Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:19

sashaqbl написав:
  АндрейМ написав:А що вирішить одна зарплата, якщо країна складається з паразитів, яких Ви перелічили? Вони вважають, що є люди, які зобовʼязані встати і піти їх дупи захищати, а вони будуть жити своє життя.

Тобто спочатку ти говориш, що готовий платити за безпеку.
А потім, коли тобі пропонують здійснити конкретні дії, то падаєш на мороз.
......

Это ладно - а когда в новострой-то переезжать можно? А то новость подъехала, что "на фарбу" платеди продолжаются...
у вузькому колі радників заявив, що переговори провалилися, і Україні потрібно готувати план ведення війни ще щонайменше на три роки
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:41

sashaqbl написав:Тобто спочатку ти говориш, що готовий платити за безпеку.
А потім, коли тобі пропонують здійснити конкретні дії, то падаєш на мороз.
Я впевнений, що і ЛАД, і його доньки донатили, а ти падаєш на мороз.
В черзі першим бути не хоч, мільйон першим теж. І платити не хоч.

Вибачте, пане Олександр, але у Вас мета? Я дуже толерантно до Вас ставлюсь. З повагою за те, що Ви в ЗСУ. Я буквально пишу, що я готовий платити за безпеку. Пишу, що і ЛАД і його доньки і флер мають платити за безпеку. Але у Вас якась особлива біль до мене. Донатити - вибір. Я пишу про те, що я не хочу, щоб мене або інших чоловіків примушували щось робити, якщо інших громадян нічого не примушують робити. Якщо у Вас є заперечення, то напишіть. Мені байдуже те, чи донатить ЛАД чи його доньки. Мабуть, нічого. Я чи Ви не можемо це перевірити. Для мене важливо те, що вони зобовʼязані зробити. Зобовʼязані.
Востаннє редагувалось АндрейМ в П'ят 20 лют, 2026 14:56, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:59

АндрейМ написав:
  fler написав:.....

sashaqbl написав: ......

ЛАД написав:.......
Вы пытаетесь выдать их личную жизнь за достижение. Меня не интересует их личная жизнь. Меня интересует что они обязаны сделать для нашего государства против своей воли. Когда у Вас будет ответ на этот конкретный вопрос, тогда и пишите. Я надеюсь, Вы понимаете значение слова «обязаны», а не «могут», «хотят», «рады»?

Об их личной жизни я здесь не писал ни слова. Кроме того, что один мой зять уже почти полгода в ЗСУ.
Но вы произносите речи, достойные Савонаролы.
К сожалению, вы лично на этот уровень явно не тянете.
И требовать что-то от вас? Не смешно. Что можно требовать от пустышки.
Я вам уже написал:
Интересно ваша жена уже воюет? Или дочери, если они у вас есть? Вот когда (если) они будут воевать (вместо вас?) тогда и зададите вопросы мне.

А пока что:
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 20 лют, 2026 15:04, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 15:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Я буквально пишу, що я готовий платити за безпеку. Пишу, що і ЛАД і його доньки і флер мають платити за безпеку.

Ти пишеш, що ГОТОВИЙ платити. І тут же платити відмовляєшся.
Ти пишеш, що не хочеш, щоб тебе і інших чоловіків змушували щось робити. Але ти для цього нічого не зробив. ПРосто виніс свою тушку, підставивши тим когось іншого.
Ти прикриваєшся високими матеріями рівності, але по факту, ти просто лицемірне брехливе ссикло, яке просто винесло свою тушку і зараз намагаєтсья комусь довести, що це не так.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 15:03

ЛАД написав:Психолух, если вы поддерживаете АндрюшуМ, то так прямо и напишите.

Вам легче спится, если Вы называете меня «Андрюшей»? Для меня это - комплимент. Комплимент, но и боль одновременно, так как Вы ненавидите женщин и своих детей. Я не могу этого понять. Вы используете «женские» имена как оскорбление. Я не хочу Вас оскорблять и я пытаюсь общаться с Вами уважительно, но Вы этого не достойны. Вы ненавидите женщин, а я никогда этого не прийму.
Востаннє редагувалось АндрейМ в П'ят 20 лют, 2026 15:14, всього редагувалось 2 разів.
АндрейМ

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 15:08

Banderlog написав:
  Water написав:Головне набрать, а там з лопатами вже як вийде.

Якщо не набирати то треба і нам розходитись. Смисл тоді воювати якщо знаєш що демобілізації не буде? Тоді це просто справа часу коли вони виграють.

Демобілізація буде коли закінчиться війна, до того - точно ні.
По-моєму це очевидно.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 15:12

sashaqbl написав: І тут же платити відмовляєшся

Де я відмовляюсь? У Вас все гаразд?
АндрейМ

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 15:14

АндрейМ написав:
  ЛАД написав:Психолух, если вы поддерживаете АндрюшуМ, то так прямо и напишите.

Вам легче спится, если Вы называете меня «Андрюшей»? Для меня это - комплимент. Комплимент, но и боль одновременно, так как Вымненавидите женщин и своих детей. Я не могу этого понять. Вы используете «женские» имена как оскорбление. Я не хочу Вас оскорблять и я пытаюсь общаться с Вами уважительно, но Вы этого не достойны. Вы ненавидите женщин, а я никогда этого не прийму.

Вы ещё и язык плохо знаете. :)
"Андрюша" я употребляю как ласкательное обращение к 46-летнему ребёнку.
Чтобы не употреблять совсем другие слова.
А лично ваше уважение мне совершенно ни к чему. Не тот человек, чьего уважения я хотел бы добиться.
А спится мне хорошо. Кроме тех случаев, когда, как сегодня, что-то хорошо прилетело в 4 утра в полкилометре от меня. Уж очень громко было.
Но вам в заграничном далеке этого не слышно и спать не мешает. И не мешает рассуждать о "равенстве" и о том, что вы никому ничем не обязаны.

P.s. И да, с языком у вас таки негаразды - "прийму" по-русски пишется без "й".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 15:22

andrijk777 написав:
  Banderlog написав:
  Water написав:Головне набрать, а там з лопатами вже як вийде.

Якщо не набирати то треба і нам розходитись. Смисл тоді воювати якщо знаєш що демобілізації не буде? Тоді це просто справа часу коли вони виграють.

По-моєму це очевидно.

Очевидна только вторая часть. Там уже идет прогрев - в том числе и в "этой стране" - что повторение прямо неизбежно :oops:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 15:35

andrijk777 написав:
  Banderlog написав:...........

По-моєму це очевидно.
Вопрос, когда это произойдёт.
  Xenon написав:.........
❗️ Україна зможе воювати ще декілька років 100% і НЕ віддасть ніяких територій рф, – командувач Нацгвардії Півненко.

«Перемога для України – забрати свої території. Я розумію, що це, можливо, не на часі, але потенційно на майбутнє. Може пройти декілька десятків років – неважливо».

https://www.bbc.com/ukrainian/articles/ ... e=web_link
Понимаю, что он не имел ввиду, что "декілька десятків років" будут вестись активные боевые действия, но всё же.
И даже ""Ми можемо захищатись і рік, і два" - тоже сурово.

А вот эти его слова не очень понял:
При штурмових діях росіян, каже генерал, військовослужбовцям на першій лінії оборони не дають команди вести по них вогонь, щоб не видати себе.

"Ми їх в тилу, в другому ешелоні знищуємо дронами. Тому що знаємо, якщо буде висвітлена ця позиція на першій лінії, то противник побачить, що там хтось є, туди прилетить все - від артилерії до нескінченної кількості дронів".
Зачем тогда держать "військовослужбовців на першій лінії"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти