|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Нед 05 жов, 2025 14:51
VASH написав:Хто може підказати, чи є якась можливість безкоштовно перерахувати кошти (кредитні) з кредитної картки Сенсу за реквізитами на власний рахунок у іншому банку під купівлю ОВДП?
Немає такої можливості
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 121 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 05 жов, 2025 15:52
VASH написав:Хто може підказати, чи є якась можливість з мінімальними витратами перерахувати кошти (кредитні) з кредитної картки Сенсу за реквізитами на власний рахунок у іншому банку під купівлю ОВДП?
Мінімальні витрати у цьому випадку будуть якщо ви купите у Дії якісь облігації у одного з партнерів - наприклад, у тому ж Сенсі, потім їх продасте з виплатою на Сенсівській Вайт, і вже з нього перерахуєте кошти по айбану на інший банк - в Сенсі це без комісії)) Або ж у іншого партнера і після продажу з його рахунку кинете кошти безпосередньо на той банк куди вам потрібно. Але я розумію чому просто не купити якісь обліги у Дії - навіщо так все ускладнювати?!
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 760 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 05 жов, 2025 16:53
asti Це все очевидне. asti написав:Але я розумію чому просто не купити якісь обліги у Дії - навіщо так все ускладнювати?!
На жаль, у Дії представлено далеко не всі ОВДП (тільки військові)
-
VASH
-
-
- Подякував: 149 раз.
- Подякували: 164 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 05 жов, 2025 17:52
VASH написав:asti Це все очевидне. asti написав:Але я розумію чому просто не купити якісь обліги у Дії - навіщо так все ускладнювати?! На жаль, у Дії представлено далеко не всі ОВДП (тільки військові)
А чим вас військові не влаштовують - є практично всі строки від 3-х місяців до 3-х років - бери/не хочу//)
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 760 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 05 жов, 2025 19:09
asti написав: Вадимка написав:Bolt Продати можна в любий момент.
Не вводьте людей в оману...
В чому введення в оману? Продати можна в будь-який момент - це правда. Ну не купуйте в газмясі - не буде проблем з продати. asti написав: А чим вас військові не влаштовують
Може, тим, що військові. З воєнкою і державою в нашім світі лучче діла не мать.
-
won
-
-
- Подякував: 261 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
|