Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1607816079160801608116082 ... 16086>
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:24

Banderlog написав:
  Water написав:
  Shaman написав:зростання тарифів лише дозволило Енергоатому працювати в нуль по еенергії для населення...

Тануда, мені пишуть наступне:
Шановний споживач!
Ціна 4.32
Ринкова ціна 11.34
Компенсація через механізм покладення спеціальних обов'язків для забезпечення
загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії (ПСО) -7.02

Тобто, шо вони цим хочуть сказать, шо я з кожним кіловатом краду в них сім гривень два шаги?

Це і хочуть сказати ) ціна 11.34 і після війни а може навіть і на наступний рік за вимогою мвф.

Так а в чому питання, 11.34 за кіловатт, плюс у мене 2-зонний тариф.
Це я повинен когось дякувать шо не 11.34 чи шо?
Чи це можна комусь написать шо ставте тариф 11.34 і не пишіть оцю фігню?
Чому тариф не 11.34? Чому так мало, давайте 20, буде у 10 разів більше, ніж у Турції.
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:26

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав: Не буде ж ахметов за свої відновлювати енергетику? Він давно виводить гроші щоб будувати енергетику та металургію в європі. І ні до партії регіонів він відношення не має це не вишки в бойко. В європу виводити грощі під час війни це дуже навіть правильно.
Ринковообгрунтовано 11,4)
дешеву еенергію населенню спонсорує не Ахметов. він й так продає по 10 гривень.
хто б сумнівався. )
то кажете- після війни ті хто на тот будуть нам завідувати? Часом не вийде в нас ел. Енергія дорожча ніж в росії? Бо газ і бензин, я так розумію, точно...

Енергія в нас дорожа.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:28

Сибарит написав:
  Banderlog написав:Я ж вже раз надцять писав, що основні кандидати на нову кров в політиці це волонтери.

Запрос на новую кровь уже был реализован. Не уверен, что волонтеры окажутся лучше, чем бизнесмен от шоу-бизнеса.

ЗЫ Рецепта у меня нет. Старые по уши замазаны, а новые не имеют ни опыта, ни команды.
Это было у меня основное сомнение в 2019. Особенно, что касается команды.
К сожалению, оправдалось.
ЛАД
2

Подякував: 5381 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:31

Сибарит написав:
  Banderlog написав:Я ж вже раз надцять писав, що основні кандидати на нову кров в політиці це волонтери.

Запрос на новую кровь уже был реализован. Не уверен, что волонтеры окажутся лучше, чем бизнесмен от шоу-бизнеса.

ЗЫ Рецепта у меня нет. Старые по уши замазаны, а новые не имеют ни опыта, ни команды.

Так рецепт простий- не все повинно замикатись на єдину персону, спершу громада, де люди контролюють все на місцях, потім вже й центральна влада, в яку входять представники громад. Існуюча команда має право на існування у виступах КВН, весильних фотографів. Президент може буть хто завгодно у вигляді представника від країни, рік побув- наступний.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:31

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав: Не буде ж ахметов за свої відновлювати енергетику? Він давно виводить гроші щоб будувати енергетику та металургію в європі. І ні до партії регіонів він відношення не має це не вишки в бойко. В європу виводити грощі під час війни це дуже навіть правильно.
Ринковообгрунтовано 11,4)
дешеву еенергію населенню спонсорує не Ахметов. він й так продає по 10 гривень.
хто б сумнівався. )
то кажете- після війни ті хто на тот будуть нам завідувати? Часом не вийде в нас ел. Енергія дорожча ніж в росії? Бо газ і бензин, я так розумію, точно...

може будуть, може ні. що там з еенергію та газом в Бахмуті? а з водою? та й в таборі - й еенергія, й газ, й тепло - все безкоштовно... ;)
Shaman

Подякував: 795 раз.
Подякували: 1687 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:33

ЛАД написав:
  Сибарит написав:

Это было у меня основное сомнение в 2019. Особенно, что касается команды.
К сожалению, оправдалось.

звісно, треба було набивати власні шишки на лобі. декому це було зрозуміло ще в 2019 році :lol:
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:37

Сибарит написав:Охлаждение в замкнутом пространстве организовать практически невозможно.

а як метро працює?
flyman

Подякував: 1619 раз.
Подякували: 2870 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:38

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:........
Ну и как с вами разговаривать, если в отрекаетесь от своих собственных утверждений?
Вы ещё год назад не допускали мысли об отказе от территорий. Также, как сегодня не хотите слышать ни о каких политических уступках. О возможности отказа от НАТО вы заговорили тоже недавно.
И крах РФ вы вполне "прив'язували", правда не "до цього етапу війни", а "до кінця війни", говоря что в результате такого краха мы победим.
Человек вполне может менять взгляды, я тоже не сразу пришёл к мысли о возможности финского варианта. Но при этом не стоит отрицать свои старые взгляды.
звинувачення треба доводити? але знову ж - це не справа ЛАДа, так? тому я просто скажу, що ви брешете. або в голові у вас все переплуталося, й ви розмовляєте з умовний проукраїнським форумчанином - а я можу відповідати лише за себе.

тому - про мир по поточній лінії писав давно, треба знайти, коли в перший раз. про території - в 2023 році стало зрозуміло, що зараз сил не вистачить - тому й не писав. про відмову про НАТО писав тоді ж, коли й про лінію боєзіткнення - але так, завжди питав - а що з гарантією.
І коли ж ви все це писали?
Вы ещё сравнительно недавно обвиняли меня, что я не думаю о людях, которые остаются под властью Путина, и в том, что я согласен отдать территории.

от пам'ятаю, що заперечував, коли ви розповідали, що в окупації люди теж живуть, й нічого... так це трагедія, особливо для кримських татар - але поки що це менше з зол. але визнавати не можна, час покаже...
камази на відео добре видно. готівки не видно - але що ж ще міг вивозити Яник при втечі?.. ріторічне питання.
Странно, что можно вывозить камазами, кроме денег?
Даже представить себе не могу. :)
"готівки не видно", но рассказывать можно.
А золотой унитаз видели?

ваша думка, що вивозив сміття, яке накопичив - приймається :lol: золотий унітаз, як й батон - це ж були фото. унітаз то позолочений - але схоже популярна тема - недавно ж теж побачили, так? ;)

так в хонку в неділю не потрапив, а по Києву гуляв, так... бачив всі ці перегороджені вулиці...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:40

Сибарит написав:

й? все одно треба рухатися вперед. волонтери в мене викликають більше довіри, їх хочаб не рухає ІВК...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 21:42

Shaman написав:
  M-Audio написав:До речі, хтось бачив статистику, який відсоток громадян за кордоном мають житло в межах не окупованої частини України, а який - ні? Мені от дуже цікаво було б.

умовно половина має житло...

Ці дані були десь оприлюднені? В будь-якому вигляді?
M-Audio

Подякував: 650 раз.
Подякували: 526 раз.

Профіль

1
3
1
  #<1 ... 1607816079160801608116082 ... 16086>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти