|
Піреус Банк МКБ (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 26 лют, 2010 22:45
Ukrainian написав:рахунок вільний не мультивалютний . Чи я помиляюсь ?
Гривні, долари та євро: http://www.piraeusbank.ua/private/free.html
-
Laszlo
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2010 22:50
Счёт «Вильный» не является мультивалютным це відповідь яку я отримав від консультанта на їх сайті .
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 26 лют, 2010 22:57
Можна відкрити три рахунки "Вільний" у різних валютах. При зарахуванні на нього з-за кордону тут знімуть 0.5%. Що знімуть проміжні банки, не знаю, але підозрюю, якийсь відсоток мабуть знімуть, але це вже з відправника.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2010 23:08
Mirax написав:Можна відкрити три рахунки "Вільний" у різних валютах. При зарахуванні на нього з-за кордону тут знімуть 0.5%. Що знімуть проміжні банки, не знаю, але підозрюю, якийсь відсоток мабуть знімуть, але це вже з відправника.
Промежуточных банков нет...открываются счета в пиреус банке (один в киеве, второй в Греции (припустим), но тоже Пиреус... ) и с счета на счет идет переброска....с отправителя снимаю что то вроде 0.1 а то и меньше...а с получателя 0.5 где то вроде так...
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 лют, 2010 01:34
tori написав:они депозиты возвращают нормально? кто забирал,напишите,пожалуйста
Не знаю, сам буду "проверять" 15 марта! 
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 лют, 2010 21:29
В Піреусі наче зовсім відсутня програма лояльності... Чи я помиляюсся?
-
Betis_ck
-
-
- Подякував: 1109 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 лют, 2010 22:03
Сам порядок обслуживания в Пиреус банке - уже программа лояльности. Обслуживаюсь в Харькове по ул. Культуры.
Высокая корректность, доброжелательность, содействие пожеланиям клиента. Выдача наличных без проблем даже более 20000 грн. в день без предварительного заказа. Не говоря уже о депозитах - в срок и без проблем.
Просто отлично! Благодарен работникам этого подразделения банка.
-
Acron
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 27 лют, 2010 23:57
ПозитифчеГ написав:Mirax написав:Можна відкрити три рахунки "Вільний" у різних валютах. При зарахуванні на нього з-за кордону тут знімуть 0.5%. Що знімуть проміжні банки, не знаю, але підозрюю, якийсь відсоток мабуть знімуть, але це вже з відправника.
Промежуточных банков нет...открываются счета в пиреус банке (один в киеве, второй в Греции (припустим), но тоже Пиреус... ) и с счета на счет идет переброска....с отправителя снимаю что то вроде 0.1 а то и меньше...а с получателя 0.5 где то вроде так...
ну с пиреуса на пиреус понятно . А вот момент, когда один из них не пиреус ,а второй пиреус ?
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 28 лют, 2010 01:14
Ukrainian написав:ПозитифчеГ написав:Mirax написав:Можна відкрити три рахунки "Вільний" у різних валютах. При зарахуванні на нього з-за кордону тут знімуть 0.5%. Що знімуть проміжні банки, не знаю, але підозрюю, якийсь відсоток мабуть знімуть, але це вже з відправника.
ну с пиреуса на пиреус понятно . А вот момент, когда один из них не пиреус ,а второй пиреус ?
Тогда идет другой переводи (но тоже не все страны) стоимость перевода (суммарная) около 1%, но там вроде лимит на 50 000 вроде...
-
ПозитифчеГ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 лют, 2010 14:05
ПозитифчеГ написав:Ukrainian написав:ПозитифчеГ написав:Mirax написав:Можна відкрити три рахунки "Вільний" у різних валютах. При зарахуванні на нього з-за кордону тут знімуть 0.5%. Що знімуть проміжні банки, не знаю, але підозрюю, якийсь відсоток мабуть знімуть, але це вже з відправника.
Тогда идет другой переводи (но тоже не все страны) стоимость перевода (суммарная) около 1%, но там вроде лимит на 50 000 вроде...
спасибо.что то начинает прорисовываться , а то на сайте ихнем спрашивал говорит пол процента все страны Европы (а где этот списочек можно посмотреть?) . Про лимит в 50 к грн ( или ...) вообще молчек . Это вызывает подозрение или не знают ( консультанты) или не договаривают .
А кто нибудь вообще переводил средства с Европы на этот ВИЛНЫЙ ?
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1