Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1529715298152991530015301 ... 15303>
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 14:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:И Будивельник будет радоваться, что у него в условиях войны растут доходы.
1 В мене не ростуть доходи, в мене капітал НАКОПИЧУЄТЬСЯ, але накопичувати можна і при падінні доходів...якщо знизити споживання, або збільшувати потихеньку споживання, поки витрати на себе коханого МЕНШІ від розміру доходів
2 В мене росте частка направлена на власне споживання, і як я бачу що дуже швидко вона дожене розмір донатів ( а потім напевно й пережене) бо важко змушувати себе обмежувати читаючи успіхів/флайменів/дейтройтів/ладів....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 14:45

budivelnik написав:
  ЛАД написав:И Будивельник будет радоваться, что у него в условиях войны растут доходы.
1 В мене не ростуть доходи, в мене капітал НАКОПИЧУЄТЬСЯ, але накопичувати можна і при падінні доходів...якщо знизити споживання, або збільшувати потихеньку споживання, поки витрати на себе коханого МЕНШІ від розміру доходів
2 В мене росте частка направлена на власне споживання, і як я бачу що дуже швидко вона дожене розмір донатів ( а потім напевно й пережене) бо важко змушувати себе обмежувати читаючи успіхів/флайменів/дейтройтів/ладів....

ти ж топ 5%, куди решті до тебе
flyman

Подякував: 1614 раз.
Подякували: 2858 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 14:47

stm написав:
  Letusrock написав:Деякі європейські ЗМІ вже прямо звинувачують Україну в створенні атмосфери істерії та страху завдяки незрозумілим дронам, які почали зявлятись то тут то там.
Наприклад
https://www.lantidiplomatico.it/dettnew ... 289_62804/

Все чекала хто ж першим на форумі озвучить думку мід оркостану захарової, що то Україна підробила орківські дрони :) дякую Летусрок, не підвели.

Посмотрел статью. И ещё несколько на этом сайте. Не знаю, насколько это авторитетный и популярный источник.
Можно, конечно, говорить, что статья (или вообще сайт) "проплачена Путиным", особенно учитывая выражения "путчистской хунты", "нацистского путчиста" (насколько понял, по отношению к Зеленскому), "в мелочной манере белых и чёрных либералов".
Но это, похоже, просто леворадикальный сайт. А, к сожалению, не очень понимаю, почему, но и левые, и правые радикалы на Западе выступают против поддержки Украины и за Путина.
И на том сайте ещё много высказываний "думки мід оркостану захарової" (в частности, и о будущих "провокациях" Украины с российскими дронами).
И, к сожалению, люди на Западе читают такие сайты и статьи. И на кого-то действует.
И заявления "глави МЗС Італії, віце-прем'єра Антоніо Таяні" вольно или невольно этому способствуют.
А это намного существеннее, чем у нас на форуме.
ЛАД
2

Подякував: 5359 раз.
Подякували: 4861 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 14:59

ЛАД написав:
  stm написав:
  Letusrock написав:Деякі європейські ЗМІ вже прямо звинувачують Україну в створенні атмосфери істерії та страху завдяки незрозумілим дронам, які почали зявлятись то тут то там.
Наприклад
https://www.lantidiplomatico.it/dettnew ... 289_62804/

Все чекала хто ж першим на форумі озвучить думку мід оркостану захарової, що то Україна підробила орківські дрони :) дякую Летусрок, не підвели.

...... А, к сожалению, не очень понимаю, почему, но и левые, и правые радикалы на Западе выступают против поддержки Украины и за Путина.
......

Все просто: "до того" - Италия от Путина получала дешевый газ для отопления жилья, а от Украины - максимум обслуживающий персонал для пожилых итальянцев...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 15:01

fox767676 написав:
  ЛАД написав:Можно немного подробнее?
Какие радости недоступны?

слава Бандері вигукувати не можна
жбурляти копійки в обличя російськомовній касирші

Всё, на Запад больше ни ногой!
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 15:10

detroytred написав:
Загальна ж система - домовляння. Як на базарі...
Хоча в Статутах на папері ще армійська 😁
статутна система не маштабується. Вас ж носіїв статуту лишилось мало понабирали разного зброду по обявлєнію) та і солдати не 18 літні пацани замкнені в казармі без зброї.
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 15:16

_hunter написав:
  ЛАД написав:
  stm написав:Все чекала хто ж першим на форумі озвучить думку мід оркостану захарової, що то Україна підробила орківські дрони :) дякую Летусрок, не підвели.

...... А, к сожалению, не очень понимаю, почему, но и левые, и правые радикалы на Западе выступают против поддержки Украины и за Путина.
......

Все просто: "до того" - Италия от Путина получала дешевый газ для отопления жилья, а от Украины - максимум обслуживающий персонал для пожилых итальянцев...

Думаю, стм як і ЛАД пам'ятають один із законів даілектики про боротьбу і єдність протилежностей, от на крайніх полюсах вони, навіть, сходяться
flyman

Подякував: 1614 раз.
Подякували: 2858 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 15:27

budivelnik написав:

Я писал о росте доходов не в упрёк вам или кому-то ещё.
Просто как факт.
При увеличении количества потребителей должны расти продажи и, соответственно, доходы.
Возможно, вам стоит открыть ещё один магазин в другой локации, если в существующей роста нет.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 15:39

Путін оголосив осінній призов: до армії заберуть понад 130 тисяч росіян :shock:

"Здійснити з 1 жовтня по 31 грудня 2025 року призов на військову службу громадян Російської Федерації у віці від 18 до 30 років, які не перебувають у запасі і підлягають… призову на військову службу, у кількості 135 тис. осіб", - йдеться в указі Путіна.

Лідер Кремля також наказав звільнити з військової служби військових, термін служби за призовом яких закінчився. :?
https://www.pravda.com.ua/news/2025/09/29/8000384/
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1322 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2025 15:45

flyman написав:4:40 .. 9:00
[youtube]b9btjjQ1qpQ[/youtube.
Коротко:
1) Мілей вдало провів частину реформ, зменшивиш держ сектор та зробивши певну дерегуляцію, але
2) населення не оцінило, показавши у 2025 на місцевих виборах, що хоче їсти каку

з 9:00 про глобальний влив US T-bils в глобальному контексті, та флешбек

Тут вопрос, что важнее - рост абстрактных цифр ВВП или рост уровня жизни народа. И не 1-2-5% элиты, а всех. А это происходит далеко не всегда. Реформы Бальцеровича явились "шоковой терапией", но привели к росту и ВВП, и уровня жизни. У нас "шок" в 90-е был, пожалуй, не меньше, но привёл больше к росту благосостояния верхних 5%.
Населення в Бразилии как раз показало, что не "хоче їсти каку".
Так же, как и в Польше, где Бальцерович был вынужден уйти. Но его реформы продолжили действовать и положительно сказались на экономике и жизни населения. Посмотрим, как получится в Бразилии.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1529715298152991530015301 ... 15303>
Форум:
+ Додати
    тему