Мене тут СБУ лякали багато разів ... Ти б так СБУ лякав тих, хто за капітуляцію України, хто проти ТЦК, хто проти ЗСУ. Але ж ти, лякаешь тих, хто підтримує ЗСУ Чувак, не боїшься що сам на себе вийдешь ? )
❗️ТЦК більше не зупинятимуть авто та не чергуватимуть на блокпостах: у 2026 році мобілізація перейде в цифрову форму, — як вказано, документи перевірятимуть лише Нацполіція, Нацгвардія та СБУ Що зміниться: камери автоматично зчитуватимуть номера авто, і якщо власник є в базі «Оберіг», сигнал одразу отримає найближчий патруль.
Неоновлені дані в «Резерв+» або порушення правил можуть обернутися штрафом, забороною на водіння чи доставленням до сервісного центру поліцією.
Я це очікував (і це ми обговорювали тут) ще в 23-му як вводили резерв+ Довго думали . Давно було пора. Щоправда я мав на увазі трохи законі ще: не оновив —->автоматичний штраф—->>не сплатив—->виконавча машину в розшук—->блок-пост з камерою зупиняє
Минулого року сам Banderlog писав, якщо до Пасхи не буде мирної угоди, то він піде з кумом у відпустці в СЗЧ Це я його тоді до цього спонукав чи він сам писав про це ? )
PPPS. Може ти ще напишешь, що я Долярчика до СЗЧ спонукав ? )
fler написав:Ну я все розумію, але шось вже задовбалася сидіти без води, світла та опалення з 11 ранку. Особливо дратують повідомлення про те, як все гарно на правому березі((.
Це де, у Миколаєві? Там немає лівий/правий берег, або це вже Варварівка. Як там потужні генератори себе почувають?
fler написав:Ну я все розумію, але шось вже задовбалася сидіти без води, світла та опалення з 11 ранку. Особливо дратують повідомлення про те, як все гарно на правому березі((.
Тре у Бандерлога питати про «сухий душ» і вологі серветки. 😅 Аналогічно по воді. Світло і опалення є. По графіку)
Поскаржилась на форумі і через 10 хвилин вмикнули воду і опалення. А деякі тут кажуть, що наш форум мало хто читає..))
Це де, у Миколаєві? Там немає лівий/правий берег, або це вже Варварівка. Як там потужні генератори себе почувають?
Дякую, Ватер, за небайдужість))) Звісно це про Київ.
Тре у Бандерлога питати про «сухий душ» і вологі серветки. 😅 Аналогічно по воді. Світло і опалення є. По графіку)
Поскаржилась на форумі і через 10 хвилин вмикнули воду і опалення. А деякі тут кажуть, що наш форум мало хто читає..))