Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1548115482154831548415485 ... 17285>
Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 19:50

Успіх написав:
  jump написав:В Україні з’являться військові поліцейські: з кийками, наручниками, газовими балончиками та зброєю, — проєкт :lol:

Вони перевірятимуть документи, затримуватимуть порушників і діятимуть на блокпостах під час воєнного стану.
Також військові поліцейські забезпечуватимуть правопорядок у військах, контролюватимуть дисципліну, проводитимуть огляди, вилучатимуть докази та охоронятимуть військові об’єкти.

Заградотряди все ближче і ближче до втілення в реальність :shock:
це не загиадотряди вони будуть глибоко в тилу. Відловлювати ухилянтів і вспокоювати буйних відпускників та тих що знаходяться на лікуванні. Поки шо на них управи нема.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 20:00

Banderlog

Відловлювати ухилянтів

На рахунок цих не впевнений.
По замовчуванню повноваження військової поліції розповсюджуються лише на військовослужбовців.
На рахунок «ставити в стойло» заливних синіх антилоп у відпустці - згоден. Ну і СЗЧ відшукувати.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2598 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 20:03

Hotab написав:Banderlog

Відловлювати ухилянтів

По замовчуванню повноваження військової поліції розповсюджуються лише на військовослужбовців.
На рахунок «ставити в стойло» заливних синіх антилоп у відпустці - згоден. Ну і СЗЧ відшукувати.
ні, в цих будуть розширені повноваження які стосуватимуться і цивільних. Це не всп а паралельна структура.
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 20:07

Slon_Nosov написав:
  ЛАД написав:Slon_Nosov Как у вас сейчас с давлением?
Следите? Возможность есть?

Вітаю. В мене тонометр з собою - слідкую, але якщо просидіти як в тцк 12 годин без ліків то буде до 180-200/100-110. Якщо більше 36 годин то точно 200/100 тому тримаю при собі запас на пів року.
......
Запас это хорошо, но вам при таком давлении надо принимать что-то постоянно,не оэидая 36 или даже 12 часов. Хотя многие лекарства принимаются раз в сутки. + есть "пожарные".
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 20:10

Banderlog написав:
  Hotab написав:Banderlog

Відловлювати ухилянтів

ні, в цих будуть розширені повноваження які стосуватимуться і цивільних. Це не всп а паралельна структура.

Там абирвалг в своєму топіку написав, що правову базу для них розробляє ВСП.
Щось мені здається це вони (в/пол) будуть в їх (ВСП) підпорядкуванні. Або це саме вони так будуть зватись , з іншою орг структурою.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 20:34

prodigy написав:
  ЛАД написав:Интересно, что никто не решился/не захотел обсуждать лишение гражданства Труханова.
Я не интересовался его деятельностью, но всё-таки его 3 раза избирали мэром Одессы. Знаю, что были и протесты, так против кого их не было. Но я не о нём.
СБУ опубликовало ксерокопии нескольких документов, на основании которых было принято решение. В т.ч. его загранпаспорта.
Вопрос о его российском гражданстве возникал уже не раз. И проверялся СБУ. Да и даже без всяких вопросов мэр миллионного города наверняка проверяется СБУ очень тщательно.
Смотрю на эту ксерокопию - загранпаспорт выдан 15.12.2025 - 10 лет назад.
До конца срока действия осталось ровно 2 месяца. Почему именно теперь?
А сегодня читаю - Эксклюзив The Insider: копия «действующего» загранпаспорта РФ мэра Одессы Труханова из материалов СБУ — подделка.
:?:

Я не интересовался его деятельностью

не цікавився, так поцікавтесь...до того як писати кремлівські пости (ви повторили все з програми "60 минут" скабєєвой і попова), сидів в СІЗО і вийшов під заставу у 13млн

поцікавтесь звідки його нова кликуха -генагенератор

Знакомый почерк - когда нужно оправдать свержение кого-то неугодного, на свет вытягивают социальную несправедливость - виллы, мерседесы, золотые унитазы :lol: Как будто у самих тех кто это вытягивает не также
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 247 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 20:44

katso написав:
  prodigy написав:
  ЛАД написав:Интересно, что никто не решился/не захотел обсуждать лишение гражданства Труханова.
Я не интересовался его деятельностью, но всё-таки его 3 раза избирали мэром Одессы. Знаю, что были и протесты, так против кого их не было. Но я не о нём.
СБУ опубликовало ксерокопии нескольких документов, на основании которых было принято решение. В т.ч. его загранпаспорта.
Вопрос о его российском гражданстве возникал уже не раз. И проверялся СБУ. Да и даже без всяких вопросов мэр миллионного города наверняка проверяется СБУ очень тщательно.
Смотрю на эту ксерокопию - загранпаспорт выдан 15.12.2025 - 10 лет назад.
До конца срока действия осталось ровно 2 месяца. Почему именно теперь?
А сегодня читаю - Эксклюзив The Insider: копия «действующего» загранпаспорта РФ мэра Одессы Труханова из материалов СБУ — подделка.
:?:

Я не интересовался его деятельностью

не цікавився, так поцікавтесь...до того як писати кремлівські пости (ви повторили все з програми "60 минут" скабєєвой і попова), сидів в СІЗО і вийшов під заставу у 13млн

поцікавтесь звідки його нова кликуха -генагенератор

Знакомый почерк - когда нужно оправдать свержение кого-то неугодного, на свет вытягивают социальную несправедливость - виллы, мерседесы, золотые унитазы :lol: Как будто у самих тех кто это вытягивает не также
або фотографують найдену налічку :lol:
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 20:44

Прохожий написав:
  Успіх написав:
  Slon_Nosov написав:В мене 200/110 - обмеженно придатний та вже в зсу, незважаючи на виклик швидкої прямо в тцк яка підтвердила ці показники. Укол, та через 5 годин мене вже везли у військову частину на службу..
А як Ви опинились в тцк?

Бусік "підвіз"?

"чукча не читатель чукча писатель?"(с)
человек в свое время все написал на этой ветке

Тепер є час підняти «повідомлення автора» і розібратись в питанні.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 21:01

ЛАД написав:
  jump написав:
  ЛАД написав:И что вас так удивляет?

нацполу та нгу не достатньо? 8)
потрібно ще непридатних заброньованих чорносотенців? :lol:

Зображення

Не буду обращать внимание на "Ролицию", но военная полиция существовала и в СССР, и существует и в США, и в Великобритании, и в Израиле, и в...
Просвещайтесь - https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F.

Какая? , патруль военкомендатуры без оружия и каких либо средств (АК, дубинок, балончиков,наручников...) к принуждению
Vadim_

Подякував: 655 раз.
Подякували: 533 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 жов, 2025 21:04

Hotab написав:Ну тобто ви думаєте що фактичної як мінімум 50+% підтримки у пітуна нема і нарід насправді не хоче війни, територій і отого всього?

я можу здогадуватись про реальні рівні підтримки, але обєктивних соц показників нема. вибори не показник
trololo

Подякував: 2720 раз.
Подякували: 1429 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1548115482154831548415485 ... 17285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему