Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16851168521685316854>
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 22:34

Water написав:
  _hunter написав:
  Water написав: За Португалію це він написав,

Ааа, понял. На этот вопрос я там чвть раньше уже ответил: не переживай - в Порто викинги тоже есть.
А так-то он абсолютно прав: _из_ этой страны я выезжал в первую очередь из-за небезопасности на улицах.

Та то ясно шо в Іспанії, Португалії, Болгарії не так безпечно як в Німеччині, а гроші на пиво це побочка. Все вірно?

Наконец-то понял! - просто сравни число викингов по странам.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 22:37

Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 22:46

барабашов написав:У тебя вся потужнисть на форуме направлена на то, чтоб население платило за ЭЭ по 15 и желательно без всяких ночных тарифов и субсидий(при нынешнем уровне гривневых доходов естественно)???
Твою работу тут 24/7/365 Ахметка спонсирует?

Ну а хто? Ахмєтов він ж не то шо яник, він до партії регіонів отношенія не має )
Це ж меценат. :lol:
Ти тойво путаєш нам народонаселення. Сказано нам не потрібно щоб дешево нам потрібно щоб дорого. Бо вкраде міндіч.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 23:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:01.03 у мене -2 кредитних договора

Дуже части ви їх тут приводите. Можна для не дуже обізнаних роз'яснити?
1. Що це за кредити, яка їх мета.
2. Хто покриває різницю між ринковою вартістю, якими коштами.
3. Чи використовуєте Ви інвестиці (фінансування, дофінансування і тд які там види)
4. Як що до використання коштів закордонних інстанцій, де ніби кращі відсотки.

ПС. Моє ставлення, що це просто обкрадання держави. Вибачайте. Але після Ваших відповідей може моя думка зміниться.
BeneFuckTor

Подякував: 266 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 23:40

Water написав:А не жартую, це ви сказали шо він поїхав до Німеччини, бо там безпечно. Як ви вважаєте, він не поїхав до Португалії, бо там не дуже безпечно?

Я не можу вважати чи казати за іншу людину. Чому Хантер поїхав до Німеччини, потрібно спитати у нього. Португалію я згадав умовно. Я, особисто, поїхав би туди, куди прийняли. Припускаю, що він вчинив з тих саме міркувань.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 23:46

АндрейМ написав:
  Water написав:А не жартую, це ви сказали шо він поїхав до Німеччини, бо там безпечно. Як ви вважаєте, він не поїхав до Португалії, бо там не дуже безпечно?

Я не можу вважати чи казати за іншу людину. Чому Хантер поїхав до Німеччини, потрібно спитати у нього. Португалію я згадав умовно. Я, особисто, поїхав би туди, куди прийняли. Припускаю, що він вчинив з тих саме міркувань.

А шо можна запитати наперед ?
Vadim_

Подякував: 649 раз.
Подякували: 532 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 23:46

Hotab написав:
  ЛАД написав:
  Hotab написав:........
Ну так концентрація «ненормальних» все ж «там» вища. А виборців Янека саме і сконцентровано там. «соупадєніє? Не думаю».

Ещё раз:
за Янука проголосовал не только Донбасс. При всей многочисленности, только жителей Донбасса для его избрания явно не хватило бы.

Тем более, что и там не все "ненормальные".

Ще раз: пряма кореляція відсотків.
Ви втретє повторюєте те, чого я не стверджував

кореляція відсотків дійсно є. Я с этим и не спорю.
Говорю только, что за Янука проголосовал далеко не только Донбасс. Голосов Донбасса ему бы явно не хватило. А Донбасс голосовал как за своего, донбасского, рассчитывая на поддержку "своего" президента. Поэтому объяснять всё "ненормальностью" Донбасса нельзя.
Янукович с большим отрывом победил не только в Донецке и Луганске, но и в Крыму, Запорожье, Днепре, Николаеве, Херсоне, Харькове. Надеюсь, вы не станете утверждать, что во всех этих областях сбивание шапок рассматривают как героизм или хотя бы нормальное поведение.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 22 лют, 2026 01:01, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 23:52

барабашов написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:дешева еенергія та газ повыщают конкурентоспособность промышленности и вобще экономики. В т.ч. и харчової, и військової. И с/х тоже.
Экономисту это не известно?

як завжди, особисті накидає - іншого сенсу немає ;)

ви намагаєтесь писати очевидні речі, але коли населення платить по 4 гривні, то промисловість змушена - по 15. й де ж тут конкурентноспроможність?..

У тебя вся потужнисть на форуме направлена на то, чтоб население платило за ЭЭ по 15 и желательно без всяких ночных тарифов и субсидий(при нынешнем уровне гривневых доходов естественно)???

нічні тарифи вони й зараз діють - не треба змішувати. ти скажи, де спонсорують - я звернусь. а то все безкоштовно якось :oops:
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1737 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 23:54

ЛАД написав:
  Hotab написав:Ще раз: пряма кореляція відсотків.
Ви втретє повторюєте те, чого я не стверджував

кореляція відсотків дійсно є. Я с этим и не спорю.
Говорю только, что за Янука проголосовал далеко не только Донбасс. Голосов Донбасса ему бы явно не хватило. А Донбасс голосовал как за своего, донбасского, рассчитывая на поддержку "своего" президента. Поэтому объяснять всё "ненормальностью" Донбасса нельзя.
Янукович с большим отрывом победил не только в Донецке и Луганске, но и в Крыму, Запорожье, Днепре, Николаеве, Херсоне, Харькове. Надебсь, вы не станете утверждать, что во всех жтих областях сбивание шапок рассматривают как героизм или хотя бы нормальное поведение.

це ще тоді визначили
"спасибо жителям Донбасса за президента ..." :D

в Харкові до війни кількість ватників я би оцінив в половину, на жаль...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 23:56

Banderlog написав:
  барабашов написав:У тебя вся потужнисть на форуме направлена на то, чтоб население платило за ЭЭ по 15 и желательно без всяких ночных тарифов и субсидий(при нынешнем уровне гривневых доходов естественно)???

Ну а хто? Ахмєтов він ж не то шо яник, він до партії регіонів отношенія не має )
Це ж меценат. :lol:
Ти тойво путаєш нам народонаселення. Сказано нам не потрібно щоб дешево нам потрібно щоб дорого. Бо вкраде міндіч.

це ти плутаєш. там де для населення начебто дешево, там якраз різні міндічі/бандерлоги гроші й піднімають :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 16851168521685316854>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти