Все чегевары и соросята больше не актуальны Молодежь знает кто настоящий революционер в этом мире.
Вічний революціонер Дух, наука, думка, воля Не уступить пітьмі поля, Не дасть спутатись тепер. Розвалилась зла руїна, Покотилася лавіна, І де в світі тая сила, Щоб в бігу її спинила, Щоб згасила, мов огень, Розвидняющийся день?
pesikot написав:Не в ту сторону ти свою лють направляєшь Якщо ти не розумієшь, який клин ти вбиваєшь, а тобі про це не тільки я писав, то перечитай, для повного розуміння
Коли за тебе воюють, а ти бикуєш - то трохи не ок. Може хочеш приєднатися до ЗСУ? Мені потрібен водій.
Shaman написав: іде розгортання но дуже стримано))) нащо вони тут потрібні після припинення вогню? Якщо знову почнеться вони побіжуть швидше турецьких будівельників.
давай, давай накидай на Європу хто там драпав в 41 році не пам'ятаєш? навіть "ни..
парторг, шо мішає європейським арміям зайти зараз коли вони тут потрібні?
тобі вже відповіли, святоша - для цього кроку теж мати рішучість, яка зараз ще недостатня в європейських лідерів. але час йде - Мерц вже замінив Меркель, а коли з'явиться нове покоління Скорценні - тоді й подивимось.
але коли європейські війська тут з'являться, то побачиш, що борзість руських залишиться лише борзістю.
pesikot написав:Не в ту сторону ти свою лють направляєшь Якщо ти не розумієшь, який клин ти вбиваєшь, а тобі про це не тільки я писав, то перечитай, для повного розуміння
Коли за тебе воюють, а ти бикуєш - то трохи не ок. Може хочеш приєднатися до ЗСУ? Мені потрібен водій.
Бикуеш саме ти ... на рівному місці, безпідставно
З тобою я спілкуюсь спокійно, з поваги, що ти в ЗСУ На відміну від тебе, ти спокійно спілкуватись не можешь
Якщо ти досі не знайшов водія - то це твоя проблема, як керівника Це що в війську, що в цивільному житті - працює однаково
То ж замість, бикувати на мене, подумай, як тобі знайти водія. Думаю, за 2-3 дні, ти знайдешь рішення і буде у тебе водій