Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1684316844168451684616847 ... 16854>
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 19:43

Сибарит написав:
  Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:що в Держави СВОЇХ грошей немає , в Держави є тільки ті гроші які вона взяла в когось .
100% Основна функція держави має бути в тому, щоб переконати тих, хто друкує гроші (ЄС, США) поділитись з нею, а далі розподілити їх між населенням.
Такой оригинальной версии идеи отнять и поделить Я ещё не встречал 😁
Зверніть увагу
Людина пропонує ЗАБРАТИ в США/ЄС і роздати НЕ МЕШКАНЦЯМ США/ЄС..
і при чому цей науковий працівники який освоює зарубіжні гранти в цю ідею навіть не те що вірить...він її вважає ЄДИНО можливим варіантом виходу з кризи в Україні.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 19:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:він її вважає ЄДИНО можливим варіантом виходу з кризи в Україн

Не тільки України, а й 90% інших країн, які не можуть друкувати "світові резервні валюти".
Дюрі-бачі

Подякував: 940 раз.
Подякували: 647 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 19:48

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:Ти хоч розумієш що фантиками ситий не будеш і друк фантиків це ІНФЛЯЦІЙНИЙ податок на весь світ ( в тому числі і на тебе) а тому НЕ МОЖНА ЗЖЕРТИ більше ніж СТВОРЕНО... скільки б фантиків під це не було надруковано
Я чудово розумію, що система фантиків вже 50+ років функціонує і не в наших силах її змінити.
Ще раз для грантоосвоювачів....
Друк фантиків всередині Держави це спосіб втримати баланс за рахунок додаткового податкового навантаження на ВСІХ мешканців Держави.
Друк фантиків ЗА МЕЖАМИ Держави (резервна валюта) це спосіб ПОЛЕГШИТИ товарообмін між країнами з різними фантиками.
Фантики для обміну між різними країнами тримаються виключно за рахунок товарної маси обіг якої вони обслуговують і будь який додатковий друк-створює інфляцію і тому емітент який хоче щоб його валюта і далі використовувалась як еквівалент обміну в міжнародній торгівлі- три рази подумає варто чи ні випускати на ринок НІЧИМ не забезпечену додаткову кількість фантиків.
Так, той хто друкує - отримує певні переваги від друку... Але в чому полягає інтерес того хто друкує в друку для нас?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 19:50

budivelnik написав:Але в чому полягає інтерес того хто друкує в друку для нас?

Так от для пояснення цих інтересів і є влада. Наша влада за це може продовжувати робити реформи, наприклад. Треба вчитись в Поляків, Румунів та інших сусідів як правильно отримувати Євро.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 21 лют, 2026 19:51, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Профіль

1

stm написав:
  sashaqbl написав: Але оскільки ми намагалися юлити між заходом і сходом, то не отримали достатньої підтримки на заході і стали легкою жертвою.
Самі ж до війни не готувалися в достатній мірі.

Олександре, моя мати назвала мені 1 питання яке було при розпаді союзу "чи ви підтримуєте незалежність України?" Наразі буде 1 питання "чи ви підтримуєте мирний план?". Ані громадяни союзу, ані громадяни України не будуть обізнані, що воно таке. Потрібно бути йолупом який не за незалежнісь. Потрібно бути йолупом, який не за мирний план. Але ЛАДи, які існували у інформаційній бульбашці союзу, ані стм які не побачать мирного плану до, на правильну абсолютно відповідь побачать або розвал союзу або здачу території Донбасу )
Наразі вирішили воювати, це значить Бетону потрібно ще більше істерії, яка не призведе ні до чого окрім збурення повітря )
З плюсів: більшість совецького вже залишилась позаду, ЛАДу багато років, а його зять воює проти совецкого вялічія )
По молодости вы, возможно, не помните, что в 1991 было 2 референдума.
И почти наверняка не помните, какие вопросы наниз выносились (как были сформулированы).
Первый состоялся 17 мариа и вопрос стоял так:
Чи вважаєте ви за необхідне збереження Союзу Радянських Соціалістичних Республік як оновленої федерації рівноправних суверенних республік, у якій будуть повною мірою гарантуватися права і свободи людини будь-якої національності
В Украине "за наполяганням Народного руху України за перебудову було проведене республіканське консультативне опитування:"
Чи згодні ви, що Україна має бути у складі Союзу Радянських суверенних держав на засадах Декларації про державний суверенітет України

На первый вопром ответили "Да" 70,2%, на второй 80,2% проголосовавших Явка была высокая - 83,5%.
Параллельно состоялся ещё и Галицький обласний референдум у Івано-Франківській, Львівській і Тернопільській областях (вообще говоря незаконный).
Вот там вопрос был:
Чи хочете Ви, щоб Україна стала незалежною державою, яка самостійно вирішує всі питання внутрішньої і зовнішньої політики, забезпечує рівні права громадянам, незалежно від національної та релігійної приналежності?
И ответ "Да" дали 88,3 % виборців цих трьох областей.

Второй референдум состоялся 1 декабря уже после августовского путча в Москве и вопрос быд сформулирован так:
Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?
екст Акту проголошення незалежності України, прийнятий Верховною Радою 24 серпня 1991 року, було наведено у виборчому бюлетені. Принята Декларация была через 5 дней после путча, на фоне страха, выхванного им. И Декларация была опубликована задолго до референдума.

Точно так же должен быть опубликован "мирный план", а, скорее, "Договор о мире" или хотя бы его проект.
Если вы собираетесь голосовать за кота в мешке ("чи ви підтримуєте мирний план?"), то, простите, кто вам доктор? Я на такой вопрос отвечать не собираюсь и голосовать просто не пойду. Или испорчу бюллетень.

И не надо кривляться и путать "совецкое" и российское "вялічія". Это сильно разные вещи и против "совецкого вялічія" сегодня никто не воюет, хотя бы потому, что его давно не существует.

P.s. Кстати, 1.12.1991 был ешё и Закарпатский референдум, на котором больщинство (78,6 %) прогодосовало за автономию в составе Украины.
Почему-то у нас, когда говорят о незаконных референдумах, всповинают только о Крыме и Донбассе в 1994 и 2014, "забывая", что "пример" подали западные области. Так же, как они подали пример в 2014, заявив об отказе подчиняться центральному правительству в Киеве.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6

Hotab написав:500 ойро самі себе не видадуть

Скажіть, будь ласка, Ви дійсно вірите, що люди біжать до Німеччини заради 500 євро? Є люди, які готові платити тисячі заради безпеки, а Ви глузуєте з того, що хтось отримує 500 євро? Я не знаю чи отримує їх Хантер, і позавчора спілкувався з колишнім сокурсником, який мешкає у Німеччині, і він мені казав, що є нахабнуваті українці, які сіли на шиї німців, але я думаю, що Ваші слова про "500 євро" мають на меті принизити, і я не розумію навіщо Ви це робите.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 19:53

stm написав:
  ЛАД написав:2 поста, прямо противоречащих друг другу.

Ні, ЛАД, не протиріччя. Таджики/узбеки це не фін.дир посади )

А разве мы говорили о посадах?
Вроде, речь была просто об иммиграции, а не о посадах.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 19:54

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:він її вважає ЄДИНО можливим варіантом виходу з кризи в Україн

Не тільки України, а й 90% інших країн, які не можуть друкувати "світові резервні валюти".
Є всього пяток валют які можна вважати резервними або такими які можуть стати резервними
Долар, Євро,Єна,Швейкарський Франк, Фунт стерлінгів
На підході (але може ніколи й не дійдуть)
Юань, рупія..

В світі 200+ країн
Назви 180 країн яким ДОПОМОГЛИ халявними грошима ...

Країни Європи (східної) які ВВІЙШЛИ в ЄС тобто обєднали економічний простір - не чіпай.
Тепер давай країни НЕ ЄС
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 19:54

АндрейМ написав:Ви дійсно вірите, що люди біжать до Німеччини заради 500 євро?

Ну я знаю сотні людей, які втікли заради 500Є. Працювати і жити в Німеччині значно менше людей хоче, по крайній мірі з мого оточення. Працювати, зазвичай, їдуть в Чехію.
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 19:56

Hotab написав:........
Ну так концентрація «ненормальних» все ж «там» вища. А виборців Янека саме і сконцентровано там. «соупадєніє? Не думаю».

Ещё раз:
за Янука проголосовал не только Донбасс. При всей многочисленности, только жителей Донбасса для его избрания явно не хватило бы.

Тем более, что и там не все "ненормальные".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1684316844168451684616847 ... 16854>
Форум:
+ Додати
    тему