_hunter написав:Состояние Войны - почитайте Конституцию... ВП - это совсем другое. И именно этого - официальной декларации - мне не хватает для использования _некорректного_ термина.
Ой, Хантеру не подобається, що щось не оголосили, тому війна перестала бути війною, вбивства перестали бути вбивствами, обстріли - обстрілами. Зате біженця він чогось отримав, правда, ще не може сформулювати, за що
Слушайте, ну нравится вам писать "градусник" - я же не запрещаю - пишите. Я, при этом, продолжу писать "термометр" - если вы не против, конечно.
мне не прям сильно сложнее китайский "кризис" писать.
Це також «офіціальноє опрєдєлєніє»?
В гугле забанили? 🤔
Так а де там «офіціальноє опрєдєлєніє»?
член Политбюро ЦК КПК, министр иностранных дел Ван сказав, і це стало «офіціальним опрєдєлєнієм», а українські посадовці не нижчого рангу називають «війна», це не достатньо офіціальне опрєдєлєніє?
_hunter написав:Слушайте, ну нравится вам писать "градусник" - я же не запрещаю - пишите. Я, при этом, продолжу писать "термометр" - если вы не против, конечно.
Ти починаєш вибірково бачити питання? Я бачив що «ето МІД». Я питаю, чому риторика «крізіс» від китайського МІД (без офіційного затвердження від Всекитайських зборів народних представників (ВЗНП) , наприклад) вважається для тебе «офіціальноє опрєдєлєніє», а слова МЗС України чи Президента України (що це «війна», «військова агресія» ) для тебе недостньо офіціальноє опрєдєлєніє (бо не було це слово затверджено ВРУ), А?
_hunter написав:Состояние Войны - почитайте Конституцию... ВП - это совсем другое. И именно этого - официальной декларации - мне не хватает для использования _некорректного_ термина.
Ой, Хантеру не подобається, що щось не оголосили, тому війна перестала бути війною, вбивства перестали бути вбивствами, обстріли - обстрілами. Зате біженця він чогось отримав, правда, ще не може сформулювати, за що
Як за що ... ЛАД же якось писав - врагі напалі ...
Ось за це _hunter статус і отримав )
Тільки ж _hunter в Німечинні про СВО нічого не писав, коли подавав на статус, він же писав про війну та своє біженство від війни
pesikot Пітун казав, що від СВО тікати не треба, вони йдуть звільняти. Хоча…. Хантер же і не приховує, що тікав не від пітуна, а від ЗСУ… Так може він «біженець» російський? Якого окуповує ЗСУ? Хммм..
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 26 жов, 2025 18:01, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Это, опять же - вопрос терминологии: ВП не может "начаться", например. Т.е. писать "выехали из-за начала ВП" - не грамотно. А так - да: было бы СВ - можно было бы писать "в стране идет/объявлена война"
Ну тобто "війна" писати не можна, бо ВР не ухвалила (насправді ухвалила все, що потрібно, але ж цого не довести). А "СВО" можна, бо путін так сказав. Це вже дно, чи ще ні?
Як розрізняти війну з 2014 (спочатку було АТО потім воно перейменувалося в ООС у 2018) і війну з 2022 (як вона офіційно, нагадайте)? Так щоб багато літер не писати (як про це казав хантер), і щоб було зрозуміло (хантера всі зрозуміли однозначно з трьох літер), напр. АТО-війна, ООС-війна, війна-війна. Але тут чомусь креатив закінчився, тільки критика та звинувачення.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 26 жов, 2025 18:02, всього редагувалось 2 разів.