Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1678816789167901679116792 ... 17433>
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:34

flyman написав:
  andrijk777 написав:
  Banderlog написав:Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.

Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території.
Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?

нагадати озвучені цілі, чим сам згадаєш?

Як не дивно я вірю в озвучені цілі. Дійсно такі цілі були, але тільки в перші 2-3 місяці війни. Далі війна пішла не по плану і цілі змінились.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:37

ДТЕК потрібно €300 млн, щоб відновити генерацію перед наступною зимою, розповів гендиректор Максим Тімченко.

Половину цієї суми компанія вже забезпечила власними ресурсами, однак ще близько €150 млн потрібно залучити від партнерів та міжнародних фінансових інституцій.

За словами Тімченка, план фінансування і постачання обладнання потрібно сформувати до травня, інакше не вистачить часу на монтаж і підготовку до опалювального сезону 2026—2027 років.

Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3522 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:43

alex_dvornichenko написав:
  Бетон написав:Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.

Всех опросили ? С чего такие выводы то странные ? Я считаю, что врага боятся куда больше. И не ТЦК боятся которые простыли исполнители, а боятся быть отправленным на войну, где этот самый враг, который безжалостно убивает. Вы (колективные форумные всёпропальщики) так всегда перекручиваете, аж противно. Вас послушать, так у ТЦК цель прямая найти и убить, хотя их цель совсем иная - мобилизировать туда где убивает враг.
я даю 100% гарантнию, что если фронт придёт к любому условному городу, то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага, побегут дальше на запад, там где система и ТЦК, а не будут сидеть и ждать врага.
а не здається вам що ви всепропальщик не менший? Може в тцк побіжуть і зброї попросять щоб захистити своє місто? Ні? тільки тим хто вже в зсу воно треба бо вони не бояться?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:47

Бетон написав: Не понятно, с чем вы не согласны.

Бетон написав:человек больше боится своих, чем врага

Человек боится по низходящему: войны > врага > ТЦК, который отправляет на войну гдк враг. а если бы не было войны и врага, то и ТЦК бы не было, удивительный парадокс.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:07

Banderlog написав:
  Бетон написав:Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.

Всех опросили ? С чего такие выводы то странные ? Я считаю, что врага боятся куда больше. И не ТЦК боятся которые простыли исполнители, а боятся быть отправленным на войну, где этот самый враг, который безжалостно убивает. Вы (колективные форумные всёпропальщики) так всегда перекручиваете, аж противно. Вас послушать, так у ТЦК цель прямая найти и убить, хотя их цель совсем иная - мобилизировать туда где убивает враг.
я даю 100% гарантнию, что если фронт придёт к любому условному городу, то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага, побегут дальше на запад, там где система и ТЦК, а не будут сидеть и ждать врага.
а не здається вам що ви всепропальщик не менший? Може в тцк побіжуть і зброї попросять щоб захистити своє місто? Ні? тільки тим хто вже в зсу воно треба бо вони не бояться?

до Бетона питань немає? все правильно пише?..
Shaman

Подякував: 828 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.

Проблема в тому, що коли ти платиш за безпеку - Ти її не отримуєш. За неї треба бути готовим боротися. Si vis pacem, para bellum.
Історія показує, що народи, які починали платити за безпеку, швидко втрачали і безпеку і майно. Приходили молоді, голодні і агресивні.
Сьогодні нічого не змінилося. Ні 20, ні 21 століття не забрало воєн.
Чи готова Європа(та й США) поборотися за свої цінності, чи ні - час покаже.
Парадокс толерантності теж ніхто не відміняв.
Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:31

sashaqbl написав:Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.

С точки зрения эволюции, мы все генетический мусор. Мы не в состоянии выживать в природе без мобильного телефона 😁
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6524 раз.
Подякували: 21768 раз.

Профіль

136
84
39
2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:42

ЛАД написав:
  АндрейМ написав:.......
Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.
......
Но недостаточно людей, которые готовы боротья "за безпеку" своих семей.
Да, "військовий - професія".
Но, например, в магазине, на складе и во многих других местах нужны и просто неквалифицированные грузчики (пусть даже вообше неграмотные). Точно так же во время большой войны нужны в больших количествах не профессионалы, а только слегка подготовленные за месяц люди, которые могут отрыть окоп, зарядить магазин автомата и нажать на спусковой крючок. Ну ещё почистить автомат.

Но зачем??? :shock: - вы в магазин за хлебом бороться ходите? - или "пришел - отдал деньги - забрал хлеб"? А если в том примере перед входом в магазин толпа гопников стоять будет? - будете именно в этот магазин ломиться? :roll:

Вы это колечество сильно преувеличиваете. Точнее - соотношение с обычными штурмовиками...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:44

Сибарит написав:
  sashaqbl написав:Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.

С точки зрения эволюции, мы все генетический мусор. Мы не в состоянии выживать в природе без мобильного телефона 😁

африканці з цим не погодяться... білим людям вижити в Африці важко, а аборигени ще й народжують більше, ніж в Європі :lol:
Shaman

Подякував: 828 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:50

Banderlog написав:

Так, вроде, власти эту лавочку давно прикрыли?
Добровольчі формування територіальних громад повністю або частково можуть залучатися до виконання завдань територіальної оборони поза межами визначеної зони територіальної оборони.

Також з травня Верховна Рада дозволила територіальній обороні виконувати завдання в районах ведення бойових дій.

Утім, за словами Андрія Новака, ця можливість була і раніше.

"У кожному регіоні є добровольчі формування територіальної громади. Від початку планувалось так, що тероборона працюватиме по своїй адміністративній одиниці. Однак не було виключено, що Сили ТрО будуть відправляти в інші регіони для ведення бойових дій за потребою в укомплектуванні Збройних Сил", – пояснює юрист.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1678816789167901679116792 ... 17433>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість