|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 18 лис, 2025 07:56
ЛАД если не затруднит, напомните пожалуйста, в трех словах, что писал уважаемый Фриз о Стерненко.
-
serg1974
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лис, 2025 08:01
flyman написав:Скільки часу витрачається, щоб зрозуміти в якому роді, військ і в якій ролі ви будете ефективні? Нуль. Такої співбесіди немає. Та й нащо.
Дивно. Навіть зі мною, коли проходив ВЛК вже маючи відстрочку (весна 2023), провели співбесіду.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 900 раз.
- Подякували: 640 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 08:50
pesikot написав:Тому, коли ти сюди тягнешь російське інформаційне лайно, то я не буде там шукати картопельку
Отже що ми маємо: проукраїнський турбопатріот в прямому ефірі київського каналу розказує що треба "чіпувати солдат як чіпують домашній с..." рекція Песікота: "тягнешь російське інформаційне лайно" 
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лис, 2025 09:09
prodigy написав: Banderlog написав:мова не про волонтерів а про "собіратєлєй" в них закупівлі безконтрольні це факт а те що їм можно більше довіряти ніжукроборонпрому це не факт. Це ваше припущення, безпідставне.
якщо в тебе проросло зерно підозри до людини, якій донатять більше двох мільйонів, то шукай проблему в середині себе
не треба нічого в середині мене шукати. То тут бють себе копитами в груди, що розвинута демократія то дієві механізми. То створюють паралельні державним структури на "чистій довірі". Раз такий чесний стерненко беріть його в укроборонпром і хай за ним дивиться "наглядова рада". Ніяких підстав їм вірити більше ніж державі я не бачу.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 09:55
О! -- не прошло и дух лет, как появились "напрацьовані рішення" завтра повинна відбутися зустріч у Туреччині.
"Готуємо активізацію перемовин, і в нас є напрацьовані рішення, які запропонуємо партнерам. Усіма силами наближати закінчення війни – це перший пріоритет України. Працюємо також, щоб відновити обміни та повернення полонених", — пише
Интересно, Мораторий он когда снимет? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 18 лис, 2025 10:04
_hunter написав:О! -- не прошло и дух лет, как появились "напрацьовані рішення" завтра повинна відбутися зустріч у Туреччині.
"Готуємо активізацію перемовин, і в нас є напрацьовані рішення, які запропонуємо партнерам. Усіма силами наближати закінчення війни – це перший пріоритет України. Працюємо також, щоб відновити обміни та повернення полонених", — пише
Тільки ж припинили, і несподівано, а що ж сталось?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 лис, 2025 10:16
flyman написав: _hunter написав:О! -- не прошло и дух лет, как появились "напрацьовані рішення" завтра повинна відбутися зустріч у Туреччині.
Тільки ж припинили, і несподівано, а що ж сталось?
Ему наконец-то объяснили, что значат те отчеты в папочках о Покровске/Запорожье? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 18 лис, 2025 10:34
Banderlog написав:Ніяких підстав їм вірити більше ніж державі я не бачу.
держава не сферичний кінь, на сьогодні під керівництвом ОП створена мережа опг, яка пронизала майже всі сфери (оборонка, комунальні підприємства, охорона здоров'я, освіта, культура, спорт), стан корупції такий, що янукович -курить в затінку ви не донатите(окрім на рпц), тому і не вірите ви мене переконали в протилежному, піду закину ще 200грн на русоріз
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3367 раз.
- Подякували: 3355 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 18 лис, 2025 10:44
Letusrock написав: ЛАД написав: stm написав:Не зовсім, донори донатять великі суми і контролюють, прості супердупермегасупер диванні патріоти поєднуються в мільйони маленьких донатів. Результат фсб цікавить і ніх.я незрозуміло... ))) Це приклад як не зовсім з голови йде движ. Допоки один, навіть якщо це Джордж Вашингтон з найголовнішим білєм століть, його легше прирізати у темному кутку, коли це велика (не подавляючи більшість, Зе обрали не 73%, а менше половини всіх хто може голосувати) то вже ім'я не має значення, ідея скоріш за все буде трендом на десятиліття і Міндічгейт тому доказ, внє поля зору найліпші друзі, це початок і товстий натяк що ЛіКуан роль настала, бо можуть і не лише про Карлсона, а далі про Алі Бабу видавати на загал )))
Ну вы и накрутили! Я восхищён. Даже не буду пробовать разобраться.
Коли мій малий у віці 2 років "грав Бетховена" на клавіатурі при відкритому Word то в нього виходили більш осмислені тексти
Не мог бы кто-то из поклонников сей юзер-ши прокомментировать магна опус? Faceleless, Хотаб, Флер?
-
anduzenko
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лис, 2025 11:39