|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 05 жов, 2025 19:39
detroytred написав:Тебе не бусікували, а іншого бусікували і ага.., то який вплив у відсотках? Або якесь рішення кабміну чи закон повністю перевернув життя, а до іншого він і овсі ніяким боком, то який вплив у відсотках? Або олігарх одного ..., а на іншого ні, то який вплив у %? А ще є різні степені залежності окремо кожного, то про що середня-то буде?
Це окремо , бо це статистика, яку як я бачу ти не розумієш... Можна звичайно розглянути крайність - бусифікацію... З точки зору математики , якщо є ресурс в 10 млн осіб які потрапляють під закон про бусифікацію .. і нехай 200 000 з них бусифіковано .. то це становить 2% від загальної вибірки.... Але навіть в цьому варіанті Тебе бусифікували і ти приймаєш рішення а - піти служити б - відкупитись в - втекти г - відмовитись служити і сісти в тюрьму.. Отже вже тут в тебе море варіантів... і кожен з цих варіантів має підваріанти... якщо служити то куди ? в тил, в розвідку, в штурмову і так далі.... якщо втікати то коли ? якщо відкупатись то в яких сумах? якщо сідати то на скільки (там же є суддя/адвокат і від того що ти ЇМ запропонуєш і буде залежати все подальше... Тобто рішень вагон і маленький візок ... і ВСІ ТВОЇ, на які МОЖНОВЛАДЦІ не впливають.. Ти прийняв рішення йти курсантом.. Ти пішов - який відсоток того що це твоє рішення а який можновладців? 95% ти , 4,9% батьки, 0,1% можновладці через пропаганду? Так от на кожному кроці коли ти будеш приймати якесь рішення..ти приймаєш його сам і будеш нести за це відповідальність сам... і так можновладці створюють оточення.. сталін -це сталінські наркоми+силовики+стаханівці=1% і 99% потенційних рабів... Але якщо можновладці Кравчук-Кучма-Ющенко-Янукович-Порошенко-Зеленський -створили умови по яким простий прапорщик міг стати мільйонером, то курсант з червоним дипломом -також міг добитись більшого ніж пенсія в 50 років... А чому не добився? Бо самостійно прийняв рішення, прийняти яке його ніхто під автоматом не змушував(бо 90% відповідальності -це коли я тебе під автоматом 90% з твоїх 30 років служби по казармі водив)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 05 жов, 2025 19:46
detroytred написав:Там не про тебе або мене, а про суспільство, країну, ринок.
суспільство/країна/ринок - з нас і складається і кожен в це вкладає свій вклад. Ти мій вклад оцінив в 1,5 млн... малувато , але зійде.. а от свій чого так обесцінив? якихось 1500 грн пенсії в місяць - це все що ти зробив і на що заслужив? Ще раз подумай. ПС я саме тому і цілий час пробую витягнути тебе на операції з числами. Числа-вони беземоційні і їх можна між собою рівняти. Тому знаючи елементарні правила 100%=це ціле інерція в фізиці=інерції в економіці.. чим важче-тим більша інерція заважає змінювати траекторію чим більший ринок-тим сильніша інерція яка заважає змінам чим тіло більше/важче/ближче - тим сильніше воно впливає на інші тіла... Тут інтерпритація по різних складових чим більший часовий відрізок між подіями - тим менший вплив цих подій одна на одну.. Тобто чим давніше проводилась зміна - тим менший вплив цієї зміни на сьогоднення.. і якщо ти зможеш свої фуфлофантазії перевести хоч трошки в беземоційний стан чистих цифр - тим краще почнеш розуміти те що колись прочитав.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 05 жов, 2025 19:52
budivelnik написав: detroytred написав:Там не про тебе або мене, а про суспільство, країну, ринок.
суспільство/країна/ринок - з нас і складається і кожен в це вкладає свій вклад. Ти мій вклад оцінив в 1,5 млн... малувато , але зійде.. а от свій чого так обесцінив? якихось 1500 грн пенсії в місяць - це все що ти зробив і на що заслужив? Ще раз подумай. ПС я саме тому і цілий час пробую витягнути тебе на операції з числами. Числа-вони беземоційні і їх можна між собою рівняти. Тому знаючи елементарні правила 100%=це ціле інерція в фізиці=інерції в економіці.. чим важче-тим більша інерція заважає змінювати траекторію чим більший ринок-тим сильніша інерція яка заважає змінам чим тіло більше/важче/ближче - тим сильніше воно впливає на інші тіла... Тут інтерпритація по різних складових чим більший часовий відрізок між подіями - тим менший вплив цих подій одна на одну.. Тобто чим давніше проводилась зміна - тим менший вплив цієї зміни на сьогоднення.. і якщо ти зможеш свої фуфлофантазії перевести хоч трошки в беземоційний стан чистих цифр - тим краще почнеш розуміти те що колись прочитав.
Твої цифри (1,2 млн. на звернення; відсотки по старлеям; ВВП Кореї-України; табличку з 30 країнами; рахування до 6; 200 країн; 200 років. Це хіти) я вже бачив.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 жов, 2025 20:44
З нашими віртуальними фламінгами та іншими паляницями в гонці ушкоджень ми точно "переможмо".
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 жов, 2025 21:35
fox767676 написав:Вы же сами писали про галопирующую с 90х деиндустриалищацию сейчас люди работают в основном не на заводах, а хоть бы и из дому но и для нового завода Закарпатье предпочтительней чем Харьков
Для нового завода предпочтительней чтоб не было войны и рядом с заводом жило достаточное кол-во людей умеющих держать в руках штангенциркуль. А пока война прилететь может что в Харьков что во Львов как мы видим.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 246 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 жов, 2025 23:14
stm написав: ЛАД написав:Вам флер розовые очки подарила? Если " більшість ... зникає безвісті після першої виплати", то с кем мы воюем? Против нас на фронте призраки???
У мене немає даних скільки орків гасять кожен день, але якщо 1:5 хоча б, то є гарно ) Якщо менше, то я б спілкувалася з натою що не кожен Мадяр при поразці зможе свінтити з родиною у країну нати, і, тоді дай Бог їм сил воювати проти людей які вважають, що їх кинули, хоча вони трималися більше 3 років всупереч, а не завдяки... І Ви знов мене штовхаєте на історію про молодого ЛАДа, яка вам не довподоби, а мені цікаво навіть. Тому що старий ЛАД для мене феномен! він більше років ніж всі на фінансовому форумі і з таким пієтетом до машинобудування великого есересер. Коротше, ходить молодий ЛАД на Єлабугу працювати. Єлабуга навіть будує ще більше цехів, закупає ще більше комплектуючих з Китаю на шахеди. Всі бояться велику державу. Але, чи бачить молодий ЛАД що був такий фонд нац.благосостояние - 20 років зі всіх, у т.ч. молодого ЛАДа, туди збирали кошти для майбутніх поколінь. І ось Єлабуга росте, ната боїться але 20 років для наступних поколінь якось скінчились за останній рік. Далі, молодий ЛАД все ще ходить на роботу, але якось зп, навіть на Єлабузі вже не росте... Могили навкруги ростуть, а зп - ні. Та і кав'ярня (тут можна замінити на будь який малий бізнес) на Єлабузі порахувала, що ПДВ у 22% - жирно якось, а без ПДВ оборот вже вище 5млн.фублів давно, і мабуть краще поїхати на Балі витрачати. Молодий ЛАД вже без ФНБ для майбутнього і кави, але працює. Його не мають хвилювати ці процеси, то звісно зрозуміло. Далі, бюджет, не Єлабуги, а великої машинобудівної країни був завжди профіцитним, а наразі дефіцитний і буде ще десь 3 роки як планово дефіцитним. Та і Автовазу п***, то мабуть якась помилка всі інвестори бажали будувати машини в оркостані але якось щось... Що означає дефіцит - це друк коштів коли не дають (інфляція), або взяти десь за великі %. І взяти для чого? Для шахеда який йде в один бік. Так, дітям молодого ЛАДа у школі розповідають, що велика держава і вони також мають гордість. Пілотку одягають на кожне свято. Гордість цікава штука... Сліпа гордість особливо цікава до 75 років може не відпускати машинобудівна країна, не те що наразі о 5 ранку за їжею навіть після обстрілів вставати не потрібно...
У вас какая-то искривлённая связь между сегодняшней РФ и необходимостью иметь в стране собственную тяжёлую промышленность, в т.ч. и машиностроение. Или вы тоже поклонница "великой с/х державы" и "садка вишневого коло хати"? Но так в современном мире не бывает. И РФ потратила ФНБ, который копила 20 лет, а мы за это время залезли в долги, не знаю на сколько десятилетий вперёд. Если у вас есть уверенность, что нам их простят, то я рад за вас. А сказочку для вас я тоже мог бы написать не хуже. Но лень и не вижу смысла. Или я опять неправильно понял вашу сказочку? Потому что молодой ЛАД в сегодняшней РФ не гордился бы страной. P.s. И да, я практически уверен, что соотношения 1:5 и близко нет. А "спілкуватися з натою" об этом совершенно бесполезно. Если что, они просто закроют границы. Афган хороший пример. Мадяра пустят.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 05 жов, 2025 23:27
flyman написав:......... зараз питання в РФ стоїть так: Мск. 3й Рим а 4му не бути, тому Карфаген має бути зруйнований
Не врубился, кто в данном случае исполняет роль Карфагена. Пытался понять загадочную сказочку stm, теперь ещё ваш ребус разгадывать. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 05 жов, 2025 23:30
ЛАД написав: flyman написав:......... зараз питання в РФ стоїть так: Мск. 3й Рим а 4му не бути, тому Карфаген має бути зруйнований
Не врубился, кто в данном случае исполняет роль Карфагена. Пытался понять загадочную сказочку stm, теперь ещё ваш ребус разгадывать. 
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 05 жов, 2025 23:35
detroytred, budivelnik Господа, панове, ну сколько можно! Может вы заведёте себе отдельную ветку и спорьте там хоть до опупения. Тот же вопрос к модераторам. Вы порой переносите посты в какую-нибудь новую ветку. Может, также поступить со спорами о реформах и "взглядах в зеркало"?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 06 жов, 2025 00:08
flyman Когда вы успеваете смотреть все видео, которые выкладываете? И это же, наверное, не всё, что вы смотрите.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-