|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 04 січ, 2026 12:49
ЛАД написав: fox767676 написав: Letusrock написав:Пару днів не заходив. Скажіть а Шаман вже рішуче засудив нічим неспровоковану агресію американського імперіалізму проти суверенної країни?
справедливості заради - засудив така зворушлива смичка воуків з мадуросами-сапатистами-вьєтконгівцями  ..........
І де ви це побачили??? Оце так, інше. Раші відкрила ящик Пандори в 2022 році. тому всім союзникам Раші, які досі не побачили агресії Раші - забудьте про міжнародні правила...
- viewtopic.php?p=5920564#p5920564 - засудження? Знову "Раша винувата". 
З поверненням ЛАД всього найкращого у новому році, здоров'я вам та близьким, миру та перспектив Харкову Там трохи пізніше, йому товариш Бабченко А. , пояснив що камрад Шаман глибоко помиляеться, Шаман це усвідомив та встав на правильну платформу, схвалену демпартіею США Мадуро диктатор, його режим — один зі стовпів осі зла, Венесуела — хаб Росії з відмивання грошей, нафти, наркоти і всього іншого, і все інше, що пишуть про цього диктатора — абсолютна правда. Але тільки ось міжнародного права більше не існує. Є тільки право сильного. І всі принципи, на яких існував світ після 1945 року — послані за горизонт тепер далеко і публічно.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 424 раз.
- Подякували: 214 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 січ, 2026 13:00
моя улюблена мелодія 80х
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3378 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 04 січ, 2026 13:10
Як я бачу різницю між респами-трампістами та воуками-демами Перші вважають що є таке чарівне слово "демократичні цінності" і достатньо когось звинуватити у недостатній повазі до тих цінностей, то він затремтить з переляку, а режим його повалиться за лічені дні. Час від часу можно для профілактики брати участь у рандомних залякуваннях як у Лівії, де безглуздо повалили вестернізованого Кадафі, який вже давно нічого не мав проти Заходу і був таємно закоханий в Кондолізу Райс, а Барака Обаму вважав названгим братом. Респи-Трампісти все ж більш грунтовно підходять до справ - не лізуть у ті драки де не можуть досягти успіху, а там де лізуть - діють більш-менш ефективно. Всі серйозні люди розуміють - є логіка намірів і є логіка обставин Один великий французький Імператор так сказав - "Я зберіг інтереси революції. Це складало мою силу. Я зберіг інтереси та вигнав теорію"
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 04 січ, 2026 13:20, всього редагувалось 4 разів.
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 січ, 2026 13:10
Letusrock написав: Сміх сміхом але є відео де Жириновський говорить щось типу "США заберуть Венесуелу а ми Україну".
І шо? Україну вже забрали? Чи ви з переляку нагнітаєте?))
-
fler
-
-
- Подякував: 1214 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 січ, 2026 13:17
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 січ, 2026 13:17
барабашов написав:На каких условиях Пономарёв мог продать действующий(!) неразрушенный завод с рабочими местами для местных - не в курсе. Может ему за те же 20% потребовали масло по себестоимости год на рашку гнать.
війна-це завжди матеріальні втрати, тільки масштаби різні пересічний втратив 3кімнатну, чи будинок у Херсонський області(як мій дядько) і став безхатьком а Пономарьов міг втратити завод (таки його втратив) тільки цілий рік виробляючи мастило для армії рф, результат той самий, але ще стаття за колабораціонізм, так?
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3378 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 04 січ, 2026 13:19
"Руда сволота Трамп підло вирішив питання за 3 години, а треба було спланувати війну до 2035, щоб дати час нації згуртуватись\загартуватись"
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 січ, 2026 13:19
fox767676 написав:Як я бачу різницю між респами-трампістами та воуками-демамиПерші вважають що є таке чарівне слово "демократичні цінності" і достатньо когось звинуватити у недостатній повазі до тих цінностей, то він затремтить з переляку, а режим його повалиться за лічені дні. Час від часу можно для профілактики брати участь у рандомних залякуваннях як у Лівії, де безглуздо повалили вестернізованого Кадафі, який вже давно нічого не мав проти Заходу і був таємно закоханий в Кондолізу Райс, а Барака Обаму вважав названгим братом. Респи-Трампісти все ж більш грунтовно підходять до справ - не лізуть у ті драки де не можуть досягти успіху, а там де лізуть - діють більш-менш ефективно. Всі серйозні люди розуміють - є логіка намірів і є логіка обставин Один великий французький Імператор так сказав - "Я зберіг інтереси революції. Це складало мою силу. Я зберіг інтереси та вигнав теорію"
большее бабло побеждает меньшее бабло
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 639 раз.
- Подякували: 523 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 січ, 2026 13:21
fler написав: Letusrock написав: Сміх сміхом але є відео де Жириновський говорить щось типу "США заберуть Венесуелу а ми Україну".
І шо? Україну вже забрали? Чи ви з переляку нагнітаєте?))
Ви що, як можна.. Они надеются нас взять живьём, дети! Они не знают, что теперь нас трое. Я дам вам парабеллум. Мы будем отходить в горы.
-
Letusrock
-
-
- Заблокований
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 січ, 2026 13:23
fox767676 написав: Letusrock написав:Пару днів не заходив. Скажіть а Шаман вже рішуче засудив нічим неспровоковану агресію американського імперіалізму проти суверенної країни?
справедливості заради - засудив така зворушлива смичка воуків з мадуросами-сапатистами-вьєтконгівцями  про те, що Україна стала розмінною монетою у геополітичнах ігрищах я ще писав у 90х у шкільних контрольних роботах з Історії України, жириновський нервово палить у пеклі
Три ознаки психопата 1. Повна відсутність емпатії (можуть будь хто страждати йому пох) 2. Манипулятивна постійна брехня (спочатку "розуміє все" а потім використовує для себе ) Брехати брехати брехати 3.ВІН справжній-ЦЕ ВСПОЛАХИ ОБУРЕННЯ , НАСИЛЬСТВО . Він залюбки пояснює ВСЕ вашою НЕПРАВИЛЬНОЮ поведінкою.... За мотивами життя...
Востаннє редагувалось холява в Нед 04 січ, 2026 13:27, всього редагувалось 1 раз.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4145 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-