|
Релігія |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
Додано: Сер 14 січ, 2026 12:22
Banderlog
це не церква, це антицерква, влада там путіна/гундяя
ти не відповів на моє питання: ти вдячний богу за путіна і за те, що зараз маєш найкращій час свого життя?
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3379 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 14 січ, 2026 12:23
Banderlog написав:А Ви як гадали? По ділам їхнім воздасться їм.
хитка грань між ділами та індульгенціями
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 214 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2026 12:23
Франція на приклад, але проблема в тому, що там забили б на християнство, а іслам поширюється такими темпами, що у 2100 році більша половина населення буде Муслімами
Востаннє редагувалось prodigy в Сер 14 січ, 2026 12:25, всього редагувалось 1 раз.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 14 січ, 2026 12:35
fox767676 написав: Banderlog написав:А Ви як гадали? По ділам їхнім воздасться їм.
індульгенція це було в католицькій церкві відпущення гріхів за гроші. Обіцянка підкупу Небесного Суду. Я не зрозумів проти чого ви? Вам не подобається, що серед прихожан є взаємопоміч?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 14 січ, 2026 12:37
Banderlog написав:Не буде підтримки від церкви владі. І не таких дияволів переживала церква. Бо створив її Христос і не поглинуть її врата ада.
ти все поплутав, Христос не створював нової релігії, бо вважав себе типовим рабином (сином теслі)"старого заповіту" (але на той час Ісус не знав що потім напишуть Новий Заповіт  ) Створення християнської церкви приписують апостолу Петру (але це теж легенда), бо він був слабкий на розум, що такий величезний бізнес започаткувати ти читав, як Рамзанчик привітав "християн" з Різдвом у 2026р? Поздравляю православных христиан России с одним из главных праздников: Рождеством Христовым!" - написал Кадыров в своем Telegram-канале. "Для всех мусульман Иисус - Пророк Иса (алейхи салям!) - занимает особое, почитаемое место, и это еще раз подчеркивает общность духовных ценностей и взаимное уважение между верующими", - отметил глава региона.
Гундяев тупо промолчал, что его бога назвали пророком Иса(в ісламе бог один Аллах, не Ісус) У мусульман Бог один, и Его зовут Аллах, что является арабским словом, означающим «Бог» (единый Бог). Ислам настаивает на строжайшем единобожии (таухид), отвергая идею Троицы или воплощения Бога, и считает поклонение кому-либо еще величайшим грехом (ширк).
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 14 січ, 2026 12:41
stm написав:Чайові дуже змінюють от ту непохитну віру що навіть мою саркастичну посмішку коли я даю грощі та віруюча і причетаюча до Бога бабуся не помічає )
десь помічають десь не помічають. В героя України, якому звання присвоїли за те що він усиновив під півтисячі дітей, більшість з яких інваліди, помічають. І в Почаївському монастирі теж. Ви якось оприділіться що Вас турбує. Що за чайові відспівають кого завгодно, чи те що чайовими питання рішити не вдається? 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 14 січ, 2026 12:44
Banderlog написав: fox767676 написав: Banderlog написав:А Ви як гадали? По ділам їхнім воздасться їм.
індульгенція це було в католицькій церкві відпущення гріхів за гроші. Обіцянка підкупу Небесного Суду. Я не зрозумів проти чого ви? Вам не подобається, що серед прихожан є взаємопоміч?
Так, ніякої індульгенції за гроші мені не було. Але гроші католицька церква і кіпрська православна, лише за ставлення, отримала більше, я безбожником була і є ) То ви не відповіли чи підтримуєте поховання побратима і відспівування як прихожанин, але полеглих їм не був. Цікава реакція )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2026 12:59
stm написав: Banderlog написав: fox767676 написав:вот она, сила кредо, непотизм и трайбализм 
А Ви як гадали? По ділам їхнім воздасться їм. В церкві не тільки святі, різні люди є, але член церкви це член церкви. Он Гончаренко теж спорна лічность при Шоколадному, але він питання демобілізації піднімає. Не соглашається голосувати за продовження бусифікації допоки не буде чітких термінів демобілізації. А шоколадний не особо переймається проблемами індєйцєв, ну і нам нема чого за нього переживати.
Усладнюємо: ваша церква МП хрестини та поховання робить лише для прихожан? Бо я вже двічі була хрещеною і за гроші не прихожан, ніяких проблем навіть у тому що я не ношу хрест і не вірю в Бога і навіть молитов не знаю не було ) Чайові дуже змінюють от ту непохитну віру що навіть мою саркастичну посмішку коли я даю грощі та віруюча і причетаюча до Бога бабуся не помічає )
Здравствуй, друг. Я - добрый ангел. Я могу тебя убить
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 214 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2026 13:05
fox767676 написав:Здравствуй, друг. Я - добрый ангел. Я могу тебя убить
Так, Фокс, на словах і у Фейсбуці ви супервоїн. На реаліях ви скоротили донати війську в 0, якому довіряли і навіть не маєте грамоти. Навіть папірець за донати у розміри квартири відсутній - це досягнення 80 левел )
Востаннє редагувалось stm в Сер 14 січ, 2026 13:08, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2026 13:17
Какое отношение юридическое лицо - церковь, объект хозяйственной деятельности, владеющий имуществом, получающий бабло от продажи и пожертвований, имеет вообще к Христу, если он вообще был. Ну вы даёте
-
Бетон
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 485 раз.
-
-
Профіль
-
-
3