Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1551415515155161551715518 ... 15520>
Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 13:47

andrijk777 написав:Саме так. Не хочуть воювати ні дня. Але вони це чесно говорять.
На відміну від Hotab, Шамана, Песікота і Зеленського-ухилянта, які самі воювати «не хочу ні дня» але посилають(примушують) воювати(помирати) інших.

ті хто "чесно говорять" шо не треба воювати, зазвичай хочуть, щоб помирали інші, наприклад мешканці на окупованих. вони мовчать (або заперечують) вбивства цивільних в бучі чи наприклад в херсоні, які є наслідком намагань замиритись із 3,14***.

зеленський винуватий, що 3,14*** ведуть себе як звірі і після окупації починається геноцид фактично? якби росіяни не були промитими нацистами, якби не було війни на донбасі в 2014 і геноциду зараз, може і зустріли би квітами в гостомелі
Востаннє редагувалось trololo в Пон 20 жов, 2025 13:48, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Подякував: 2700 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 13:47

trololo написав:
  _hunter написав:
  trololo написав:думаєте, що якби Україна визнала Крим і ре інтегрувала Донецьк як субєкт федерації (його завдання максимум на 2014 рік), він би не напав потім на Київ? :) чи якщо зараз віддати залишки дон області він нарешті зупиниться?

Проблема с альтернативной историей в том, что нельзя просто взять - и сходить проверить.

А вот последние предложение - проверить очень легко.

про яку альтернативну історію мова?

Про вон то “що якби".
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 13:51

andrijk777 написав:
  Hotab написав:andrijk777
Все вірно. Народ не хоче воювати. Точніше не хоче воювати вічно.

Я б, як і нарід, такий би щоб взагалі війни ні дня не було, але ж у українців не спитав пітун.
А «не хоче вічно» який саме народ ?
Ну якщо ті хто зараз там, чи хоча б були - то зрозуміло. Втомились і не хочуть більше. А про яке «вічно» кажете ви , абирвалг чи летусрок з флуманом, які жодного дня не відчули цю війну? Тобто все ж НЕ «не хочу вічно» , а «не хочу ні дня». Так?

Саме так. Не хочуть воювати ні дня. Але вони це чесно говорять.
На відміну від Hotab, Шамана, Песікота і Зеленського-ухилянта, які самі воювати «не хочу ні дня» але посилають(примушують) воювати(помирати) інших.

Ну тоді ви збрехали тричі:
1. Сказали, що не хочете воювати (захищати) вічно. Насправді не хочете жодного дня.
2. Збрехали що Хотаб не воював (не захищав) ні дня.
3. Збрехали , що Хотаб, Шаман , Песикот когось куди відправляє/ примушує.

Тобто у вас 3 «ні», ви не проходите далі, ваше очко переходить глядачам
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2519 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 13:52

_hunter написав:Про вон то “що якби".

мілітаризація росії
знищенням артилерійських складів у нас
не нападали на "ДНР" восемь лет
вибрали зеленського а не кровавого пастора чи порошенка
ніякого НАТО і зброї від нато до 2022
не розігнали ФСБ УПЦ

а він взяв і напав (хоча казав не буде).

от якби російську мову повернули в кінотеатри, то точно би не напав. :mrgreen:

ДНР створили щоб саме ДНР почав "поход на київ". трошки не получилось

але з іншої сторони в 2014 році пуйло ще боявся у відкриту використовувати силу, боявся західної реакції. потім побачив що її не буде і перестав заморочуватись юридичним прикриттям.

включення в свою псевдо конституцію тих територій, які він не зміг окупувати і де не було навіть фейкових референдумів цьому доказ.

він рейдер, два кроки вперед, пощупав реакцію, відкотився. і по новій.
Востаннє редагувалось trololo в Пон 20 жов, 2025 13:58, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 13:57

х... опять обосцал Дональдака

❗️кремль відкинув план Трампа: «переговорна лінія рф щодо зупинки військ на існуючих позиціях НЕ змінюється», – пєсков.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 14:02

Hotab написав:
  andrijk777 написав:Саме так. Не хочуть воювати ні дня. Але вони це чесно говорять.

Ну тоді ви збрехали тричі:
1. Сказали, що не хочете воювати (захищати) вічно. Насправді не хочете жодного дня.

1.Тут немає брехні в моїх словах. Ви просто перекрутили мої слова.
2.Тут ви збрехали, я такого не казав. Читайте уважніше, я написав воювати «не хочу ні дня». Зараз ж ви не хочете воювати? Ні. Де ж тут брехня?
3.Це вірно, неправильно висловився. Хотаб, Шаман, Песикот мають бажання(публічне) відправляти людей на фронт. - так вірно. Примушує - це стосується Зеленського.
Тепер ваше очко переходить глядачам.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 14:11

Schmit написав:[ була пропозиція - фактично зупинки всього по ЛБЗ - те, на що Зе зараз вже ніби погоджується. Що знову посилання кидати?

а пуйло погоджувався на такий варіант? ні. то який сенс про нього говорити
але саме головне не це. проблема в тому, що пуйло обмане. завжди. і всі забудуть через два роки що він обіцяв. так само як забули про мінські, як тільки вони стали невигідні

за 4 роки стільки крові пролилось і шо? йому пох. ну вмре іще пару сот тисяч, він себе возомнив сталіним. решение "украинского" вопроса як проміжний етап подальших просувань. він хоче україну, він хоче всю східну європу.

і ніякі папірці його не зупинять. тільки Сили оборони
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 14:21

trololo написав:
  ЛАД написав:Ответ неверный, садись 2.

думка ватана, який не може розгледіти звірячу ненависть і массові злочини росіян у себе під носом, робить сальто мортале з переобувками в повітрі, аби тільки поганого не сказати про 3,14***, дуже важлива для мене. дуже

1. сальто мортале делать не умею.
2.
  trololo написав:
  ЛАД написав: я не знаю людей, которые при этом говорят на улице на неродном языке.
ірландці, білоруси - перше що в голову прийшло
Какой родной язык у ребёнка, у которого отец ирландец, а мать белоруска? Или наоборот?
3. Дежурный вопрос - почему не на фронте?
ЛАД
2

Подякував: 5371 раз.
Подякували: 4867 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 14:25

trololo написав:
  _hunter написав:Про вон то “що якби".

мілітаризація росії
знищенням артилерійських складів у нас
......
він рейдер, два кроки вперед, пощупав реакцію, відкотився. і по новій.

Легко объясняется тем, что у руля поставили кого-то более-менее адекватного - кто задумался о плане "Б".

Удобная штука - ярлыки: сказал "кто не скачет - тот москаль" - и все, мозг можно выключать...
Рейдер - ок. А цель у него - какая? - - рейдерская? ;)
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 жов, 2025 15:01

andrijk777 написав:
  Hotab написав:Ну тоді ви збрехали тричі:

1.Тут немає брехні в моїх словах. Ви просто перекрутили мої слова.
2.Тут ви збрехали, я такого не казав. Читайте уважніше, я написав воювати «не хочу ні дня». Зараз ж ви не хочете воювати? Ні. Де ж тут брехня?
3.Це вірно, неправильно висловився. Хотаб, Шаман, Песикот мають бажання(публічне) відправляти людей на фронт. - так вірно. Примушує - це стосується Зеленського.
Тепер ваше очко переходить глядачам.

1. Перечитайте ще раз свої слова від чого втомився нарід, за який ви чомусь вирішили тримати слово. І співставте від чого втомились ви. Нема ніяких перекручувань з мого боку .
2. Звідки ви знаєте що я хочу, що не хочу? Я може і хочу, але після вашого заходу , в порядку черговості. Тобто не те щоб «не хочу ні дня», а «не хочу, щоб поміж вас і мене був тільки знову я, бо треба і вам». А потім вже знову я.
3. Це не Хотаб і Шаман хочуть. Це життєва необхідність для держави і вимога законодавства України. Ви ж хочете покласти на закон і безпеку держави , не пропонуючи нічого замість. Вірніше ви пропонуєте домовлятись, але поки домовляються, то хз хто має продовжувати оберігати ваш спокій. Само якось .
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2519 раз.

Профіль

5
4
4
  #<1 ... 1551415515155161551715518 ... 15520>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти