|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 30 січ, 2026 11:03
sashaqbl написав: Letusrock написав:а хто сперечаться? Але різниця в тому що саме шаман лицемірно пише "у нас немає вибору". P.S. Не вірю в теплі посади в тилу. Точніше вірю в те що в будь-яку хвилину можна з неї піти на підвищення в штурмовики))
В нас в баті були два алкаші. Одного визнали обмежено придатним і відправили ТЦК охороняти. Іншого таки перевели кудись в піхоту. Але в нього було стільки зальотів, включаючи стрільбу по своїм по синьці...
у вас тоді унікальний батальйон. Припустимо що у вас дійсно цінують людей, бережуть і так далі. Але наприклад прийде лист від умовного Сирського а-ля "в звязку з загрозою втрати державності, терміново 10% (чи 15-20) штатного розпису перевести в Скалу"... І пак шо чинити(с)?
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2026 11:07
Water написав: Letusrock написав:Нажаль Дніпро набагато ближче до лінії активних подій ніж Стікс (пардон, тобто Тиса)
А чого ви Стікс до сих пір не перейшли?
Чотири якорі у вигляді 70+ поки тримають. Якби була опція "два тижні канікул в Україні на рік у випадку форс-мажору" то я перший в черзі
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2026 11:20
Letusrock написав: Water написав: Letusrock написав:Нажаль Дніпро набагато ближче до лінії активних подій ніж Стікс (пардон, тобто Тиса)
А чого ви Стікс до сих пір не перейшли?
Чотири якорі у вигляді 70+ поки тримають.
А шо вони самі не пересуваються?
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 259 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2026 11:44
BeneFuckTor написав: fler написав:Але мені не пощастило, бо доводиться бути координатором проєкту на майже 5млн., виконавцем іншого проєкту, а ще поточну роботу тягнути та встигати керувати бізнесом.
А Ляшко був обраним НАРОДОМ депутатом. І нічого в Армії ще й нагороди отримує, оказалось що Ляшко менше балабол чим деякі величні, але не про це. І Ваші обов'язки можна розприділити)
Здурі можна й мягке зломати ТМ Народна Мудрість(с) А давайте того хто знає і робить щось адекватне в тилу-відправимо шоверами до Саші А кращих дроноводів - відправимо в тил.... А потім подивимось чим все закінчиться... Ще не надоїло приймати рішення по алгоритму Хоть Поржєм... Ще не насміялись? Кровью харкаєте - а як були примітивами так і залишаєтесь А -Фахівець хороший на своєму місці, а на чужому місці цей фахівець може виявитись примітивом.. Б - Фахівець людина чи ні визначається не заявками натовпу що фахівець має робити -а економічно/соціальним ефектом від роботи фахівця.. Тому Якщо Флер або я навіть в тилу працюємо краще бенефакторів, то спочатку відправте себе ТУДИ де від Вас буде користь...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3004 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 30 січ, 2026 11:50
sashaqbl написав:Шкода, що кожен ухилянт впевнений, що в тилу він корисніший.
Тут якби маніпуляція зарита.... Є 1 млн в ЗСУ Є 1 млн броньованих Є 2-5 млн волонтерів ( люди які більше витрачають свого часу і грошей на підтримку фронту ніж остання група в 15 млн.... От і виходить ЗСУ - потрібні всі ( хоча й там є якийсь відсоток протирачів штанів) Заброньовані+Волонтери - потрібні всі ( тут відсоток протирачів десь +/- такий самий як в ЗСУ) І є 15 млн тих від кого толку ні в ЗСУ ні в тилу ( якщо від людини толку в тилу де в рази легше ніж на фронті-нема, то й толку в ЗСУ від цієї людини буде напевно ще менше)... То що будемо робити? Проводити генетичну чистку? Чи якось погодимось що так, є ті яких можна і на фронт і в тил а є ті яких ні на фронт ні в тил.. ПС що Вам краще відсутність водія чи наявність водія який при першому ж виїзді Вас з групою- угробить ?
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 30 січ, 2026 11:51, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3004 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 30 січ, 2026 11:51
Wirująświatła написав:Стиль подачи — типичный для пророссийских/антизеленских новостных каналов: сенсационный заголовок, обвинения в неблагодарности, акцент на «Трамп может закончить войну быстро», отсутствие ссылок на первоисточник обращения Трампа. Видео использует авто-дубляж, что характерно для англоязычного контента, ориентированного на русскоязычную аудиторию.
это не я это ИИ сделал такой вывод
однозначно, капітулянт разом із Красновим, а що хіба є інша офіційна думка відмінна від ШІ? Ось ще один "замірнік": з.і.: Трамп просив чи не просив?
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 30 січ, 2026 11:54, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1627 раз.
- Подякували: 2875 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 30 січ, 2026 11:53
flyman написав: Wirująświatła написав:Стиль подачи — типичный для пророссийских/антизеленских новостных каналов: сенсационный заголовок, обвинения в неблагодарности, акцент на «Трамп может закончить войну быстро», отсутствие ссылок на первоисточник обращения Трампа. Видео использует авто-дубляж, что характерно для англоязычного контента, ориентированного на русскоязычную аудиторию.
это не я это ИИ сделал такой вывод
однозначно, капітулянт разом із Красновим
а сосискер оказывается на английском щпрехает. мало того что пророссиййский еще и црушник шифрованый
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2026 11:55
fox767676 написав: flyman написав: Wirująświatła написав: Стиль подачи — типичный для пророссийских/антизеленских новостных каналов: сенсационный заголовок, обвинения в неблагодарности, акцент на «Трамп может закончить войну быстро», отсутствие ссылок на первоисточник обращения Трампа. Видео использует авто-дубляж, что характерно для англоязычного контента, ориентированного на русскоязычную аудиторию.это не я это ИИ сделал такой вывод
однозначно, капітулянт разом із Красновим
а сосискер оказывается на английском щпрехает. мало того что пророссиййский еще и црушник шифрованый
тіпічний англо-сакс, від слова "соска", просто так погоняло не дають
-
flyman
-
-
- Подякував: 1627 раз.
- Подякували: 2875 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 30 січ, 2026 12:05
BeneFuckTor написав: fler написав:Але мені не пощастило, бо доводиться бути координатором проєкту ....
А Ляшко був обраним НАРОДОМ депутатом. І нічого в Армії ще й нагороди отримує, оказалось що Ляшко менше балабол чим деякі величні, але не про це. І Ваші обов'язки можна розприділити)
Нічого, шо я - жінка, а Ляшко - мужик? Чому ви мене з ним порівнюєте? Знайдіть у ЗСУ жінок - докторів наук, а тоді порівнюйте. Ваша дружина, дочка чи сестра вже в ЗСУ? Ні? Тоді з якого переляку ви до мене чіпляєтесь (м'яко кажучи)?
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2026 12:22
fler написав:Знайдіть у ЗСУ жінок - докторів наук, а тоді порівнюйте.
У якій сфері ви науковиця? Першу шо знайшов: Віта Титаренко, старший лейтенант, офіцер першого центру інформаційно-комунікаційної підтримки Сухопутних військ Збройних Сил України, релігієзнавець, доктор філософських наук, професор, наукова співробітниця Інституту філософії імені Григорія Сковороди Національної академії наук України.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 259 раз.
-
-
Профіль
-
-
|