Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1655516556165571655816559 ... 16582>
Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 14:14

prodigy написав:
  budivelnik написав:..... наприклад від поляків - українці заслужили....
Правда це було важко.
Ми просто у відповідь на те як поляки різали наші села - вирізали їхні..
І тепер в головах поляків на генетичному рівні відсутня фраза
Можем пАвтАрІть - бо для них це дуже боляче...
...
у мене приятель, теж капітан (народився і мешкає) 35км від Львова, сказав мені щось подібне у 2007р (типу, пустили ріки крові полякам у 1943му), минув час-він таке вже каже, бо це дійсно був злочин і геноцид з обох боків(хоч втрати польської діаспори були удвічі більше)

ви тільки уявіть собі на хвилину: поляки вбили мешканців українського села А (знищили всіх, включно з немовлятами, спалили хати, вкрали худобу і скарб який змогли вивезти
на цю подію реагує УПА: прийняте рішення знищити населення польських сіл: В, С, і Д
щоб їм не було непереливки (теж вбивають немовлят, жінок, стариків)- так робили загони НКВД (інколи вони маскувались під бойовиків УПА), але більшість злочинів зробили українців

це на 100 років буде для русні гарним приводом розпалювати ворожнечу і деякі польські
політики цим досі користуються (як то Кароль Навроцький)
Я далекий від того щоб популяризувати методи 1940+ років...
Просто тоді інших методів не було і ніхто не збирався підставляти праву щоку після того як отримав по лівій....
Але 800 років співіснування українців/поляків (православних/католиків) , українців/турків(православні/мусульмани)створив море прецидентів після яких ні поляки ні українці ні турки - не бажають (на генетичному рівні) повторення різанини...
Найсмішніше для ладів це те - що пуйло це розуміє і ВІДРАЗУ заявив що Україна йому потрібна без Галичини....
Причина цієї заявки проста - СТРАХ..
адже пуйло мало доступ до архівів НКВД/СМЕРШ/МГБ/КГБ і знав речі про які ніде ні слова...
Як цілі роти смерша виїхавші в карпатські села -зникали БЕЗСЛІДНО.....
А потім через роки , знаходили то тут то там останки ЗВІРЯЧЕ закатованих червоноармійців....
І пуйло розуміє , що ЗАХОПИТИ ЄВРОПУ -він зможе, бо там цивілізовані бюргери, які будуть діяти так як пропонує Лад ...згідно чинного законодавства і по Європейським правилам... і поки вони будуть по європейським правилам а він по гебешним- то дуже швидко встигне перетворити європейців в педераційну скотину (збудити звірячі інстинкти в нормального , в рази легше ніж перетворити звіря на нормального)
Тут москалям такого не світить....
Їх тут просто будуть різати як свиней, без якихось сумнівів з сторони совісті....
І анекдот
Куме що робите
Москаля страчую
А чим
Та маю пилку і сокиру..
То візьміть в мене фузею і застрельте
А навіщо , якщо я маю час і натхнення....

Це ГЕНЕТИЧНИЙ КОД ЗАХИСТУ своєї ЗЕМЛІ.

ПС
правда для парторга актуальне інше оповідання
Зустрічає внук парторга і питає
Діду , ти бандерівців бачив
бачив внучку
і як
Та зловили нас здерли штани і кажуть хочете вижити повертайтесь дупами , гвалтувати будемо... а ні то розстріляєм..
Ну і як ти діду?
Розстріляли мене внучку, розстріляли.....
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3001 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 14:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter
можеш привести приклад де я розповідаю комусь з ЗСУ як йому треба воювати?
Тобі я показую як треба платити щоб в ЗСУ було легше воювати... і все, до ЗСУ я не лізу

ба більше, я навіть не маю відношення до використання в ЗСУ того що їм відправив..
Так деколи в мене хлопці цікавляться щось типу
А можна ми отримане від Вас ІКС - поміняємо тут на ІГРЕК бо воно нам більш потрібне....
І з мого боку НІКОЛИ заперечень не було
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 24 січ, 2026 14:34, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 14:32

_hunter
як ми забули - розповідати, як треба воювати потрібно лише з-за кордону... :lol:

як втомили ці бігунці - як тікати, вони перші. але головне потім верещать голосніше за інших...
Shaman

Подякував: 811 раз.
Подякували: 1718 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 14:41

Росіяни вгатили по Києву: порушена робота метро, почалися проблеми з водою і світлом (фото, відео)
О 9:00 мер Києва Віталій Кличко повідомив, що через наслідки масованої атаки ворога в ніч проти 24 січня й пошкоджень критичної інфраструктури у Києві знову майже 6 000 будинків без опалення. Тобто майже половина столиці знову без тепла.

Він додав, що також спостерігаються проблеми з водопостачанням на Лівобережжі та частково на Правому березі столиці.

Били "Цирконами": Повітряні сили розповіли подробиці нічного удару росіян
За даними Повітряних сил, усього на Україну летіли 396 засобів повітряного нападу:
  • 2 протикорабельні ракети 3М22 "Циркон" (район пуску - окупований Крим);
  • 12 крилатих ракет Х-22/Х-32 (із повітряного простору Брянської обл. РФ);
  • 6 балістичних ракет Іскандер-М/С-300 (район пусків – Брянська обл. РФ та окупований Крим);
  • 1 керована авіаційна ракета Х-59/69 (із повітряного простору Курської обл. РФ);
  • 375 ударних БпЛА типу Shahed, "Гербера", "Італмас" і безпілотники інших типів із напрямків: Курськ, Орел, Міллерово, Шаталово, Брянськ – усі РФ, з окупованої Донеччини окупанти також запускали дрони, серед яких близько 250 - "Шахеди".

Майже весь Чернігів залишився без світла: що сталося
Росіяни завдали масованого удару по об’єктах енергетичної інфраструктури і пошкодили обладнання, внаслідок чого майже все місто Чернігів знеструмлене.

Хто там писав, що рашисти перестали бити по енергетиці ?
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 14:50

ЛАД
Так і в мене на це є право і воно дуже гарно пояснюється народною мудрістю..
Діду -а хто такі Бандерівці?
Бандерівці то це ті хто вбивали москалів
А де вони їх вбивали ? в Москві?
Ні в Україні..
А що москалі робили в Україні ?

І ще є один ЗАКОН найдемократичнішої країни в Світі - США
Ти маєш вправо ВБИТИ будь кого в себе в ЖИТЛІ якщо він туди приперся без.

ЛАД написав:P.s. Я, правда, не слышал заявок, "що Україна йому потрібна без Галичини".

https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3930213-putin-fantazue-pro-podil-ukraini-zahid-ne-pide-na-novij-munhen1938.html
Міноборони РФ розробило прогноз розвитку воєнно-політичної ситуації у світі до 2045 року, який передбачає ліквідацію України як держави. І що цей «план» Москва невдовзі спробує дипломатичними каналами передати США, а точніше – представникам майбутньої адміністрації Трампа;
А в ньому йдеться про «поділ України на три частини», а саме:

перша частина – так звані «нові регіони Росії»: Донецька, Луганська, Запорізька, Херсонська області та Крим;
друга – державне утворення з проросійською владою на територіях Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Одеської, Черкаської, Вінницької, Житомирської областей та Києва. Утворення відмовиться від європейської та євроатлантичної інтеграції й визнає російську військову присутність;
третя – «спірні території» (західна частина України), зокрема, це Волинська, Рівненська, Хмельницька, Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька, Закарпатська області. Майбутнє цих територій має вирішуватись між Росією та суміжними європейськими державами – Угорщиною, Польщею, Румунією.

Я десь пропонував різати педераційників в Москві(хоче й на це є право) ?
Чи я ОКУПАНТ у Львові ?
Ні
Ну тоді знайди мені статті Женевської конвенції яка забороняє ВБИВАТИ ОКУПАНТА будь якими доступними методами?
Можна вганяти кілок в серце як свині...
Можна вішати на шарфику
Можна поїти метиловим спиртом замість етилового
а можна навіть кочергою змушувати жерти гриби з червоними шляпками і чорними цяточками..
Можна рубати сокирою (навіть не дезинфікуючи лезо і не перевіряючи гостроту..) Далі продовжувати
ЩО МОЖЕ РОБИТИ той хто ЗАХИЩАЄ СЕБЕ . СВОЮ ЗЕМЛЮ і РОДИНУ ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 14:50

наприклад тут.
Путін фантазує про «поділ України»: Захід не піде на новий Мюнхен-1938
перша частина – так звані «нові регіони Росії»: Донецька, Луганська, Запорізька, Херсонська області та Крим;
друга – державне утворення з проросійською владою на територіях Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Одеської, Черкаської, Вінницької, Житомирської областей та Києва. Утворення відмовиться від європейської та євроатлантичної інтеграції й визнає російську військову присутність;
третя – «спірні території» (західна частина України), зокрема, це Волинська, Рівненська, Хмельницька, Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька, Закарпатська області. Майбутнє цих територій має вирішуватись між Росією та суміжними європейськими державами – Угорщиною, Польщею, Румунією.

як шукати про звірства США - то гугл допомагає. тому ЛАД пошукайте, були й інші висловлювання з боку Раші про Західну України. вмикайте логіку, ще є? - що робить Раша? захищає російськомовних (начебто). які російськомовні в Галичині?..

а ви бачите різницю між анекдотом та реаліями? :shock: під час 2СВ було багато звірств - але Раша ЗАРАЗ чинить ті самі звірства. так, звіряче катувати не треба. але жодна Женевська конвенція не забороняє вбивати ОКУПАНТІВ - тому треба просто знищувати - є автомат - то з автомати, є сокира - то сокирою... зараз звісно більше всього напевне дронами. тому Стерненко не подобається - надто ефективно русоріз працює?...
Shaman

Подякував: 811 раз.
Подякували: 1718 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 14:56

кацапам на переговорах показали руку по локоть по поводу сдачи Донбасса ))

Перемовини в Абу-Дабі завершилися.
Переговори між США, рф та Україною в Абу-Дабі пройшли «позитивно» та «конструктивно», - Axios.

Про це повідомили українські офіційні особи. Наступний раунд переговорів відбудеться в Абу-Дабі наступного тижня.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 15:02

Shaman
І на пропозицію зробити спільний донат - очі у Сірка. Так переймаються долею України, що ні копійки на ЗСУ
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2563 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 15:42

как бы я по Украине перемещался если бы боялся ?
ребята , пробиваете дно
fox767676

Подякував: 428 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 січ, 2026 15:49

Добрий вечір .
Бажаю всім Здоров,я .

Вас треба постійно читати....
Дуже тяжко зрозуміти коли "рюмаху накатили ", а коли "величіє душі" ...і обов,язкове альтернатиивне мислення .....щоб ЗНАЛИ

...натхнення ...
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4146 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
  #<1 ... 1655516556165571655816559 ... 16582>
Форум: