Дюрі-бачі написав:Закінчується 2025, а тут досі спорять про те, "як домовлятись з москалями"... Невже історія нічого не учить: про що б ми з москалями не домовились якщо не буде гаранта виконання договору і строгого покарання за його порушення то москалі його порушать.
Я ж казав, що ти розумник, я в тебе вірив ...
Дюрі-бачі написав: Домовлятись треба з Вашингтоном/Пекіном/...
Поки рашисти б"ють по цивільній інфраструктурі, щоб не було ліків ...
Один з найбільших фармацевтичних дистриб'юторів України "Оптіма-Фарм, ЛТД" втратив ще один склад через російську атаку – цього разу в Дніпрі. Цю інформацію підтвердив LIGA.net підтвердив фінансовий директор компанії Артем Супрун.
Україна б"є по НПЗ рашистів ...
"У рамках зниження можливостей ворога із завдання ракетно-бомбових ударів підрозділи Сил оборони України уразили Рязанський нафтопереробний завод у Рязанській області РФ.
Продукція цього НПЗ: бензини А-92/95/98/100, дизель, реактивне пальне, скраплені гази та інші продукти нафтопереробки. Підприємство виготовляє в середньому 840 тисяч тонн на рік авіаційного гасу ТС-1, що використовується і повітряно-космічними силами російських окупантів", - сказано в повідомленні. При цьому сказано, що зафіксовано численні вибухи та значну пожежу на території об'єкту. Відео дня
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 15 лис, 2025 17:30, всього редагувалось 1 раз.
Schmit написав:---=== pesikot ===--- То руські згодні, так ? То чому ж не відбулась зустріч в Будапешті, якщо вони були згодні ?
Вже давно пишуть, що зустріч не відбулась через позицію русських не йти на будь-які поступки
А у тебе методичка протухла )) ---=== ===--- До чого тут Будапешт? мова про квітневі події. Ти хоть статтю почитай за посиланням, перед тим як бовкнути щось нерозумне.
Все значно гірше, у тебе на календарі квітень ... Будапешт мав відбутись вже після квітня, зараз вже листопад
Мое питання таке ж саме, якщо у квітні руські на все були згодні, як ти писав, то чому зустріч у Будапешті не відбулась ? Вони ж були згодні
А зустрічі не було, якось дивно
Статтю прочитай - хоча б заголовок, включи мозок і не задавай тупих питань.
Ти настільки тупий, що не можешь відповісти на прості питання ? Це і зафіксуємо )
Дюрі-бачі написав:Закінчується 2025, а тут досі спорять про те, "як домовлятись з москалями"... Невже історія нічого не учить: про що б ми з москалями не домовились якщо не буде гаранта виконання договору і строгого покарання за його порушення то москалі його порушать. Домовлятись треба з Вашингтоном/Пекіном/...
Да нет, вроде больше про развал рашки спорят. Когда именно и как ее лучше развалить. Ну Берлинская говорит лет 10-12 и точно развалится. Я с ней согласен, правда не уверен что рашка
pesikot написав:Про податкового резидента ти щось чув ? ...
Поцікався
Дякую, але ти поцікався тим, що ЗП в Україні не виплачують без утримання податків. Це, в принципі, усіх доходів стосується. Проценти з депозитів мені теж виплачуються після утримання податку та військового збору. Дивно, що на фінансовому форумі ти цього не знаєш.
>>> Про податкового резидента ти щось чув ? Ой, клоун... -- про "избежание двойного налогообложения" ти щось чув ?