Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1537115372153731537415375 ... 15990>
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:52

fox767676 написав:
  flyman написав:якась говоряща голова казала, може Петра Павла, як тут вище писав хантер

треба моніторити і тримати війська наготові в Одещині\Вінничині
не дамо на нашій крові до раю вїхати

хантерів на крові R1a в рай не пустять
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2869 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:52

budivelnik написав:
  detroytred написав:А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д.

Зрозумів?

Ймовірність успішного завершення варіанту власного збагачення - вище 50% ( і залежить виключно від власних зусиль на 70% і на 30% від зовнішніх обставин)

_доказанно_ кем? ;)
Или “збагачення" тут альтернативное имелось в виду? - a la "багатый - тот, у кого доходы - расходы > 0“ 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 18:03

budivelnik написав:
  detroytred написав:А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д.

Зрозумів?
Я не заперечую інші варіанти.
якщо твоїми словами
Я вказую що ймовірність успішної реалізації варіантів на яких ти настоюєш - десь в районі 1-10% і це доведено історією 200 країн на протязі останніх 200 років
Ймовірність успішного завершення варіанту власного збагачення - вище 50% ( і залежить виключно від власних зусиль на 70% і на 30% від зовнішніх обставин)

До чого ти "Зімбавбве" та "КНДР" і Ко до ринкових реформ, як інструменту, стрибка у подальшому розвитку капіталістичних країн, втуляєш?
Для чого???
Для єралашика про 200 країн.
Замість розгляду: країна-глибокі ринкові реформи-результат.

Для чого ти час на 200 років обрав?
Замість часу: початок ринкових реформ в країні-час-результат.
І вийде: 20-30 років і результат.

І буде тобі ймовірність під 90+%.

Кейнсіанство тощо ти саме заперечуєш.
Отим прирівняням до колгоспізації та Голодомору. Як вершини кумедності заперечення.
Не зіскочеш вже 😁
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 18:06

detroytred написав:
  budivelnik написав:Якщо ти з головою разок окунувся в лайно - ти лайно ? Ні
Так само і з торгівлею чи ринком А Смітта
Якщо тебе макнули в той ринок-а ти залишився переконаним ждуном - то ти капіталіст?

Тому ще раз
Є дія - всі примусово опинились в капумовах...
є результат - тільки 5% змогли стати успішними капіталістами... інші попеклись і пішли вибирати тосю яка за них все вирішить...
Те, що ви (5% найуспішніших) дорозвивалися з космосу до курей-зерна-махазин, в той час, коли за 20+ років іспанці, корейці і т.д. з курей-зерна дорозвивалися до Самсунгів-Хюндаїв, то це ВАША, саме ваша відповідальність та досягенння.
Начальник- навіщо справу шєш?
... ти ж знаєш-не мій почерк...

З космосу і до академіків на базарах ( або до дикого ринку А Смітта) - це ти з претензіями до ЛАДа...це він і його партія докерувалась.
Іспанці совок так і не побудували, їм Франко завадив ( хоча йоська кривавий старався), тому про іспанців-не в тему
Корейцям повезло ( йоська загнувся і залишилось тільки пів кореї (північна)) а південня почала реформи на 30 років швидше... так що це також не до мене...
  detroytred написав:А найманим.... що працювати на Фонді, що в тебе махазин-таксі-курях...
Я починав з найманого.... Ти чого інших зневажаєш? Думаєш вони не зможуть твого рівня досягнути і так само як ти сидіти на дивані?
Може їм подобається найманими працювати ? А ти хочеш щоб вони тобою покерували і пояснили де ти зараз маєш бути на дивані чи на фронті... бо з податків найманих тобі військову пенсію платять а ти в тилу
  detroytred написав:Тільки найманим в ринку Самсунгів-Хюндаїв-Фордів-Боїнгів власники капіталу сплачують більше...
Хтось заважав до 2022 року поїхати працювати найманим на самсунгів?

detroytred написав:А можновладці створили цим найманим інструменти збагачення-накопичення капіталу -- фондовий і т.д.
Прикольно..
інструмент для збагачення можновладці створили... а капіталу який потрібен щоб в цей інструмент інвестувати - в найманих немає...
Я правда не зрозумів
А хто винуватий що в тебе нічого вкласти?

detroytred написав:Зате в тебе власна Польща, а у можновладців-управлінців-регуляторів власні Монако.
Ти свої брудні лапи до моєї Польщі не сунь.
Ти пальцем об палець не вдарив щоб собі свою хацапетівку створити... а писок на мою Польщу вже відкриваєш..
Чи не скритий ти комуняка ?
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 18:12

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав:Якщо ти з головою разок окунувся в лайно - ти лайно ? Ні
Так само і з торгівлею чи ринком А Смітта
Якщо тебе макнули в той ринок-а ти залишився переконаним ждуном - то ти капіталіст?

Тому ще раз
Є дія - всі примусово опинились в капумовах...
є результат - тільки 5% змогли стати успішними капіталістами... інші попеклись і пішли вибирати тосю яка за них все вирішить...
Те, що ви (5% найуспішніших) дорозвивалися з космосу до курей-зерна-махазин, в той час, коли за 20+ років іспанці, корейці і т.д. з курей-зерна дорозвивалися до Самсунгів-Хюндаїв, то це ВАША, саме ваша відповідальність та досягенння.
Начальник- навіщо справу шєш?
... ти ж знаєш-не мій почерк...

З космосу і до академіків на базарах ( або до дикого ринку А Смітта) - це ти з претензіями до ЛАДа...це він і його партія докерувалась.
Іспанці совок так і не побудували, їм Франко завадив ( хоча йоська кривавий старався), тому про іспанців-не в тему
Корейцям повезло ( йоська загнувся і залишилось тільки пів кореї (північна)) а південня почала реформи на 30 років швидше... так що це також не до мене...
  detroytred написав:А найманим.... що працювати на Фонді, що в тебе махазин-таксі-курях...
Я починав з найманого.... Ти чого інших зневажаєш? Думаєш вони не зможуть твого рівня досягнути і так само як ти сидіти на дивані?
Може їм подобається найманими працювати ? А ти хочеш щоб вони тобою покерували і пояснили де ти зараз маєш бути на дивані чи на фронті... бо з податків найманих тобі військову пенсію платять а ти в тилу
  detroytred написав:Тільки найманим в ринку Самсунгів-Хюндаїв-Фордів-Боїнгів власники капіталу сплачують більше...
Хтось заважав до 2022 року поїхати працювати найманим на самсунгів?

detroytred написав:А можновладці створили цим найманим інструменти збагачення-накопичення капіталу -- фондовий і т.д.
Прикольно..
інструмент для збагачення можновладці створили... а капіталу який потрібен щоб в цей інструмент інвестувати - в найманих немає...
Я правда не зрозумів
А хто винуватий що в тебе нічого вкласти?

detroytred написав:Зате в тебе власна Польща, а у можновладців-управлінців-регуляторів власні Монако.
Ти свої брудні лапи до моєї Польщі не сунь.
Ти пальцем об палець не вдарив щоб собі свою хацапетівку створити... а писок на мою Польщу вже відкриваєш..
Чи не скритий ти комуняка ?

Від іспанців, які вказані тобі прикладом реформ, а ти про якийсь не побудували совок поніс..

І до нічого вкласти мені та іншим найманим. Якоїсь зневаги до найманих (коли я сам по суті найманим був. Як і лікарі, вчителі. Найманим на державу, а роботяги наймані на Форда ... і тебе).
Та комплексуючі страхи про загрозу твоїй власній Польщі.

Ти сильніше голоси про те, що інші голодранці, тоді точно оті мільйони громадян з рази з меншими статками, ніж в мене, посягнуть на твою власну Польщу 😁😁
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 05 жов, 2025 18:21, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 18:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Для чого ти час на 200 років обрав?

Є тривалість життя країни...
Є тривалість коли йшли активні реформи...
Я беру час активної реформи ( який визначаю як час знаходження при владі реформатора, найдовше Лі Куан Ю-40 років, Наполеон 14 років , Аденауер-13 років, Де-Голь 12 років) до загального часу існування Держави в капіталістичному устрої
Різних там Бальцеровичів-Саакашвілі які були менше 5 років я не розглядаю...
Тому
Франція -225 років - реформи 26 років
Німеччина -225 років - реформи 13 років
Як бачиш в мої 1-10% вкладається..

Все що відбувалось за межами впливу реформатора - є не його заслугами а заслугами населення..
Я ж тобі задавав питання
Ти скоїв аварію ( через 5 хв після отримання прав чи 1 рік чи 20 років) - чия вина ?
Ти проїздив 20 років без аварій - чия заслуга...
Як бачиш тобі не вдасться притягнути за вуха відповідь що в твоїй аварії винен інструктор якого не було в машині під час аварії..
А раз так - то за свої дії відповідаєш ти
За дії по виконанню законів /правил введених реформатором-відповідаєш ти ( реформатор відповідав за введення закону і все, після введення відповідальність за виконання лягає не на того хто ввів а того хто виконує( чи не виконує)

І взагалі
Основна суперечка була про інше
Про те який вплив можновладця на життя пересічного у відсотках
Мій варіант 1-5%
ти свій так і не озвучив.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 18:24

budivelnik написав:

......
Мій варіант 1-5%

Если "этот" мне выезд из страны одним днем закрыл - это можно за 100% считать? Или снова в ход альтернативная арифметика пойдет?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 18:28

budivelnik написав:

Є тривалість життя країни...
Є тривалість коли йшли активні реформи...
Я беру час активної реформи ( який визначаю як час знаходження при владі реформатора, найдовше Лі Куан Ю-40 років, Наполеон 14 років , Аденауер-13 років, Де-Голь 12 років) до загального часу існування Держави в капіталістичному устрої
Різних там Бальцеровичів-Саакашвілі які були менше 5 років я не розглядаю...
Тому
Франція -225 років - реформи 26 років
Німеччина -225 років - реформи 13 років
Як бачиш в мої 1-10% вкладається..

Все що відбувалось за межами впливу реформатора - є не його заслугами а заслугами населення..
Я ж тобі задавав питання
Ти скоїв аварію ( через 5 хв після отримання прав чи 1 рік чи 20 років) - чия вина ?
Ти проїздив 20 років без аварій - чия заслуга...
Як бачиш тобі не вдасться притягнути за вуха відповідь що в твоїй аварії винен інструктор якого не було в машині під час аварії..
А раз так - то за свої дії відповідаєш ти
За дії по виконанню законів /правил введених реформатором-відповідаєш ти ( реформатор відповідав за введення закону і все, після введення відповідальність за виконання лягає не на того хто ввів а того хто виконує( чи не виконує)

І взагалі
Мій варіант 1-5%

Тому що не згоден ні з твоїм оцим взяттям часу, ні з можливістю визначити у відсотках вплив можновладців на життя пересічного.
Це буде а-ля середня температура по палаті ----- дурниця ні а чьом.
А ти з нею носишся...
Тебе не бусікували, а іншого бусікували і ага.., то який вплив у відсотках? Або якесь рішення кабміну чи закон повністю перевернув життя, а до іншого він і овсі ніяким боком, то який вплив у відсотках? Або олігарх одного ..., а на іншого ні, то який вплив у %?
А ще є різні степені залежності окремо кожного, то про що середня-то буде?

Зато вплив можновладців-управлінців-регуляторів на країну, суспільство, ринок я оцінюю десь під 90%.
Повноваження в них, інструменти-важелі в них. Рішення та дії цієї організованої меншості (тобто можновладців-управлінців-регуляторів) на неорганізовану більшість мають вплив, на мою думку, під 90%.
10% -- це ота можливість впливу самих пересічних, якщо можновладці-управлінці-регулятори вийдуть за межі прийнятого самими пересічними.
Наприклад, рішеннч від можновладців завтра всіх на цєпь пересічні не сприймуть.

якщо наступник Бальцеровича одразу не відмінив його реформаторське рішення-дію, то він продовжив реформу Бальцеровича. Тобто реформа Бальцеровича продовжує діяти і після його уходу. Вплив реформи продовжується.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 19:17

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Зато вплив можновладців-управлінців-регуляторів на країну, суспільство, ринок я оцінюю десь під 90%.
Отже
в тому що я мільйонер -заслуга можновладців які мені подарували 13,5 млн з моїх 15
а в тому що в тебе пенсія 15000 - також заслуга можновладців які тобі подарували 13500

Ясно чого тобі так погано
Не ясно
а- чого мене для подарунків обрали ? ти ж їм вірою і правдою 25-30 років .. а вони тобі подачку в 13500 грн/місяць.....
б - а чого ти не висунув свою кандидатуру на подарунок в 13,5млн

Так само неясно
Десь в 1990 році ми одночасно прийняли рішення..
Ти -стати курсантом
Я -залишити армію...
То якщо на 90% це вплив можновладців то що ? ти міг стати мною а я тобою?
і тобі б подарували 13,5 млн , а мені як собаці кинули 0,0135млн ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 19:29

Там не про тебе або мене, а про суспільство, країну, ринок.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1537115372153731537415375 ... 15990>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор