pesikot написав:І просування нарративів россійської пропаганди, що це Україна хоче війни
шо ти хочеш про путіна? Щоб я причитав коли ти пишеш про жертви серед цивільних? Яке горе... ти не думав що війни без жертв не буває? Що ціна війни міряється гробами? Хоче влада миру? То хай їде в москву і обіцяє позаблоковий статус. Хай договорюється. А ні, хай шукає переговорщиків в середині країни, серед тих в кого є связі в росії.
Саме так мир і настане ...
З російськими військами на західних кордонах України, а до тебе потім прийде ФСБ і запитає, а що ти робив в ЗСУ ? І до Долярчика прийде
pesikot написав: ФСБ і запитає, а що ти робив в ЗСУ ? І до Долярчика прийде
Не фантазуй, спочатку прийдуть до тебе як до лічного врага Путіна, ти ж шос там донатив на зсу і на інформаційному фронті путіна бекомпромісно засуджував?
pesikot написав: ФСБ і запитає, а що ти робив в ЗСУ ? І до Долярчика прийде
Не фантазуй, спочатку прийдуть до тебе як до лічного врага Путіна, ти ж шос там донатив на зсу і на інформаційному фронті путіна бекомпромісно засуджував?
На відміну, від тебе так
Те, що ти з себе не можешь видавити ніяк. Як і назвати свого патріарха.
❗️Війну можуть зупинити 1 жовтня – рішення вже ухвалили, – росЗМІ
▪️1 жовтня планують оголосити припинення вогню. ▪️Перед цим – 50-денне «повітряне перемир’я» після можливих переговорів Трампа і путіна. ▪️За цей час уточнюватимуть деталі для повного миру. ▪️путін терміново обдзвонює союзників – вже провів розмови з лідерами Китаю, Індії, Білорусі, Казахстану й Узбекистану. ▪️росЗМІ вважають: план завершення війни погоджено.
Те, що ти з себе не можешь видавити ніяк. Як і назвати свого патріарха.
ну то чого їм до мене іти? Прийдуть до тебе Дно пробивати. Ти як готов? Но це дурне. Що там в чернігові з резервною генерацією? Опалення включили? Якщо не включать то вступай в зсу, в мене автономки з фур на дизелі.
За даними військового відомства держави-агресорки, вночі було збито або перехоплено 193 дрони, 40 із них – над Московським регіоном, зокрема 34 летіли на Москву.
Мер Москви Сергій Собянін з вечора 26 жовтня до 02:41 27 жовтня писав про "відбиття атак" дронів і "падіння уламків".
Грецькі танкерні компанії, які перевозять близько третини російської нафти із західних портів, почали відмовлятися від співпраці з російськими компаніями через санкції адміністрації президента США Дональда Трампа. Про це пише The Moscow Times. ... Причиною стало введення санкцій США проти російських компаній Роснєфть та Лукойл, на які припадає половина видобутку та експорту нафти в Росії.
Водночас Євросоюз у рамках 19-го пакета санкцій додав до "чорних списків" ще 117 танкерів "тіньового флоту", довівши їх загальну кількість до 558.