|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 бер, 2026 19:52
budivelnik написав: Banderlog написав:Це продовження не визнання томосу й Епіфанія. Побачим чи влада так ж розбереться з упц кп як з митрополитами упц
Поясни Навіщо Державі Україна розбиратись з Українською Церквою? Ти так і не зрозумів . Ти збираєшся пояснювати мені те в чому сам не розумішся. Ладно шаман пропогандист но ти ж дядько дотошний, міг би і розібратись чому пцу вкрала тіло патріарха в упц кп. Українська православна церква Київського патріархату (УПЦ КП) була зареєстрована як релігійна організація, проте після Об'єднавчого собору 15 грудня 2018 року та створення Православної церкви України (ПЦУ), діяльність УПЦ КП як окремої юридичної особи була припинена, а її структури увійшли до складу ПЦУ. Реєстрація ПЦУ: 30 січня 2019 року було зареєстровано «Київську митрополію Української православної церкви (Православної церкви України)» як релігійну організацію. Статус УПЦ КП: У травні 2019 року в ПЦУ роз'яснили, що реєстрація нових структур ПЦУ означала припинення діяльності попередніх структур, включаючи Київську Патріархію УПЦ КП. Спроби відновити: Колишній предстоятель УПЦ КП Філарет намагався відновити діяльність УПЦ КП, проте юридично вона не була перереєстрована як окрема релігійна організація у загальнодержавному реєстрі.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 21 бер, 2026 20:01
ЛАД написав: prodigy написав: ЛАД написав:с клятыми коммуняками пожёстче нужно?
кубінці 50 років тільки розважались, 5% населення партноменклатура, 10% танцори і співаки, давно забули як важко працювали їх прадіди і прабабки на цукрових плантаціях якби були не ледащі, то знайшли спосіб як добувати води і доставляти її по районам, 70% того, що залишилось від капіталістів зруйновано, або близько до цього, ну як рф (80% фонду жкх не витримає ремонту, треба будувати нові каналізації і водопроводи) тому не маю співчуття до ледащих танцюристів
Они танцевали за ваш счёт? Деньги вынимали из вашего кармана? Сахар, который они продавали Союзу, рос сам, а не благодаря тяжёлому труду "на цукрових плантаціях"? Сегодня проблемы от того, что они "ледащі"? Нефтяная блокада США не при чём? Так, мелочи? Интересно, чем бы вы обогревались и какая температура была бы у вас в доме, если бы нам отрезали поставки нефти и газа и рассказывали, что "якби були не ледащі, то знайшли спосіб як добувати" энергию. "Як в рф" - вы уверены, что у нас намного лучше и не "треба будувати нові каналізації і водопроводи"?
трошки про світле майбутнє (там є і чому не візьмуть в ЄС)
Востаннє редагувалось flyman в Суб 21 бер, 2026 20:12, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1636 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 21 бер, 2026 20:11
ЛАД написав: Water написав: ЛАД написав:Если так, то странно звучит: "Це вже не моє питання". Или уже точно решили, что как только "звідси випустять", так сразу в какую-нибудь Канаду? А как же патриотизм? В армию никак? Раз вас не выпускают, значит вам точно меньше 60.
Мавр свою справу зробив. Шо там далі думаю знаєте.
Считаете, сделали? Будувать нове життя в моєму віці всеодно де.
Не знаю, сколько вам лет, но, так понимаю, что далеко не 20-30. Так что как раз не всё равно.
Примерно до 40ка - разница вполне терпимая. Опять же: нужно не только о себе думать, но и о детях.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 бер, 2026 20:22
budivelnik написав: ЛАД написав:За вплив на населення войны никогда не велись. Население просто покоряли и подавляли. Воевали либо за полное покорение, либо за вплив на государство.
Парторг, ти в своєму розвитку застряг десь в татаро-монгольській добі московії..... Нагадай мені ЯКІ країни за останні 100 років ПОКОРИЛИ і ПОДАВИЛИ населення настільки що останні зникли з карти розтворившись в якійсь імперїї .........
Не буду уточнять, где застряли вы. Я хорошо помню, как вы доставали detroytred'а и, думаю, его уходом с форума мы в значительной мере обязаны вам. Ему прсто надоело. Сейчас вы с шаманом пытаетесь то же самое проделать со мной. Вы мне уже надоели. Надоела ваша ограниченность и самоуверенность. Ваше "1.будивельник всегда прав. 2...". Ваше стабильное хамство, без которого не обходится очень редкий ваш пост. До вас даже не доходит, что "покорение и подавление" совсем не означает уничтожение ("настільки що останні зникли з карти розтворившись в якійсь імперїї"). Это как раз достаточно редкий случай в истории. Хотя и такое бывало. Так что повышайте свой культурный уровень. Не буду тратить время и нервы на споры с вами.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 21 бер, 2026 20:35, всього редагувалось 2 разів.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 бер, 2026 20:29
_hunter написав: ЛАД написав: Water написав:.......... Будувать нове життя в моєму віці всеодно де.
Не знаю, сколько вам лет, но, так понимаю, что далеко не 20-30. Так что как раз не всё равно.
Примерно до 40ка - разница вполне терпимая. Опять же: нужно не только о себе думать, но и о детях.
Зависит от специальности. И всё же общее правило - чем старше, тем сложнее. Тем больше разница.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 бер, 2026 20:41
ЛАД написав: _hunter написав: ЛАД написав:Не знаю, сколько вам лет, но, так понимаю, что далеко не 20-30. Так что как раз не всё равно.
Зависит от специальности. И всё же общее правило - чем старше, тем сложнее. Тем больше разница.
В какой-то мере - да, зависит. Но Water же в курсах своих обстоятельств, наверное. Зачем с ним спорить?..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 бер, 2026 20:42
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2598 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Суб 21 бер, 2026 20:43
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:К сожалению, ум не всегда приходит с возрастом. Иногда годы приходят, а ума не добавляется.Но хорошо хоть то, что человек чувствует, что в его положении и рассуждениях что-то не так. А в результате видит обвинения даже там, где ими и не пахло.
роздуми ЛАДа інколи бувають такими самокритичними... 
Приколы что у вас, что у prodigy на уровне детского сада. И даже не старшей группы.
це не прикол, це констатація факту 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 825 раз.
- Подякували: 1759 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 21 бер, 2026 20:45
budivelnik detroytred был значительно умнее и интереснее вас. Заявление " останні століття метод ГАРЯЧОЇ війни країни не використовують" заслуживает на Нобелевскую премию и вообще признания величайшим открытием в истории. Но скорее на первую Шнобелевскую премию. Особенно умиляет, что вы призываете всех "Шановні читачі-зверніть увагу".  Это ж надо такое написать. Хоть бы не выставляли себя... не знаю кем.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 бер, 2026 20:46
_hunter написав: ЛАД написав: _hunter написав:........ Примерно до 40ка - разница вполне терпимая. Опять же: нужно не только о себе думать, но и о детях.
В какой-то мере - да, зависит. Но Water же в курсах своих обстоятельств, наверное. Зачем с ним спорить?..
Я и не спорил. Скорее, спрашивал.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-