Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 177178179180181 ... 232>
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:39

budivelnik написав:Для такої покупки по сьогоднішнім цінам потрібно 50 х 14 000 = 700 000 грн - зібрати важко , а от продати своїх 30 кв метрів і купити 50 набагато легше адже зібрати потрібно 20 х 14 000 = 280 000 , що в рази збільшує кількість потенційних покупців .

логично, только теперь осталось выяснить, а скольким из них ТАК УЖ НУЖНО улучшать свои условия, чтобы они, в теперешние времена, ломанулись покупать;)
Вы знаете, как это определить?
Если у них уже есть, то СЕЙЧАС далеко не все из них будут считать своим приоритетом улучшение условий.

Еще раз. В ближайшие 3 года НОВОЕ ЖИЛЬЕ в Киеве купит 15 тыс богатых людей - 15 тыс квартир - около 1,5 млн. кв.м.(верхушка среднего класса и высший)

но богатыми они стали не сегодня утром.
следовательно, есть основания полагать, что у них уже есть жилье..
значит, далеко не 15 тыс будут покупать.
br-harl

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:39

budivelnik написав:Ми не розглядаємо середньомісячні по тій простій причині що фізично на Україні будують житла в рік для не більше ніж для 1 % населення , тому Ви повинні стояти і чекати своєї черги паралельно заробляючи кошти для того щоб в який сь з років свого життя мати можливість викупити те що збудовано .
Ставите за мету купити і добросовісно працюєте - купите , хочете дурака валяти - валяйте , Ваше право , але тоді хтось інший реалізує Ваше право на покупку.

Як завжди статистика яка не вписується в ваш світогляд відкидається. А хто сказав що житло є лише на первинному ринку? У мене зараз величезний вибір квартир без того щоб стояти у вашій віртуальній черзі. Питання в тому що вони не задовольняють мене ні по ціні ні по якості. І більшість населення також, про що свідчать постійне зменшення кількості угод на ринку нерухомості.

А щодо другого абзацу, то якщо ставите за мету заробити, то треба думати і про те як продати і як знизити собівартість виробництва і підвищити його ефективність. Якщо хочете валяти дурня, то будь ласка, але хтось інший зробить правильні висновки і буде виробляти і продавати, а ви будете продовжувати цілодобово стирчати на форумі всім доказує, що ви завжди праві.
hrundik

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:46

hrundik написав:Крім цього сума до 1470, наприклад, не означає що всі отримують 1470.

Усугублю. Эта сумма обозначает, что большинство получает меньше. В Украине - намного меньше.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:46

budivelnik написав:Томя я й розповідаю , що некоректно рахувати величину затрат яка потрібна для купівлі нового житла виходячи з купівлі відразу 50 кв м .
Для такої покупки по сьогоднішнім цінам потрібно 50 х 14 000 = 700 000 грн - зібрати важко , а от продати своїх 30 кв метрів і купити 50 набагато легше адже зібрати потрібно 20 х 14 000 = 280 000 , що в рази збільшує кількість потенційних покупців .

Для початку треба щоб ці 30 м2 хтось купив за 420 тис. грн., а таких з кожним днем все менше і менше. Якщо відкладати по 8000 щомісячно, треба 52 місяці, або більше 4 років мінімум і сподіватися що за ці 4 роки нічого не станеться.
hrundik

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:47

логично, только теперь осталось выяснить, а скольким из них ТАК УЖ НУЖНО
.......
но богатыми они стали не сегодня утром.
следовательно, есть основания полагать, что у них уже есть жилье..
значит, далеко не 15 тыс будут покупать

Кожних 20-30 років змінюється покоління і в кожного покоління свої смаки , тому якщо існує 400 000 для Києва , і будується тільки 10 000 квартир , то на протязі 40 років буде йти купівля під свої смаки тільки в межах цих 400 000 , якщо в цифрах то :
40 років х 1 млн кв м = 40 000 000 млн кв м / 400 000 = 100 кв м на особу
Отже було в 1990 році - 20 кв м на особу у цієї групи , то згідно з моїх припущень на сьогодні
2010 - 20 кв м + 1 млн кв м х 20 років / 400 000 = 70 кв м на особу в цій групі
чи буде ця група купувати далі , чи ні - ми не знаємо , хо зараз вона являючись найбагатшою частиною користується такоюж кількістю житла як в середньому по США , наскільки її це влаштовує ні Ви ні я не знаємо .
, а через 40 років прийде вже інше покоління і які смаки будуть в нього ми не знаємо тому й щось прогнозувати не можемо .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:51

Destination написав:
Donna написав:Destination
есть

Дали мне номер брокера ( хорошие знакомые посоветовали).
Звонил, хотел Вишневое, Коцюбинское, Бровары.
Она промониторила, говорит с бюджетом 35-40 тыс. у.е ничего нету.
Только старый дом 2-этаж., потом еще Украинку добавила.
А ей в ответ, что на работу без машины с Украинки в Киев не доедешь.

А Киев вобще и не существует таких цен- сказала, как отрезала.
:shock:

Говорит разве, что только комната. :cry:

Сложно сказать есть что-то дешевое или нет в реальности, ведь те же брокеры забивают всю сеть объявлениями "заманухами" - с очень низкими ценами, плюс к этому всяческие обзоры из серии "цены за неделю выросли на 0.7% процента на вторичном рынке" - очевидная чушь, но ведь со всех сторон слышится
trouble2003

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:54

budivelnik написав:Що хотіли сказати :?: Проти чого виступаєте :?: Проти того що збудуємо чи ні за 20 років 200 млн кв м :?: Я гарантую що збудуємо десь в проміжку між 150 і 300

Еще раз. Какие 20 лет? Я говорю о ближайших 2-3 годах. Это всех интересует на этом форуме.
Так же я прекрасно зняю что в лучшие годы строили под 20 млн. и 15 вполне по силам. Вопрос идет О ПОКУПАТЕЛЕ !!!
Вы и год назад говорили, что дешеветь не будет. Однако пример по Озерному когда цена за полгода упала с 11 тыс до 8500 - игнорируете. И по 8500 продать не могут - приходится акции устраивать и тратится на это.
Новое жилье сильно дешеветь НЕ БУДЕТ (а если и будет то я уже дважды приводилл причины этого - они внешнии для РН).
И с такими объемами покупок новое будет превращаться в элитное, которое будет покупать верхушка среднего и высший класс. Старое - достаточно существенно подешевеет (в среднем на 30% а может и больше). Как в начале 2000-х разница на новое и старое будет расти. Но такой как в те годы уже не будет (разьве что еще мощные кризисы подвалят или дефолт).

И я говорю о 500 тыс кв.м. в год, и часто слышу от вас 1,1 млн кв.м. на основании данных 2009 года.
Я не вижу окончания кризиса. Укриане стало проще политически, но мировой кризис продолжается и цена на недвигу в США падает. Сколько еще - ХЗ.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:55

budivelnik написав:Отже
Домашні господарства потратили - 576 565 млн грн
Індивідуально люди потратили____-104 852 млн грн
Люди накопичили________________258 176 млн грн
Всього_________________________939 593 грн
Тепер 939 593 грн / 46 млн населення = 20 426 грн тратилось ( а значить і заробллось , бо не можливо потратити більше ніж заробив ) на кожного громадянина України включаючи грудних дітей . Так як працюючих всього 20 млн то дохід працюючого становив 45 / 20 х 20 426 = 46 000 грн , або в середньому майже 4 000 грн в місяць .

До речі щоб ви більше не писали такої маячні ось вам посилання:
http://ukrstat.gov.ua/control/uk/localf ... /dvn_u.htm
hrundik

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:55

а ви будете продовжувати цілодобово стирчати на форумі всім доказує, що ви завжди праві.

Я вже змучився повторювати
1 В мене найнижчі ціни у Львові за аналогічне житло , якщо мені потрібно буде опустити нижче - я завяжу з цим видом бізнесу і переорієнтуюсь на інший .
2 Не в цінах справа , а у вартості грошей і податках , бо
а) житло будується довго , з місця на місце перемістити практично не можливо , проконтролювати кількість працюючих - дуже легко , в разі завеликих прохань податкової яка працює згідно чинного законодавства , послати її не можна згорнувши бізнес , тому виробники змушені платити по повній .
б) так само при тривалому періоді будівництва швидкість обертання грошей - низька , що при ставці в 20-30 % річних робить будівництво як вид бізнесу - неконкурентним , але при цьому потреба в житлі існує і люди з прибутками в рази більшими від середньостатистичних також тому й будується житло під цю групу людей без врахування потреб інших ю
Нічого особистого - просто бізнес . Кожен заробляє як вміє і як хоче .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 12:57

budivelnik написав:
, а через 40 років прийде вже інше покоління і які смаки будуть в нього ми не знаємо тому й щось прогнозувати не можемо .

За прогнозом ООН, при збереженні динаміки, до 2030 року кількість українців зменшиться до 39 млн. В Україні 1 грудня 2009 р. чисельність населення становила 45 млн 982,936 тис. осіб. Про це повідомляє Держкомстат України.
hrundik

#<1 ... 177178179180181 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє