Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1717317174171751717617177 ... 17223>
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 10:58

Shaman

кілька мільйонів ухилянтів - це не проблема? :lol:

То потрібний метросексуал у Львові на яскравому міні-купері. Його не можна чіпати. Він приданий тільки муштрувати касирів в АТБ.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2598 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 10:59

Hotab написав:Schmit

А це що? Дійсно, не піар

Ні, не піар.

Так, це не піар, це ідіотизм.
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 11:01

Schmit написав:
  Hotab написав:Schmit

А це що? Дійсно, не піар

Ні, не піар.

Так, це не піар, це ідіотизм.

В чому «ідіотизм»?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2598 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 11:11

ЛАД написав:Hotab
Как-то всё сильно и быстро почистили, не знаю, успели вы прочитать мой ответ.
Повторю, в слегка изменённом виде.

Щодо мови, то я (і не тільки я) теж пишу російською. І можна сказати принципово. Так що цей аргумент у вас слабкий. Сподіваюсь, що ви проросійським мене не вважаєте.

а в чому ж принциповість? он в Естонії вже 35 років живуть в незалежній державі - а досі ПРИНИЦПОВО розмовляють російською. точніше, так й не подужали естонську. чи то мова складна (так й є), чи IQ не дуже. але скоріш - оця імперська зверхність - розмовляйте російською, бо це велика мова. це взагалі щось розповсюджено серед російськомовних - хоч в країнах Балтії, хоч в Україні, хоч в США...

тому те, що я розмовляю українською - це я не зрадив свою мову, це повага до країни, де ти живеш, й до її громадян. й мова має значення.
Звинувачувати когось у зраді не можливо, поки це не трапилось. Буває по-різному - людина, який не довіряли, може виявитися героєм, а яку поважали і возвеличували, може, пробачте, обісратись.
Тому я никого не звинувачую, а тільки не виключаю можливість.
Не факт, що людина зрадить і я зовсім цього не хочу. Але він ані разу не сказав, чому його досі не призвали чи що у нього є бронь, а якщо є, то чому. Щодо цього повна тиша. Пояснення (колись було): "Піду, коли треба буде", - звучить якось сумнівно.
А слова очень громкие постоянно. Я бы с ним в разведку не пошёл. И в окоп на первой линии тоже. Сначала внимательно присмотрелся бы. Хотя допускаю, что человек может оказаться молодцом.
Вы рискнёте?

річ я так розумію йде про мене, хоча ЛАД вже боїться називати мене на ім'я? :lol:

декілька нюансів - ЛАД зі мною в розвідку не пішов би, бо його там й близько не було. тут він правий. а з ким він пішов - з Бетоном? з Бандерлогом? може з хунтером чи Летусроком? :lol:

з приводу причин - а хіба я маю звітувати? наче ні ;) що я кажу, дані оновлені й я не ховаюсь. а інше - ... як тут ухилянти розігнали думку, що проблема в заброньованних... так йдіть на посаду, де є бронь. ні, не можете/не хочете? так які питання...

але бачите, як вже змінився тон - припускати ви можете, що завгодно - я навіть не буду руйнувати ваші хибні думки 8)
Shaman

Подякував: 824 раз.
Подякували: 1756 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 11:17

ЛАД написав:...
Но ракет у Ирана уже, конечно, нет.

P.s. Кстати, социальной средой для фашизма служили как раз лавочники.

а оце класичне перекручування. якщо мова про Будівельника, то він казав, що залишки ракет виснажуються - й статистика це доводить. це не означає, що їх НЕМАЄ. й поодинокі випадки цих обстрілів лише підтверджують, що ракет дуже обмежена кількість - там дві ракети, там кілька ракет - так, дивно, що їх не перехоплюють, але дійсно потрібен досвід, який є саме в українців - але за цей досвід сплачено кров'ю...

й те, що виробляти нові ракети Іран не може або зовсім обмежено - з цим хоч згодні?

а хто був базою для режиму совку? хто аплодував товарисчу сталіну - тоді вже всіх непманів поставили до стіночки або подалі в табори... а от радянські інженери напевне руки собі позбивали від оплесків :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 11:24

prodigy написав:
  ЛАД написав:P.s. Кстати, социальной средой для фашизма служили как раз лавочники.

не все так однозначно, Лад

Это как, по принципу лишь бы возразить мне?
Аншлюс Австрии австрийцы приветствовали как объединение Германии, а не как победу нацистов. А нацистов поддерживали больше как объединителей. И в самом начале видео говорится о настроениях ещё при образовании Австрии в 2018, когда они стремились к объединению. За 20 лет до аншлюса ничего не изменилось.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 11:33

ЛАД написав:
  Shaman написав:..........
а головне, а хто винен в цій війні? якось так легко порівнюється путін та Зе.
хто винен понятно даже дураку.
Хотя, точнее, - кто начал.

нагадаю, що в 20 сторіччі вже була ситуацію в Європі, коли теж хтось почав війну, й перспективи у населення всіх країн Європи стали не дуже, а в декого взагалі погані. але всі розуміють, хто розпочав ту війну, й в нікого немає питань до влади інших країн.
Это какую вы имеете ввиду?

та другу світову... яку розпочав гітлер... й срср теж почав 2СВ як агресор - нічого не змінюється...
а ЛАД взагалі підтримував дії влади, яка замість домовлятися, поклала мільйони своїх громадян чомусь. але в ЛАДа це не викликає ніяких питань - так було треба 8)
Я и сегодня "підтримувю дії влади" по обороне страны.
Но при этом выступаю за более активные переговоры для заключения мира. К сожалению, мы потеряли слишком много времени и Трамп сегодня занят другими проблемами. Более важными для него и для всего мира. Проблемы нефти для мира гораздо важнее судьбы Украины. В результате наши переговоры на паузе.

Но вообще этот пассаж интересен.
У вас это "викликало питання"? Вы с 2022 выступали за переговоры и против того, чтобы "покласти мільйони своїх громадян"? Првда, не пойму, откуда "мільйони".
Это вы уже "переобуваетесь"?
Я уже давно предлагал финский вариант. Но такие "горячие патриоты" называют это капитуляцией и требуют "продолжения банкета". Опять же, чужими руками. И жизнями. Сидя где-нибудь подальше от линии фронта.

ні, з 2022 року я не виступав за перемовини. бо їх не було, от не треба в черговий раз розповідати ці вигадки. як й зараз, в путіна зовсім інше мета - це ви вже теж визнали. але тоді міцність Раші була набагато більша - навіщо їм тоді перемовини були...

а от з 2024 року, коли війна перейшла на виснаження - так, треба домовлятися. й так, за цих перемовин ми втрачаємо значну частину держави, нагадаю... й на нас накладаються купа обмежень - на відміну від агресора...

в черговий раз - чому сталін був такий бевзь, треба було віддати Україну гітлеру, й скоротити війська - й все ;) а оці розповіді, що він на щось розраховував - дурня. просто він не рахувався з втратами - а ресурсів були чимало, та й допомога Заходу...

щодо фінського варіанту - ви ЖОДНОГО разу не сформулювали, що це таке. все щось переводити стрілки... а чому? бо коли сформулюєте, то побачите, що його не існує. призначена влада на чолі з Медведчуком й тотальна русифікація? такий собі варіант. зовсім інші вимоги Раші до України, ніж в срср до Фінляндії. там не розповідали про неіснуючу націю, й не вимагали змінити ідентичність. й знову - Раша нападає на країни Балтії - ми маємо це ігнорувати? ні, світ вже розколовся - й ми на іншому боці. фінський варіант можливий ЛИШЕ за умови військової поразки...

"требуют "продолжения банкета"" - це чиста брехня зрадофілів. ми кажемо саме про перемовини - які ігнорує саме Раша - коли ви визнаєте цей очевидний факт. тому влада немає іншого варіанту, ніж воювати далі - це ви вже колись визнали...

а Раша ігнорує перемовини, бо поки ще вважає, що може підпорядкувати Україну. а цього вже не станеться - не лише Західна Україна, але й Центральна. можливо Харків - найслабша ланка - він зможе жити в окупації, половина населення так точно. як й в Одесі - але в Одесі проти вся еліта. як й в Дніпрі. про Запоріжжя - точно не скажу...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 11:44

ТЦК Закарпаття та правоохоронні органи регіону проводять оперативні заходи з розшуку військовослужбовця, який самовільно залишив місце несення служби. Мова йде про старшого солдата Віталія Леймана, чиє зникнення було зафіксоване наприкінці лютого.
За наявною інформацією, Віталій Лейман (1989 року народження) самовільно залишив розташування батальйону управління військової частини А5006 ще 27 лютого 2026 року.
Що відомо про розшукуваного:
Попереднє місце роботи: обіймав посаду касира (!!) в Ужгородському територіальному центрі комплектування (ТЦК).

Ось що про це пише Іван Белецький (колишній патрульний та АТОшник, якого минулий рік звільнити з поліції та миттєво мобілізували, за те що він злив відео як колеги цього Леймана глузують з ветерана)
Є декілька варіантів ведення людей в бій.
За собою.
Своїм прикладом + примусом.
Лише примусом.
Наша влада обрала останній варіант.
Справжні воїни з відразою дивляться на всю цю керівну ухилянтську систему, яка ховається за посадами з часів януковича.
Тому системі доводиться створювати таких керівників, як Мірзабеков, котрий доріс в ТЦК до підполковника.
В свою чергу Мірзабеков теж шукав між впійманими лише собі подібних.
Так він і підібрав спортсмена Леймана, з яким примудрявся навіть вітати зі святом місцеву поліцію.
Лейману в ТЦК зібрали команду подібних йому бездумних виконавців, яких одразу без відправки на фронт лишили в ТЦК.
Умова одна - виконання всіх вказівок.

Інакше - фронт.
На другому фото частина цієї суперкоманди, яку в ТЦК справжні ветерани називали "паджериками".
Їх примудрились до свята Воїнів відправити на привітання до дітей, хоч жоден з них не мав відношення до бойових дій.
Закарпатська поліція їх виклала на своїй сторінці ФБ, хоч між поліцейськими були куди реальніші ветерани.
Команда Мірзабекова мала шалену "ефективність". Всі їх прогріхи прикривались зверху, тому зухвалість щодня росла.
Кожен кричущий випадок закінчувався тим, що вони на другий день ще нагліше крутили людей.
Найяскравіше ця команда працювала в симбіозі з поліцією щодо масових будівництв в м.Ужгород.
За чесних умов забудовники могли профінансувати не одну школу і не один десяток кілометрів велосипедних доріжок.
Але, систему не цікавить знання і здоров'я людей. Швидкий кеш і тупі хворяки навколо їй куди вигідніші.

Мірзабеков не витримав фінансового успіху. Його дії і поведінка повністю вийшли за межі розумного.
Тому, його змінили.
Леймана відправили у військову частину
Лейман втік в СЗЧ.
Побив горшки з Мірзабековим і підполковник його не захистив.
Стара система створить нових.
П.С.
Цікаву інформацію виклав Глагола Віталій.
Виявляється, Лейман навіть в СЗЧ брав участь у вилові людей.
Думаю, тут він міг отримати добро від своїх друзів з поліції, з якими він і був контактною особою..

Кличка "Паджерики" - бо ці "поранені" займались виловом людей, розправою на активістами,вибиванням грошей з бізнесу на чорному Паджеро-євроблясі
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 12:11

yama написав:
  Hotab написав:У нас проблема з мобілізацію, бо штурмовик мріє про філіпіни . 12 років вже. А обіцяного бойового робота замість себе не відправив воювати. :oops:

https://www.facebook.com/share/v/18JRD6 ... tid=wwXIfr

Основна проблема з мобілізацією це :
-військові пенсіонери ( до 60 років)
-Національна поліція — ~135–140 тис чого забагато на реальних 28 млн населення це в два рази більше ніж в багатьох країнах Європи.
1. В нацполиции большая доля женщин, кот. по закону пока не призывают.
2. Не надо срвнвать с "багатьма країнами Європи". Мы не Европа и в воюющей стране функции полиции несколько шире.
- Податкова (ДПС) — ~40–50 тис
- Митниця — ~10–15 тис
То же самое - очень много женщин. В налошовой так вообще подавляющее большинство.

-Прикордонна служба (ДПСУ) — ~50 Тис
- Прокуратура — ~15 тис
- Судді + апарати судів — ~25–30 тис
- Центральні органи влади — ~169 тис
- місцеве самоврядування (ОТГ, облради, виконкоми) — ще ~200–250 тис ( нах стільки ???)
То же самое - там достаточно женщин и не знаю, какая доля среди перечисленных не подлежит мобилизации/имеет бронь по лействующим законам.

Фінальна оцінка
ВСІ (без ЗСУ) силовики/прокурори/чиновники-пенсіонери до 60 :
≈ 200 тисяч осіб
"Фінальна оцінка" никак не связана с перечисленным выше и не следует из приведенных цифр. Сумма значительно больше чем 200 тыс. "Фінальна оцінка" среднепотолочная?

Переполовинити і ось вам 100 тис ,
Підсумок
👉 100 000 осіб це приблизно:
🪖 20 – 33 бригади
🪖 125 – 250 батальйонів
🧠 Щоб відчути масштаб
👉 100 тис — це:
фактично повноцінний корпус/велике оперативне угруповання
або половина великої армії європейської країни
С "половиною великої армії європейської країни" сравнивать не стоит. Здесь уже не раз писали, что жти армии не для полноценной войны, так, "парадные армии". В лучшем случае, для спецопераций.

Сюди не увійшли:
держ спец звязок 15 тис
Пенітенціарна система (в’язниці, СІЗО)
Державна кримінально-виконавча служба
охорона, конвої, персонал ≈ 40 тис

Додам ще багато ховається в :
держпідприємствах
інфраструктурі
медицині/освіті
Тут можна теж прорідити на 50% як мінімум
В "держпідприємствах та інфраструктурі" никто не ховається. Далеко не все там освобождены от мобилизции и призывают их так же, как и всех других.
В медицині/освіті опять же много (большинство) женщин, а многие мужчины-медики уже давно призваны и служат. Да и вообще - вы считаете, что с началом войны лечить и учить гражданских совсем не нужно?

Это кроме всего, что вам писал Hotab.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 12:30

budivelnik написав:..........
За останні 100років
Приклади коли неадеквати а-ля пуйло вирішували повоювати
Північна корея з допомогою китай педерація воювала з південною
Китай напав на Вьєтнам
СРСР на Афганістан
Іран Ірак
Ірак напав на Кувейт.. і отримав по зубам від коаліції
Сербія на оточуючих її і отримала по зубам від коаліції
Росія- Чечня
Росія-Грузія
Росія(іран)-Сірія
Росія-Україна

Війни які вибиваються з цього ряду
Франція а потім США - Вєтнам
Франція-Алжір
Бельгія - Конго
Британія-Аргентина (фолкленди)

Дополню список:
США - Афган;
США (коалиция) - Ирак (2003);
США - Иран (сегодня).

якщо є айятола ментально в 1300 році , чи пуйло з кімом і сяопіном ментально в 1900 з томиком маркса - то такі ІД.ІОТИ будуть воюювати , але це не тому що інші вже 100 років як зрозуміли що гаряча війцна не їх метод
А как же "Війни які вибиваються з цього ряду" с моим дополнением?
Не так уж и мало "выбивающихся".
Я уж не говорю о вариантах "США-Венесуэла" и аналогичных, где одна сторона сдавалась без войны ввиду явного превосходства противника.
Но всё равно: "останні століття метод ГАРЯЧОЇ війни країни не використовують"?
Ну и вам легче от того, что нападающий "ментально застрял" в прошлом?
Уникальная логика.
Тоже ЕШБ?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1717317174171751717617177 ... 17223>
Форум: