Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:Прежде, чем хвалиться европейскими лагерными ограничениями, нужно хотя бы понимать, в чём проблема Киева. В чём проблема? В чем отличие Парижа, Вены, Копенгагена и даже Варшавы?
В Варшаві не був, але перші три не такі гарні як наш Київ. Враховуючи значні руйнування старого міста під час мнгольської навали та Другої Світової, Київ я б порівнював із такими більш сучасними містами як Бухарест, Братислава, Кишинев.
Бетон написав:Прежде, чем хвалиться европейскими лагерными ограничениями, нужно хотя бы понимать, в чём проблема Киева. В чём проблема? В чем отличие Парижа, Вены, Копенгагена и даже Варшавы?
В Варшаві не був, але перші три не такі гарні як наш Київ. Враховуючи значні руйнування старого міста під час мнгольської навали та Другої Світової, Київ я б порівнював із такими більш сучасними містами як Бухарест, Братислава, Кишинев.
А Дніпро? У Бухаресті був кілька разів і проїздом, і їздив до родичів-циган. Найвражаючий там "проспект Чаушеску" до будівлі ЦК Компартії на пагорбі. Коли ти там навесні чи у листопаду, сонце вже шпарить як у Ялті і тут зза Карпат заходять снігові хмари прямо над тим "замком Дракули"...Це неймовірно. На Мєнору, готель Україна чи на Кр25а як не дивись, а такого не побачишь.
Подобається читати форум. Читаєш зранку все ок, все в рамках культурного спілкування. Зайдеш ближче до ночі страшні прокльони наче в людей вже 10 покоління кровна ворожнеча яка може закінчитись тільки з винищенням всього роду суперника. Криють один одного останніми словами.
Жалко що Бетон надумав виїзжати. Єдина людина на форумі хто щось купував і продавав.
airmax78 написав:У відділі продажів Яр Граду ще у 2016му висіли рендери майбутньої станції і виходу з неї на початку Бульварно-Кудрявської. Я повірив і купив в цьому районі квартиру. І досі чекаю. Якщо б знав що це займе стільки часу - краще б Варшавський купив - там метро ось-ось відкриють
подскажите свои планы, где планируете купить после голосухи и ЯГ? ну чисто информативно чтобы знать где точно не стоит рассматривать покупку...