Пока - только мешают проехать.
Викликайте поліцію на порушника
Тут для вас трохи розʼяснення, як «работают братья» зі своїм населенням.
Але ж з окупованим вони так ніколи не зроблять

|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТи хоч одне питання в своєму житті розглядав не як власну фантазію а як реальну дійсність? Давай спробуємо Отже По твоєму є ГРУПА осіб в Державі з ????? нехай 1000 осіб, яка працюючи 2 роки створила умови , по яким 50 млн Держава працювала БЕЗ ЦІЄЇ групи 35 років.... Скільки потрібно заплатити цим божественно ефективним менеджерам за їх працю? Так для прикладу Маску обіцяють 1 000 000 000 000 доларів за 10 років якщо він підніме капіталізацію Тесли до 8,7трл з сьогоднішніх 2 трлн За 37 років ВВП Польщі з 1987 року(65 млрд доларів, прихід Бальцеровича 1989 ) до 914 млрд доларів в 2024 році... зросло в 15 разів... То які суми повинні були отримати ті хто по твоєму це створив? Як тільки вийдеш на якусь цифру- тоді й поговоримо ПС для Лада Якщо воєнпенс фантазує вірно то виходить що різниця між доходами може становити (50 млн*35 років)/(1000*2 роки)=850 000 разів.... ППС тепер залишилось дочекатись поки або воєнпенс перегрезе глотку ладу, або лад переконає воєнпенса що такий розрив існувати не може ( ба більше не може існувати розрив і в 1000 разів менший, бо станом на сьогодні нормальним вважається розрив менше 100 ( совки вважають що оптимально це 12)
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТруси-Хрестик Якщо нас приймуть в ЄС... значить світогляд нашого суспільства буде ВІДПОВІДАТИ світогляду суспільства ЄС... а значить наш розвитоп буде відбуватись швидше Якщо нас не приймуть в ЄС , значитть в суспільстві ще немає достатньої кількості тих хто подивившись на себе в зеркало вирішив що з своїми проблемами треба давати раду самостійно... а там дивишся й сусіди почнуть думати так само .. от і запрошення в ЄС матеріалізується.
![]()
нехочу руйнувати ваші повітряні замки та ці пафосні теорії, але на прикладі румунських водіїв можу сміло сказати - повна маячня. Розбудіть будь-якого західно-європейського водія серед ночі на парковці і спитайте "хто вкрав соляру і нас..ав під сусідським причепом", він без запинки відповість "romania" ![]() Кожен судить в міру своєї зіпсованості. 1 Я інженер і великої складності знайти техдокументацію яка показує нормативні параметри роботи ( обєм, рівень різниці тисків і так далі) - для мене не складає жодної проблеми 2 Отримавши 150 приладів, і відтестувавши - 30приладів відразу пішли на запчастини , - 70 приладів були відновлені до заводських параметрів - 50 приладі чекають поки їх або відновлять ( або якщо не зможуть то підуть на запчастини) 3 Лікар в стабпункті не мавпа з купленим дипломом , а фахівець , який не збирається ВБИВАТИ своїх пацієнтів, а тому періодично проводить профілактичний огляд існуючих в нього приладів ( в тому числі і сертифікованих) , бо фахівець на те й фахівець щоб вирішити проблему(вилікувати) а не збільшити проблему(вбити) 4 Якщо в стаб пункті НАЯВНІ сертифіковані прилади - то жодному лікарю не потрібні додаткові несертифіковані... От і виходить Я пригнав з допомогою закордону швидку ( яка мені не коштувала нічого , закордонним людям коштувала до 1 млн грн) і відновивши - відправив її на фронт. На відміну від відсутності швидкої - ця може ТІЛЬКИ покращити і не може нічого погіршити, бо як її немає - то кількість загиблих буде вища в порівнянні з її наявністю, а раз так то ця швидка не може вбити додатково 1 з 15... вона врятує 14 так само як додаткових 70 апаратів, якщо їх немає то ті хто потребуватимуть того що немає - загинуть Якщо вони є , то навіть у випадку незадовільної роботи якогось одного з 70... - кількість виживших буде БІЛЬШОЮ ніж при повній відсутності цих апаратів. Це хоч зрозуміло. ПС тепер про ЕКОНОМІЧНУ ефективність діяльності Вона може бути по затратам( так любили рахувати в совку) може бути по доходам(основний метод при капіталізмі) А як вирахувати в нашому варіанті? Я для себе вибираю СЕРЕДНІЙ між совком (нормативами Держави про те що фонд може забрати собі 20% від вартості отриманого на адмінпослуги) і капіталізмом( вартість економії Держави у випадку використання того шо прийшло БЕЗКОШТОВНО для Держави Так от Як писав вище Швидка створила умови в яких додаткових 15 поранених бійців залишились живим Це зекономило 225 млн грн виплат родинам загиблих Вклад фонду -20% від 225 млн=45 млн грн... це тільки по одній позиції.
![]() Таке враження що я забрав хліб у ватера і тепер він не може втулити на 1 млн ойро(де його націнка 0,4 млн ойро)- забезпечивши 70 стабпунктів швл ... При чому В кого які думки Чому отримано 150 - передано 70 , на запчастини 30 і в роботі 50? Може не тому що китайські шестерні в оригінальні німецькі апарати вставляють? а тому що а - відтестували б - те що показало себе найгірше відразу було розібране , все що не підходило по стану було викинуте , все що мало залишкову якість -було використано в ремонті тих 70 які пішли...
![]()
Ти вже третій раз намагаєшся тулити оцей тупий єралашик - про отаку!!! прямопрорційність сплати посадовцям (можновладцям-управлінцям- регуляторам). Запитай в Бальцеровича скільки він отримав або в усіх інших реформаторів, починаючи з Рузвельта, а то і раніше. З твоєю недолугістю зрозуміло, а що з брехнею-то? Коли дочекаюсь підтвердження про заперечення мною можливості збагачення за одне покоління? Спитай в міністра торгівлі США скільки він отримав за те, що приніс контракт на 4 млрд. долл. виробникам потягів... Не тупи... Це в приватному секторі сам собі режисер і працюєш, як хоч... в рамках законодавства. А в секторі держуправління працюєш перш за все на країну, суспільство. Не хоч ..., то й не лізь до ричагів-важелів-інструментів управління-впливу на державу-країну-суспільство. Заліз та узяв, то ... країна-держава-суспільство вже залежить від мети. Твоєї мети знаходження при владі. Про що і мова. Залежить від мети можновладців-управлінців-регуляторів. Ще раз, тупню, справа не стільки в "ефективності божественних менеджерів", а в дійсній меті їх управління, перебування у владі. Що вони дійсно хочуть. ____________________ Порахуй скільки заробили захисники своєю послугою, що захистили країну від агресора. То чому їм не сплачуєш стільки, годувальник? Ти голий-босий повинен сидіти..., але їм сплатити. Згідно твого єралашика. Востаннє редагувалось detroytred в Вів 23 вер, 2025 17:42, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПрямолінійність- криволінійність... Ти за що За совкову боротьбу за світле майбутнє мас, коли ти маєш померти-щоб інші жили? Ніби ні, ти постійно критикуєш і заявляєш що ніхто не буде навіть мій приклад використовувати працюючи НА себе-бо це важко.. А з іншого боку вважаєш що є якісь міфічні богоподібні особи які за тисячну від зробленого -будуть робити? Якщо такі є - то навіщо Маску платити 1 трл за те що корпорація зросте на 5,3 трлн? Уявляєш - 20% дають , щоб тільки ЗРОБИВ. А по твоєму треба Маска мітлою під хвіст..бач захотів скільки отримати і набрати богоподібних міфічних безсрібляників які за ідею це саме зроблять і замість Маска нехай це робить міністр торгівлі США... дешевше ж в рази Ти б якось визначився Це класичні Труси-Хрестик
![]()
Хрінестик. Точніше черговий єралашик. Ще й дзеркало притулив в нього((( Рішення приймуть бюрократи ЄС і пофіг їм на світогляд... Їх вимога, щоб наші посадовці підігнали параметри країни під вимоги вступу до ЄС. Світогляд ПІГСів та ядра Європи був дуже різним... Пригадайте, як греків рихтували.
![]() Об этом контракте я слышал. Но вот не знаю, реально закупили или нет? Не встречали сообщений?
|
|