Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1617016171161721617316174 ... 16176>
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:22

ЛАД написав:
  budivelnik написав:]Пробуєш пересмикнути..
Добре
1 Більше 90% населення України мають житло.
2 Оренда житла з збиранням грошей на своє житло - практично не доступна БІЛЬШОСТІ населення.

Тому
Якщо людина працює в селі/місті в якому має де жити -це одне
Якщо вона повинна заплатити за оренду+зібрати собі на халупку -це інше...

Простий приклад з життя моєї сімї.
1 Я маю житло в передмісті Львова (150м2)
2 Воно енергетично ефективне тому комуналка(вода/опалення/електрика/прибирання) за нього в середньому менша 2000 грн/місяць+ 2000 оплата електроенергії для електромобілів)...
3 Ясно що моя молодша живучи зі мною може на протязі дня в квартирі (при бажанні) зі мною жодного разу не пересіктись)
4 При цьому , ми маємо три електромобіля загальною вартість менше якогось БМВХ6+

Тепер пояснення навіщо ці цифри
В місяць на все ми тратимо 40000 грн
Якби ця квартира була в оренді ми б тратили 70000 грн
Якби замість електромобілів ми їздили на БМВ ми б тратили 100 000 грн...

От і виходить
Одне і те саме життя в залежності від того де ти і як живеш - може коштувати в рази дорожче..

ПС
а для того щоб на протязі 20 років ще й зібрати на таке саме житло - то це ще +20000 в місяць до тих 100 000...

Це хоч зрозуміло?
чи мвідрізняється життя десь від життя дома?

Вы всё время приводите в пример себя.
Но можно несколько вопросов?
1. Какой % семей в Украине имеет "енергетично ефективне житло площею 150м2?

а - Що заважає власникам 70% житлового фонду(700 млн м2+/-) вкласти в свій м2 власності 50 доларів щоб отримати МОЮ енергоефективність?
б - в мене зараз 50м2 на особу, ще 10 років тому я ОРЕНДУВАВ житло. Що заважало іншим робити те саме? При цьому у власності середньостатистичного українця 22м2 на особу... що не сильно то й відрізняється від моїх+ я живу в передмісті, де вартість м2 становить 70% від вартості м2 в місті і 30% від вартості м2 в центрі... Що заважає тим 70% населення яке проживає в місті трошки опустити шляхом тотального розпродажу своїх м2 в місті і підняти вартість м2 в селах скупивши на виручені від продажу міських гроші?
  ЛАД написав:2. Какой % семей в Украине ездит на БМВХ6+ или на 3 дешёвых электромобилях? Желательно, новых. У вас-то, наверно, новые?
В Україні приблизно 9 млн легкових авто....
Чому в мене має боліти голова що люди купують бензинові?
Навіть якщо ця бензинова має років 10 але жре 20 літрів бензину?
Станом на сьогодні потяганий ліф (електро першої генерації з пробігом від заряду 80 км) коштує від 5000 доларів, ще є море рено зоя , бмв ай1 з автономним пробігом від заряду 150-300км і ціною від 8000...
Середня вартість моїх автомобілів - 20 000 доларів.
  ЛАД написав:3. Какой % людей в Украине работает не там (не в тех городах), где у их семьи есть жильё и, соответственно, арендует квартиру? И, как вы правильно пишете, вряд ли сумеет самостоятельно заработать себе на квартиру.
Думаю що до війни - БІЛЬШЕ 20% працює не там де є житло в їх батьків (або й у них спадщина)
Але як це впливає я не розумію
Люди САМІ приймають те чи інше рішення
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:27

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:А не приведёте ещё какие-нибудь примеры розвинених країн, которые за 30 лет потеряли около 30% населения?
А можете
відокремити емігрантів які понаїхали ( з тими хто народився в сімях понаїхавших) від корінних?
Якщо зможете то думаю ВСІ розвинуті від США до Німеччини -втратили 30% свого населення....

Так на хвильку
В США в 2023 році
У 2023 році було 47,8 мільйона іммігрантів (14,3% населення). У січні 2025 року досягала 53,3 мільйона, але потім трохи скоротилась до 51,9 мільйона.
Це тільки ті хто НАРОДИВСЯ за межами США
У період 2021-2023 рр. чистий приріст населення через міграцію становив приблизно 2.4-2.5 мільйони людей щорічно.

2010____308 745 538___+9.7%
2020____331 449 281___+7.4%
2024____335 893 238___+1.3%
2,4 млн * 15 років=36 млн
В 2024 має бути МІНІМУМ 309+36=345 млн
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 14 гру, 2025 17:37, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:32

Banderlog написав:
  budivelnik написав:Поясніть мені ще раз
ЯКА різниця куди поїде людина яка САМА НА СЕБЕ ледь-ледь заробляє?
Всі товари/послуги які вона надасть вона витратить на своє життя....
Яка ВАМ фіг різниця де вона це зробить? у Львові чи Будапешті?

легко.
Ви на себе ситуацію приміряти відмовляєтесь, тоді давайте буду я.
Я прибираю у львові вулиці, собіраю собачі какашки а по свєтам закопую львівян в могили на цвинтарі і топлю котят за бутилку портвєйну :lol: де цю роботу вигідніше виконувати у львові чи копенгагені?
Суспільно корисна ця праця чи ні? Чи ви візьметесь за цю роботу за ту ж ціну?
Більший стимул виїхати медсестрам ніж лікарям. Те що лікар заробляє більше і мож даж інвестує не міняє того, що не буде кому систему покласти.
Чи розуміє Бандерлог
причина-наслідок ?
Чи розуміє що кількість какашок і трупів - напряму залежить від кількості проживаючого населення...
Тому
чим менше населення-тим менше продукується какашок і тим менше треба викопувати могил?
А чим менше прибирати какашок і менше викопувати могил - тим менше треба населення задіяти під ці операції.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:32

_hunter написав:Вот кстати интересное наблюдение :roll:
-- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, владельцы ларьков алко-сигаретной продукции, пилоты специфических бортов (но с оговорками).
-- кого в Европе радостно встречают: строительство, медики (до 60ти), BIGor - кто-то из IT?
Никого не забы?..

Хіміки, лаборанти, профі водії.
Будівництво, ремонт потрібні, обслуговування техніки та устаткування потрібні майже в необмеженій кількості.
Взагалі без тех. освіти це на конвеєр або сільхозгосподарство.
Своїх трутнів вистачає.
Айті, біотех, фарма... дещо в стронції міграційних процесів. Вони глобалізовані.
UA

Подякував: 1886 раз.
Подякували: 2370 раз.

Профіль

1
2
1
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:34

Letusrock написав:
  budivelnik написав:3 Я просто радий за сироту....
На жаль виключення з правил тільки підтверджує загальне правило..
При цьому
Кількість подібних успіхів практично однакова що в ЄС/США що в Україні... і становить менше 1% від загальної кількості ..

який такий успіх, банальна банальщина - доступна кожному неодруженому заробітчатину-мігранту: Йдеш на умовний автозавод (яких тьма в тій же Словаччині та Чехії) з включеним проживанням, працюєш, купляєш їжу, одяг/дрібниці, на решту подорожуєш куди хочеш

Так просто ?

То чому ти ще не там ... враховуючі, що ти у нас логістик ...

Чи брехати - не мішки таскати ? )))
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:35

Shaman написав:а в Копенганені де будеш? прям на кладовищі?
й мову все одно треба знати - а те, що ти описав гадаю якщо й читає, то по складах написи на пляшках, яка там іноземна мова...

умовні узбеки-далекобільники на словацькій фірмі з околонульовим знанням словацької та німецької зараз дико герочуть на парковці під Мюнхеном, перераховуючи отримані 3 тис євриків за листопад
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:36

pesikot написав:
  Letusrock написав:
  budivelnik написав:3 Я просто радий за сироту....
На жаль виключення з правил тільки підтверджує загальне правило..
При цьому
Кількість подібних успіхів практично однакова що в ЄС/США що в Україні... і становить менше 1% від загальної кількості ..

який такий успіх, банальна банальщина - доступна кожному неодруженому заробітчатину-мігранту: Йдеш на умовний автозавод (яких тьма в тій же Словаччині та Чехії) з включеним проживанням, працюєш, купляєш їжу, одяг/дрібниці, на решту подорожуєш куди хочеш

Так просто ?
То чому ти ще не там ... враховуючі, що ти у нас логістик ...
Чи брехати - не мішки таскати ? )))

ти теж немаєш часу читати? ми ж говорили про 17-річних "не спецвалістів"
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:38

Letusrock написав:
  Shaman написав:а в Копенганені де будеш? прям на кладовищі?
й мову все одно треба знати - а те, що ти описав гадаю якщо й читає, то по складах написи на пляшках, яка там іноземна мова...

умовні узбеки-далекобільники на словацькій фірмі з околонульовим знанням словацької та німецької зараз дико герочуть на парковці під Мюнхеном, перераховуючи отримані 3 тис євриків за листопад

А власник грузових авто ... потім буде плакати ... ремонтуючі ці авто після узбеків ...

Буде платити і плакати, плакати і платити ... ))
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:39

Letusrock написав:умовні узбеки-далекобільники на словацькій фірмі з околонульовим знанням словацької та німецької зараз дико герочуть на парковці під Мюнхеном, перераховуючи отримані 3 тис євриків за листопад
Мій бувший працівник, тато трьох малолітніх дітей , працюючи у Львові на важкому тягачі -має 80000 грн....
Єдина проблема, мені 60, добрий 1 млн км за кермом.... але я б тим тягачекм керувати не зміг..
Тому оповідання про 17 річного сироту і водія-профі - якби не дуже то стикуються....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:49

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:давайте визначимося, про що ми говоримо - а саме, я кажу що масової еміграції, особливо низькокваліфікованих людей - не буде. в першу чергу тому, що їх ніхто не чекає.
......
багато виїздили - це скільки, до речі?

Давай совсем на пальцах попробую объяснить: а что с экономикой страны будет - если в стране останутся только
>>> особливо низькокваліфікованих людей
?

>>> багато виїздили - це скільки, до речі?
-- вообще не важно: потому что условия "до того" были совершенно иные.

в реальному житті не існує - лише, тільки, всі, ніхто, 99%. життя набагато складніше. коли ви чуєте такі заклики, просто майте на увазі - це маніпуляція та демагогія.

ох, горе ты луковое... - а где ты у меня вот эти все "всі, ніхто, 99%“? 🤔
Может ну настолько дешевых манипуляций - не нужно?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1617016171161721617316174 ... 16176>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 2 гостей