Banderlog написав:я надіявся що у влади стане розуму піти на мир за який для нас договорились сша, а не продовжувати цю безнадійну бойню. По факту війна програна ще в лютому/березні. І які претензії до мене ? Ти шо не дома?
США передали Україні план який привіз Дмитрієв, це план капітуляції, чи ти знов дурня вмикаєш? Ніякого плану миру за 4 роки не було, ні в травні 2022, ні зараз
був і є план капітуляції
Для победителя - план мира (соотв., договор о мире), для побежденного - план капитуляции (соотв., договор о капитуляции). Как говорили: "Vae victis!" (горе побежденным), "c'est la vie" (такова жизнь).
Banderlog написав:я надіявся що у влади стане розуму піти на мир за який для нас договорились сша, а не продовжувати цю безнадійну бойню. По факту війна програна ще в лютому/березні. І які претензії до мене ? Ти шо не дома?
США передали Україні план який привіз Дмитрієв, це план капітуляції, чи ти знов дурня вмикаєш? Ніякого плану миру за 4 роки не було, ні в травні 2022, ні зараз
був і є план капітуляції
не вмикай діду дурня ти. це план миру і в турціії в 22 був план миру, на кращих умовах ніж зараз. Але наш боріс джонсонюк сказав давайте просто воювати. Чого тоді було не підписати стамбульські угоди? план капітуляції буде якщо нас повністю розібють.
був і є план капітуляції
Для победителя - план мира (соотв., договор о мире), для побежденного - план капитуляции (соотв., договор о капитуляции). Как говорили: "Vae victis!" (горе побежденным), "c'est la vie" (такова жизнь).
fler написав:Не вистачає stm. Колись вона казала, що залишить форум, якщо інша (найлайняна) обліківка теж піде звідси. Невже так воно і сталося?
Флер, все гаразд. Я поїхала у велике турне Ліхтенштейн-->Трір-->Рамштайн-->Франкфурт-->Гамбург-->Рим. Буду вже у наступному році. Олександр і обстріл мене наштовхнули на ідею дати малювати на форумі Хантеру і Летусроку гімном по менталочці інших.
Дякую за відповідь і бажаю гарних вражень та веселих свят. Не пропадайте, будь-ласка, надовго, без вас мені тут не комфортно (одна серед чоловіків).
К сожалению интеллектуальный уровень Подоляка очень низок. Подоляк говорить одне й те саме, як пластинка. Він звичайно не рівня Царьова, але сильно далеко від нього не втік.
був і є план капітуляції
не вмикай діду дурня ти. це план миру і в турціії в 22 був план миру, на кращих умовах ніж зараз. Але наш боріс джонсонюк сказав давайте просто воювати. Чого тоді було не підписати стамбульські угоди?
К сожалению интеллектуальный уровень Подоляка очень низок. Подоляк говорить одне й те саме, як пластинка. Він звичайно не рівня Царьова, але сильно далеко від нього не втік.
ну це документальна фіксація "епохи перемоги" 2022-2023 (там же - "ні зрадницьким наративам про рпв, тільки капітуляція(звісно москви)") а те, що таке взагалі могло мати місце - то звісно не від високого інтелектуального рівня, і подоляк тут лише "перший серед рівних"
pesikot написав:Мабуть, це від кращого життя білоруси до 2022 року постійно влаштовували шоп-тури в Україну
Мое місто, тоді, по вихідним було забите автобусами та авто з Білорусі - шопинг, шиномонтаж, ремонт авто, святкування ДР та ювілєїв
Цей факт означає що ціни у нас нижчі ніж у них. Це нічого не говорить про рівень життя, тому що зарплати можуть бути вищі, а можуть бути нижчі.
Тот "факт" нужно с осторожностью воспринимать - есть подозрение, что человек лет на 10 промахнулся в мемуарах >>> білоруси до 2022 року постійно влаштовували шоп-тури