительность.

— Вы приехали к нам как раз вовремя, Шейскопф. Летнее наступление выдохлось благодаря некомпетентному руководству, не обеспечившему должного снабжения наших войск, и я отчаянно нуждаюсь в твердом, опытном, компетентном офицере, как вы, который помог бы мне выпускать меморандумы. Меморандумы — один из важнейших видов нашей работы. Читая их, люди узнают, что мы не покладая рук делаем большое, полезное дело. Я надеюсь, что вы хорошо владеете пером.

— Я в писанине не разбираюсь, — возразил полковник Шейскопф и надулся.

— Хорошо, пусть вас это не беспокоит, — продолжал генерал Пеккем, небрежно махнув рукой. — Вы будете попросту передавать порученную вам мною работу кому-нибудь другому и полагаться на удачу. Мы называем это «передоверять ответственность». Где-то на самом низком уровне высокоцентрализованной организации, которой я руковожу, сидят люди, которые делают всю работу, и дело идет вполне гладко без особых усилий с моей стороны. Я полагаю, это происходит оттого, что я — хороший работник. Фактически в своем огромном учреждении мы не делаем никакой особо важной работы, спешить нам некуда. С другой стороны, необходимо поддерживать у людей впечатление, что мы заняты по горло, и вот это — очень важная работа. Если вам потребуются дополнительные сотрудники, дайте мне знать. Я уже послал заявку на двух майоров, четырех капитанов и шестнадцать лейтенантов, чтобы у вас был свой аппарат. Поскольку мы не занимаемся никакой важной работой, очень важно, чтобы мы делали как можно больше этой не важной работы. Вы согласны со мной?
— А как насчет парадов? — перебил полковник Шейскопф.

— Каких парадов? — спросил генерал Пеккем, чувствуя, что его изысканные манеры не приносят желанных плодов.

— Я смогу проводить парады по воскресеньям? — раздраженно спросил полковник Шейскопф.

— Нет. Разумеется, нет. Как вам вообще пришла в голову эта мысль?

— А мне сказали, что я буду руководить парадами.

— Кто это вам сказал?

— Офицеры, которые посылали меня за океан. Они сказали, что я смогу гонять людей на парады, когда только захочу.

— Вам солгали.

— Но ведь это нечестно с их стороны, сэр!

— Очень сожалею, Шейскопф. Я готов сделать все, чтобы вам здесь было хорошо, но о парадах не может быть и речи. В нашем учреждении слишком мало сотрудников, чтобы выводить их на парады, а строевики поднимут открытый мятеж, если мы попытаемся заставить их маршировать. Боюсь, что вам придется несколько обождать, покуда мы не возьмем все под свой контроль* (с)
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1521315214152151521615217 ... 15221>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор