|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 14 гру, 2025 16:25
ЛАД написав:Может, я тоже вдохновлюсь и буду щось робить.
для початку перестаньте шкодити армії, волонтерам та провідним розробникам та виробникам дронів. да, я зараз про брехню і знецінення роботи фонду "спільнота стерненка" 
-
trololo
-
-
- Подякував: 2717 раз.
- Подякували: 1429 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 16:26
Вот кстати интересное наблюдение  -- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, владельцы ларьков алко-сигаретной продукции, пилоты специфических бортов (но с оговорками). -- кого в Европе радостно встречают: строительство, медики (до 60ти), BIGor - кто-то из IT? Никого не забы?..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 14 гру, 2025 16:32
ЛАД написав: Shaman написав:.............. до цього великих програм в Німеччині не існувало. німець або єврей - велкам. й зараз не існує. як воно буде - побачимо. а то кредит нам не дають, всі обговорюють. а гадаєте програму по імміграції легко прийняти? а як праві почнуть волати - німців об'їдають? тому поки що це казки. до війни єдина реальна програма, за якою багато хто поїхав - це французький Квебек. й бомжів там теж не чекали, до речі. якщо в тебе тут немає житла - ти поїдеш куди завгодно, але хто ж тебе прийме...
Не існувало. Но очень многие выезжали без всяких программ. Хоть тушкой, хоть чучелом. Ещё лет 25 назад встречал наших строителей-нелегалов, например, в Италии. Знаю нелегала в Германии. Правда, нелегалом он был около 30 лет тому, уже давно натурализовался и получил гражданство. Да даже с нашего форума много уехавших задолго до войны и не в связи с войной. Ники сейчас не вспомню, но были очень активные и авторитетные участники. Некоторые пишут до сих пор, но далеко не все.
давайте визначимося, про що ми говоримо - а саме, я кажу що масової еміграції, особливо низькокваліфікованих людей - не буде. в першу чергу тому, що їх ніхто не чекає. авторитетні та активні - вірю. частина таких їде. це я теж завжди кажу - в кого тут непогано було, ті й за кордоном влаштуються. а розповіді, як гарно в еміграції - залиште для художніх книжок багато виїздили - це скільки, до речі?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 817 раз.
- Подякували: 1724 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 14 гру, 2025 16:42
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:.............. до цього великих програм в Німеччині не існувало. німець або єврей - велкам. й зараз не існує. як воно буде - побачимо. а то кредит нам не дають, всі обговорюють. а гадаєте програму по імміграції легко прийняти? а як праві почнуть волати - німців об'їдають? тому поки що це казки. до війни єдина реальна програма, за якою багато хто поїхав - це французький Квебек. й бомжів там теж не чекали, до речі. якщо в тебе тут немає житла - ти поїдеш куди завгодно, але хто ж тебе прийме...
Не існувало. Но очень многие выезжали без всяких программ. Хоть тушкой, хоть чучелом. Ещё лет 25 назад встречал наших строителей-нелегалов, например, в Италии. Знаю нелегала в Германии. Правда, нелегалом он был около 30 лет тому, уже давно натурализовался и получил гражданство. Да даже с нашего форума много уехавших задолго до войны и не в связи с войной. Ники сейчас не вспомню, но были очень активные и авторитетные участники. Некоторые пишут до сих пор, но далеко не все.
давайте визначимося, про що ми говоримо - а саме, я кажу що масової еміграції, особливо низькокваліфікованих людей - не буде. в першу чергу тому, що їх ніхто не чекає. ...... багато виїздили - це скільки, до речі?
Давай совсем на пальцах попробую объяснить: а что с экономикой страны будет - если в стране останутся только >>> особливо низькокваліфікованих людей ? >>> багато виїздили - це скільки, до речі? -- вообще не важно: потому что условия "до того" были совершенно иные.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 14 гру, 2025 16:43
ЛАД написав: Shaman написав:.......... можна довго розбиратися чого падає населення. по всьому світові у розвинених країнах. тут ми в таборі розвинених, я вже казав своє припущення чому. але це теж констатація - населення ПАДАЄ. в умовах, коли з іншого ми кажемо про автоматизацію виробництва та впровадження базового доходу - можливо це не так й погано. оскільки ніхто не сформулював, то я підкажу - зменшення населення несе значні економічні ризики для моделі, що держава живе в борг - але це тема окремої розмови.
Ух ты! Хоть в чём-то мы среди "розвинених країн". А не приведёте ещё какие-нибудь примеры розвинених країн, которые за 30 лет потеряли около 30% населения? я на відміну від вас якраз думаю, що робити. а ваше думаю - розповідати всьо пропало, ніяких пропозицій, лише згадки, що раніше було краще.
Не расскажете, что надумали? Может, я тоже вдохновлюсь и буду щось робить.
ще раз. в нас значне падіння населення, багато що зруйновано. що далі? що кажемо я та Будівельник - починаємо щось робити для відновлення. Будівельник точніше пропонує, що кожен працює для себе, а загалом це створює загальний ефект. що робить ЛАД та інші зрадофіли - розповідає ВСЬО пропало, далі буде лише гірше. й? й нічого не робить, й не збирається робити - хтось має щось зробити. є люди кажуть - нічого тут не буде, я буду виїжджати або вже виїхав - це хоч послідовна позиція. але більшість ВСЬО пропало сидить тут, й тут залишиться. тому питання, в кого який підхід до життя. я ж не коуч - якщо за роки радянської влади у вас повністю зникла ініціатива - я вам не допоможу. я не розумію, що за розмови про 600 чи 800 тис - бо це має мало сенсу. знаєте? розкажіть
И что вы не розумієте? Тут об этом не раз писали.
я задав питання, а замість відповіді що? в цьому весь ви. обмеження 600 чи 800 тис - для мирного часу завелике, а для війни - замале, але тоді це неактуально. тому навіщо обговорюється це обмеження - я особисто не розумію. там щось є за лаштунками...
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 14 гру, 2025 16:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 14 гру, 2025 16:48
_hunter написав: Shaman написав: ЛАД написав:Не існувало. Но очень многие выезжали без всяких программ. Хоть тушкой, хоть чучелом. Ещё лет 25 назад встречал наших строителей-нелегалов, например, в Италии. Знаю нелегала в Германии. Правда, нелегалом он был около 30 лет тому, уже давно натурализовался и получил гражданство. Да даже с нашего форума много уехавших задолго до войны и не в связи с войной. Ники сейчас не вспомню, но были очень активные и авторитетные участники. Некоторые пишут до сих пор, но далеко не все.
давайте визначимося, про що ми говоримо - а саме, я кажу що масової еміграції, особливо низькокваліфікованих людей - не буде. в першу чергу тому, що їх ніхто не чекає. ...... багато виїздили - це скільки, до речі?
Давай совсем на пальцах попробую объяснить: а что с экономикой страны будет - если в стране останутся только >>> особливо низькокваліфікованих людей ? >>> багато виїздили - це скільки, до речі? -- вообще не важно: потому что условия "до того" были совершенно иные.
на прикладі цього бовдура поясню - в реальному житті не існує - лише, тільки, всі, ніхто, 99%. життя набагато складніше. коли ви чуєте такі заклики, просто майте на увазі - це маніпуляція та демагогія. поки всі можна використати - ми всі помремо.  й то працюють, щоб зробити виключення. а уявіть - винайшли безсмертя, але щоб отримати - треба мати не менше 1 ярда дол. цікаво, що тоді будуть ліваки розповідати 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:09
ЛАД написав:Но падения за предыдущие 30 лет на 10 млн. не было? И это при том, что в цифру 42 млн. перед войной, по-моему, уже давно никто не верит. Оценивают в 37, в лучшем случае, 38 млн. Т.е. падение не на 10, а на 14-15 млн.
Знову педераційні маніпуляції... 1 А 42 млн ти рахуєш станом на січень 2014 ? Чи 37 млн рахуєш станом на січень 2014? 2 А ОКУПАЦІЯ територій розміром в 43 969 км2 на яких проживало +/-5 млн населення Ти куди вписуєш? 3 А як допомогло окупованим територіям те що густина проживання на них була 120 осіб/км2 відбити атаку педерації в якій густина населення 8 осіб на км2 ? Виходить Україна маючи 10 осіб на км2 легко зможе захопити Бухарест? Тому не пиши маячню - і не будеш виглядати совком.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3004 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:11
_hunter написав:Вот кстати интересное наблюдение  -- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, владельцы ларьков алко-сигаретной продукции, пилоты специфических бортов (но с оговорками). -- кого в Европе радостно встречают: строительство, медики (до 60ти), BIGor - кто-то из IT? Никого не забы?..
Їм багато треба спеціалістів які б заробляли вище середнього - інженери, будівельники, лікарі і ІТ (ІТ потрібна в центральній Європі/США). Звичайно рішали, прокурори, всякої масті силовики/адвокати/базарники їм не дуже потрібні.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1493 раз.
- Подякували: 1905 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:22
ЛАД написав: budivelnik написав:]Пробуєш пересмикнути.. Добре 1 Більше 90% населення України мають житло. 2 Оренда житла з збиранням грошей на своє житло - практично не доступна БІЛЬШОСТІ населення. Тому Якщо людина працює в селі/місті в якому має де жити -це одне Якщо вона повинна заплатити за оренду+зібрати собі на халупку -це інше... Простий приклад з життя моєї сімї. 1 Я маю житло в передмісті Львова (150м2) 2 Воно енергетично ефективне тому комуналка(вода/опалення/електрика/прибирання) за нього в середньому менша 2000 грн/місяць+ 2000 оплата електроенергії для електромобілів)... 3 Ясно що моя молодша живучи зі мною може на протязі дня в квартирі (при бажанні) зі мною жодного разу не пересіктись) 4 При цьому , ми маємо три електромобіля загальною вартість менше якогось БМВХ6+ Тепер пояснення навіщо ці цифри В місяць на все ми тратимо 40000 грн Якби ця квартира була в оренді ми б тратили 70000 грн Якби замість електромобілів ми їздили на БМВ ми б тратили 100 000 грн... От і виходить Одне і те саме життя в залежності від того де ти і як живеш - може коштувати в рази дорожче.. ПС а для того щоб на протязі 20 років ще й зібрати на таке саме житло - то це ще +20000 в місяць до тих 100 000... Це хоч зрозуміло? чи мвідрізняється життя десь від життя дома?
Вы всё время приводите в пример себя. Но можно несколько вопросов? 1. Какой % семей в Украине имеет "енергетично ефективне житло площею 150м2?
а - Що заважає власникам 70% житлового фонду(700 млн м2+/-) вкласти в свій м2 власності 50 доларів щоб отримати МОЮ енергоефективність? б - в мене зараз 50м2 на особу, ще 10 років тому я ОРЕНДУВАВ житло. Що заважало іншим робити те саме? При цьому у власності середньостатистичного українця 22м2 на особу... що не сильно то й відрізняється від моїх+ я живу в передмісті, де вартість м2 становить 70% від вартості м2 в місті і 30% від вартості м2 в центрі... Що заважає тим 70% населення яке проживає в місті трошки опустити шляхом тотального розпродажу своїх м2 в місті і підняти вартість м2 в селах скупивши на виручені від продажу міських гроші? ЛАД написав:2. Какой % семей в Украине ездит на БМВХ6+ или на 3 дешёвых электромобилях? Желательно, новых. У вас-то, наверно, новые?
В Україні приблизно 9 млн легкових авто.... Чому в мене має боліти голова що люди купують бензинові? Навіть якщо ця бензинова має років 10 але жре 20 літрів бензину? Станом на сьогодні потяганий ліф (електро першої генерації з пробігом від заряду 80 км) коштує від 5000 доларів, ще є море рено зоя , бмв ай1 з автономним пробігом від заряду 150-300км і ціною від 8000... Середня вартість моїх автомобілів - 20 000 доларів. ЛАД написав:3. Какой % людей в Украине работает не там (не в тех городах), где у их семьи есть жильё и, соответственно, арендует квартиру? И, как вы правильно пишете, вряд ли сумеет самостоятельно заработать себе на квартиру.
Думаю що до війни - БІЛЬШЕ 20% працює не там де є житло в їх батьків (або й у них спадщина) Але як це впливає я не розумію Люди САМІ приймають те чи інше рішення
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:27
ЛАД написав:А не приведёте ещё какие-нибудь примеры розвинених країн, которые за 30 лет потеряли около 30% населения?
А можете відокремити емігрантів які понаїхали ( з тими хто народився в сімях понаїхавших) від корінних? Якщо зможете то думаю ВСІ розвинуті від США до Німеччини -втратили 30% свого населення.... Так на хвильку В США в 2023 році У 2023 році було 47,8 мільйона іммігрантів (14,3% населення). У січні 2025 року досягала 53,3 мільйона, але потім трохи скоротилась до 51,9 мільйона.
Це тільки ті хто НАРОДИВСЯ за межами США У період 2021-2023 рр. чистий приріст населення через міграцію становив приблизно 2.4-2.5 мільйони людей щорічно.
2010____308 745 538___+9.7% 2020____331 449 281___+7.4% 2024____335 893 238___+1.3% 2,4 млн * 15 років=36 млн В 2024 має бути МІНІМУМ 309+36=345 млн
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 14 гру, 2025 17:37, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1