Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1674416745167461674716748 ... 17433>
Повідомлення Додано: Чет 12 лют, 2026 21:49

pesikot написав:Реальність показала, що як раз ті хто не оновив, привертають прискипливу увагу ТЦК

це брехня!
killer_of_liars

Подякував: 2 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 лют, 2026 21:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

За заявою Міноборони, 256-та кіберштурмова дивізія, спільнота InformNapalm та Сергій Стерненко провели спецоперацію, внаслідок якої росіянам вдалося навіяти думку про те, що вони нібито знайшли шлях для обходу блокування Starlink.

"Вдалося зібрати дані про 2420 ворожих терміналів та їх точні місця знаходження. Крім того, росіяни, які скористалися ботом, ще й накидали донатів на 5870 доларів, які Сергій спрямує на закупівлю додаткових дронів. Термінали Starlink заблоковані, а координати передані для опрацювання", - сказано у повідомленні Міноборони.
https://www.rbc.ua/rus/news/tilki-pocha ... 24502.html
Water

Подякував: 70 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 лют, 2026 22:59

❗️Я краще не укладу жодної угоди, ніж змушу свій народ прийняти погану, – Зеленський.

Ще тези:
▪️Завершення війни може стати великою політичною перемогою для президента США;
▪️Україна не програє у війні;
▪️У кращому разі переговори про мир потрібно використати до проміжних виборів у США, адже політичний цикл може вплинути на увагу до кінця війни;
▪️Я не проти ідеї референдуму чи виборів, але лише якщо це не означатиме прийняття невигідної угоди чи втрати територій;
▪️Першим кроком до миру повинні бути гарантії безпеки від США та Європи, які передбачають, що після припинення вогню Україну захищатимуть від майбутньої агресії.

Ідея проведення виборів під час війни походить від росіян, «бо вони хочуть позбутися мене», – The Atlantic з посиланням на Зеленського.

.
❗️кремль не поступається у своїх вимогах щодо українських територій, а американські посередники втрачають терпіння, – The Atlantic про переговори в Абу-Дабі.

https://www.theatlantic.com/national-se ... ia/685972/
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 лют, 2026 23:11

buratinyo написав:
  Banderlog написав:
  buratinyo написав:

Почему так происходит? Ответ у меня один - это нехватка вооружений для всех и для контрнаступления время еще не пришло.

) вооружений хватает. Нет людей. Бригады заполнены в полштата. С зсу даже счастичной ампутацией стопы не списуют.

Списывать мужиков не правильно. Любой вполне может пригодиться в тылу, даже с ампутацией. Идет война.

Тому усі придатні, деякі можливо обмежено. Усі пройдуть через цю війну.

Якщо тут .
понятно, одні будуть дома сидіти а той хто пішов в 22 буде в армії поки останні соки з нього не витиснуть.
Якщоб чеченці не пішли до цього часу на мир їх б вже знищили. В Україні поки воюють лиш добровольці. Вони самі хотять нас вбивати.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 12 лют, 2026 23:16

Banderlog скорее наемники. Не просто добровольцы
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 76 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 лют, 2026 23:22

serg1974 написав:Banderlog скорее наемники. Не просто добровольцы

Не бачу суттєвої різниці. Чеченців в нашій стороні мало в основном даги і осетини. Всіх їх там уважають. Ні разу не бачив щоб кавказці йшли здаватись і їх свої дроном вбили а русню бють постоянно, даж тих що пробують назад вернутись.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 01:14

Shaman написав:........
все дуже чудово - тому ти тепер вирішив, що можеш тут на інших накидати? я ж кажу - манія величі - буває, й ще не зустрічав, щоб проходила. виникає протиріччя, як ти красиво пишеш, й як ти накидаєш на інших щось не сходиться. особливо коли ти накидає через ВЛАСНІ вигадки ;)

втомився? задій свої можливості, відпочинь 8)
Вы дождались, что вам уже многие пишут то же, что я говорил вам давно.
Но вместо того, чтобы задуматься, набираетесь наглости хамить людям, которые вас защищают. И делают это уже не день и не два, и даже не год-два.

Что касается забронированных.
Я не считаю ухилянтами, например, энергетиков, которые работают, не покладая рук, чтобы поддерживать разбитую энергосистему хоть в каком-то работоспособном состоянии.
Или людей, которые выпускают оружие для армии и без которых это оружие не сделают. К ним не относятся грузчики или уборщики даже на оборонных заводах.
Не считаю ухилянтами квалифицированных рабочих ЖКХ, без которых невозможно будет поддерживать мало-мальски нормальную жизнь в городах.
Есть ещё некоторые категории.
Но люди, которые устроились на работу ради брони (до этого занимались чем-то другим и не имели никакогоотношения к этой работе) тоже ухилянты. Точно такие же, как те, которые просто прячутся и убегают от ТЦК.

Я не знаю, сколько у нас забронированных и насколько все они забронированы обоснованно. Но то, что у нас ТЦК не могут мобилизовать людей без бусификации и то, что в СЗЧ можно уйти практически безнаказанно... Слов нет. А то, что я могу написать по этому поводу, удалят через 5 минут, значительно быстрее, чем я напишу. :mrgreen:
Я не верю в государство-фортецю, о чём писал детройт. Это ещё хуже, чем даже оккупация, и уж точно хуже финского варианта. А мы, к сожалению, пока что идём по этому пути. Это КНДР.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 01:17

alex_dvornichenko написав:
  Бетон написав:
В сенсі? Дайте відео чи щось. Знайомі, які живуть в окупації чи на росії підтверджують, що бусифікація суто українське явище

Це ви називаєте сміливістю??

Протсто насилие и насилие в процессе принуждения к мобилизации как бы не одно и тоже.
Откройте архивы видео с митингов в РФ, там бусифицируют аж бегом, правда не с целью мобилизации, зато у нас с мтингов не бусифицируют в отличии от рф. У каждого своя специфика, но то что нет насилия в РФ это мем.

Насилие при подавлении митингов есть во всех странах, даже самых демократических.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 01:57

stm написав:
  ЛАД написав:...........
За годы войны средние зарплаты сильно выросли.
В январе 2021 было 12337 грн., в январе 2025 - 22992 грн. (https://index.minfin.com.ua/labour/salary/average/2021-11/).
В январе 2026 будет ещё выше. У педагогов она не росла. Им поднимать не надо?
Где вы увидели "підвищення пенсій"? Или вы так называете индексацию?
"виплати постраждалим домівкам" в Харькове идут уже очень давно. Сейчас стало много в Киеве и вы узнали, наконец, о таких выплатах.

Це інфляція. Якщо це підняття з несбалансовоного бюджету. Я не проти пенсіонерів чи педагогів.
Можна цим категоріям і мільйон платити. Ви впевнені що партнери, які нам дають гроші або Будівельник 60 років чи стм помолодше але підстаркувпта леді, не скажуть що підняття податків то гра де я обираю 20% ПДВ заводити валюту в Україну чи реєстрація 8% у Польщі, чи 15% у Чехії зі збереженням євро у Євросоюзі? Ось і вся відповідь. Фокс зрозуміє позжєє, як всіх печенігів і старий заповіт всі статті викладе у форум. Але навіть він зрозуміє ) найнебезпечніщі це ті хто прорахував вже до 2027, що вони зроблять і як, і цей прорахунок як з ресторанами у пітері... ) мало б бути але не склалося ) ми хочемо який баланс? Я повинна просто взяти всю пенсію ЛАДа на себе без зайвих запитань? але воно так не спрацює...

Остановитесь на минуту и подумайте.
Вы сами сказали - інфляція.
При этом растут цены и зарплаты. По крайней мере гривневые.
Аналогично растут прибыли предпринимателей.
Соответственно, должны расти хоть как-то и пенсии и зарплаты бюджетников (в т.ч. и педагогов). Или вы хотите превратить их в бомжей окончательно?

И вернитесь к началу разговора - речь не шла о росте налогов. Вы объяснили все эти выплаты, в т.ч. и компенсации за разрушенное жильё, грядущими выборами. Вы считаете, что эти компенсации не нужны? Люди потеряли жильё (так же, как жители оккупированных территорий, которые не захотели жить в оккупации) - это их проблемы?
А потом шаман пишет, что пенсионеры не хотят уезжать из-под обстрелов и даже остаются в оккупации. Странно, и почему бы это?

А рост налогов... В стране, воюющей уже 4 года, это совсем не удивительно.
Или вы считаете, что Запад обязан нас кормить?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 02:00

Shaman написав:........
а що ще реальний ухилянт може сказати? всі ухилянти. як брехун каже - всі брешуть 8)

Как в том анекдоте: "Все в дерьме. И тут фанфары и выхожу я - весь в белом!"
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1674416745167461674716748 ... 17433>
Форум:
+ Додати