слабак
По яких обєктах інфраструктури в чернігові прилітає? Електричні підстанції бють?
|
|
З градообразуючими без питань. Мова була про свиноферми... Або отой Агромол ... який залюбки замінять інші конкуренти молочки. Щоб системно змусити рушити на захід орки могли вдарити по іншим об'єктам...
В мене до тебе пропозиція
Я тобі доручаю провести реформи в моєму бізнесі, але так , щоб я через 2 роки тебе сраною мітлою вигнав( як це зробили з тим же Бальцеровичем) а бізнес після того як я тебе вижену повинен внаслідок створених тобою умов, не залежно від дій працівників рости 30 років на 5%... Якщо зможеш -тоді я повірю що 8країн*5років реформ це більше(важливіше) ніж 22 країни*200 років без реформ....
8 країн з 30 (а без арабів ще менше, ніж з 30) є прикладом, як завдяки саме Реформам (за допомогою реформ) можновладці-управлінці-регулятори здійснювали стрибок в розвитку ринку-економік.
8 з 30 -- це не виключення, як ти намагався єралашити. І те, що меншість, це ролі не грає. Для показу ДІЄВОСТІ даного засобу (реформ) цілком достатньо було б і 3 ТРЬОХ з 30. Згадай, як ти старлеїв рахував в єралашику про відсотки(( Як в таблиці до 6 рахував. Як 1,2 млн. грн. на звернення состряпав. Сраною метлою, як кажеш, вигнали і ПАПа, але після Бальцеровича залишилися реформи, завдяки яким Польща... А після ПАПа співи про совок в армії, суди, корупцію, кумовство і т.д. Бо по мінімуму.. От тобі і різниця.
В Дании сообщили, что российские военные корабли устроили провокации в Балтийском и Северном морях. По ее данным, они нацеливали оружие на датские военные суда и вертолеты, а также создавали помехи в работе навигационных систем в проливах, соединяющих Балтийское и Северное моря. Кроме того, российские ВМС шли курсами, ведущими к столкновению с датскими судами.Один российский военный корабль стоит на якоре в датских водах уже больше недели сообщили в их службе безопасности.
Або джерело песдить або я чогось не розумію.. Данія є членом НАТО. Шо заважає діяти як Туреччина?
Мабуть)) різниця між Данією і Туреччиною. Туреччина підтримки НАТО не потрібує настільки сильно, як Данія.
8 з 30 -- це не виключення - а що це ? Правило чи виключення з правила.
Якщо є якась вибірка з 30 значень і в 22 випадках -діяли по одному алгоритму(без реформ) а у 8 випадках 95% часу діяли по першому алгоритму і 5% по своєму алгоритму(з реформами) То Правилом є Життя 22 країни*100%+8 країн*95% - це правило а 8 країн 5% - це виключення з правила, бо це виключення становить меншість на рівні статистичної похибки до всієї вибірки
Залиши те, про що в мене мова -- про 8 з 30 КРАЇН.
8 з 30. То куди ти тут виключення притулиш? Нікуди. А 3 з 30, тобто 10% -- тобто навіть 3 з 30 цілком було б достатньо, щоб показати дієвість (це тобі червоним треба було відділити) реформ: 10% спробували, провели реформи, отримали відміний результат. В нас і зовсім - 8 з 30. Ще й з арабами. А втретє розжовувати тобі про твою маячню з часом не буду. Ліньки. Не зрозумів ти про дію реформ після впровадження і зникнення самих впроваджувачів, то не дано тобі. 200 років. А чому не 500? Чому не 50? І до чого тут взагалі час, якщо мова про дієвість інструменту - результат. Коли країни зробили реформи, стрибнули на новий рівень, і на ньому їдуть досі --- ось що видно. І це має значення. Коли кожна окремо сама зробила реформи в себе. А ти тулиш якусь маячню з часом в 200 років. Востаннє редагувалось detroytred в Суб 04 жов, 2025 15:48, всього редагувалось 1 раз.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||