Зеленський: Десятки тисяч людей навчилися професійно вбивати за допомогою дронів через війну РФ Джерело:
Зеленський звинуватив ООН в бездіяльності
До кінця цього року Україна створить Космічні війська

|
|
![]() у кварталу загострення
![]() ![]() Зеленський: Десятки тисяч людей навчилися професійно вбивати за допомогою дронів через війну РФ Джерело: Зеленський звинуватив ООН в бездіяльності До кінця цього року Україна створить Космічні війська ![]() ![]()
І Зірку Смерті. А ось і гімн. Востаннє редагувалось flyman в Сер 24 вер, 2025 19:38, всього редагувалось 2 разів.
![]()
На днях Савромат розказував байку про враження танка 50 шт. ![]() Hotab
Навіщо ви постите фото проФФесора Зварича? Вже не перший раз. Була з ним така історія. Після помаранчевої революції він обіймав міністреську посаду. Ну і всі вони такі чудові, прогресивні ельфи що какали веселкою. на противагу жахливим оркам кучми-януковича. Зварич чомусь титулувався професором. Але раптом виявилось, що цей Зварич не те що не науківець, але й навіть не бакалавр. А виправдовування він собі знайшов зухвале - шо через його ранню лисину одногрупники його вважали досить розумним тому називали "професором". І взагалі , навіть недоучка, якщо він з Америки, може конкурувати з українськими академіками. Мене це дуже розлютило тоді. І на ФУПі я написав текст "Варена Гнида" Ну і дав розгулятися творчій фанетазії, описавши його юність як хіпування х нюхоклейством у буремних 60-х з чого начебто він облисів. Причому досить танлановито , з ураїхуванням підробиць деталей американського життя тих років. Текст попав на очі самому герою і він прокоментував так що до кампанії з його длискрелдитації залучені прдеставники емігрантських кіл , що перекоучують факти біографії та прізвище. Мабуть я був недалеко від істини ))) Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 24 вер, 2025 20:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПотужна перемога.
Тепер замість 30 тисяч в місяць будуть ловити 60 тисяч. Це і вся хитра стратегія науближчих років ![]() WSJ дізналось, що стоїть за зміною риторики Трампа щодо України Американський президент дізнався, що Україна запланувала наступ, "який потребуватиме підтримки розвідки США", сказали співрозмовники The Wall Street Journal.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|