Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1722417225172261722717228 ... 17371>
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 19:36

ЛАД написав:
  [*]Shaman написав:...........
проблема з АЕС. захоплена ЗАЕС по потужності дорівнює іншим трьом станціям. тому зараз наи вистачає, бо дійсно впало споживання. щоб замінити ЗАЕС, скільки треба побудувати ТЕС?..

тепер по ТЕС - вже писав, що перед війною в нас були надлишкові потужності ТЕС - було задіяно десь 20% лише - точних цифр не пам'ятаю. тому можливо й існуючих ТЕС буде достатньо для балансування. в нашому випадку найкраще балансувати ГЕС та ГАЕС.
........
1. Для выращивания кукурузы ЗАЭС не нужна. :mrgreen:
2. Я вас уже просил - не пишите о том, что знаете... не очень. Или предварительно хоть погуглите...

багато тексту - й? де я помилився? аби накинути?

а виробництво в нас є. й я на відміну від вас всі ці роки там працюю. а ви схоже після срср ніде на виробництві й не працювали - намагались напевне торгувати, але з таким підходом звісно нічого не вийшло 8)
Shaman

Подякував: 825 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 19:37

vt313 написав:
  andrijk777 написав:Точно не в усіх.

Можете Ви пошукати ТЕО на будівництво АЕС. Ну можливо колись давно це було. Але не зараз.

По состоянию на 2020 год Польша находилась на продвинутой стадии планирования 1,5 ГВт и планировала достичь мощности в 9 ГВт к 2040 году
......По состоянию на 2020 год Польша находилась на продвинутой стадии планирования 1,5 ГВт и планировала достичь мощности в 9 ГВт к 2040 году
.......По состоянию на октябрь 2025 года в эксплуатации находились 416 реакторов с чистой мощностью 376 261 МВт , а 63 реактора с чистой мощностью 66 190 МВт находились в стадии строительства. [ 11 ] [ 12 ] Из строящихся реакторов 29 реакторов мощностью 30 847 МВт находились в Китае , а 6 реакторов мощностью 4 768 МВт — в Индии .
https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_power_by_country
Да, часто рещения о выборе направления развития энергетики носят политический характер.
Например, отказ Германии от АЭС чисто политический (экологический).
А какой политический выбор у Китая?
Или у США? У них довольно быстро сейчас развивается солнечная энергетика, хотя и сильно пока отстают от Европы (по доле солнечной энергии). Но при этом планируют и строительство АЭС.
Отказ от российского топлива в Украине был чисто политическим. Последние 2 блока ЗАЭС перевели на американское только в начале 2024. Ни разу не слышал ни об одном случае отказа в поставках ядерного топлива в мире. ЕС до сих пор получают российское. Что-то получают и США.
А вообще, давайте договоримся - вы как-то выдвигаете различные утверждения без всяких доказательств/аргументации и предоставляете другим заниматься проверкой этих утверждений. Так не годится.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 27 бер, 2026 02:02, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 19:44

flyman написав:
  d44 написав:
  Damien написав:[
А что, военных пенсионеров не мобилизируют сейчас? Ну тех, которым нет еще 60

https://tsn.ua/ukrayina/v-ukrayini-nara ... 70345.html

Вони отримують пільги у вигляді спеціальної формули розрахунку виплати (розмір пенсії становить до 70% від поточного грошового забезпечення осіб, які продовжують служити на аналогічній посаді) та у вигляді раннього виходу на відпочинок.

У виданні зауважили, що натомість закон не передбачає майже жодних пільг для мобілізованих українців.

А який звʼязок з мобілізацією??
От наприклад умовний викладач університету отримав педагогічний стаж і мріє про пенсію по наявності цього стажу. Крім цього в бекграунді є військовий завод, ще та бюджетна сіська. Але служити по мобілізації він не бажає бо до 2014 року виключений зі списків резерву, та і сітківка тримається так собі. Але який тут звʼязок ?? Та ніякого 😅
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2600 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 19:46

ЛАД написав:
  Hotab написав:........
Так а реально , де пруфи «за продовження війни»?

А это не так?

ні, не так ;) що ви ховаєтесь, коли треба відповідати за наклеп? :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 20:00

САДОВИЙ ВИЗНАВ, ЩО ЙОГО ВИСЛОВЛЮВАННЯ ПРО РОБОТУ ППО БУЛО НЕКОРЕКТНИМ

https://www.5.ua/regiony/sadovyi-vyznav ... 73094.html
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 26 бер, 2026 20:02, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2600 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 20:01

ЛАД написав:
  Hotab написав:
  ЛАД написав:А это не так?

Це означає що пруфи є у вас?
Це означає, что я об этом уже писал и, по-моему, не один раз, повторяться не буду. И искать цитаты тоже.
Если учесть, что ещё сравнительно недавно не соглашался даже на ЛБЗ, постоянно повторять, что верить договорам с РФ нельзя, требовать размещения западных войск (требование прекрасное, но нереальное), называть условия весны 2022 (и многое другое) капитуляцией (хотя тогда не было ещё ни требования территориальных уступок, ни ЗАЭС), то единственный вариант - продолжение войны.
При этом можно 100 раз повторять: "Я за мир!"
В результате мы получим страну с разрушенной экономикой (да и просто разрушенную) которую некому будет восстанавливать.
Если вас устраивает повторение слов: "Я за мир!", то ладно.

ні, пошукай. а коли не знайдеш, бо цього немає, то знову виявиться що ти просто брешеш. вистачить безглуздих накидів на мене - відповідайте за свої слова дрібні п.здюки

головна брехня - саме Раша всі ці роки не погоджувалась хоч на якись перемовини, завжди висувала ультиматуми - й весною 2022 року теж, якщо подивитись ті умови. те, що Раша може кинути - це очевидний факт, й коли ми підпишемо угоду, це завжди треба тримати в голові. я завжди казав за гарантії - й іноземні бази один з варіантів. чи буде це подивимось, й взагалі які будуть гарантії.

є ще купа варіантів, для цього й є перемовини - але наші зрадофіли роблять СВІЙ хибний висновок, й звинувачують МЕНЕ в своїх висновках - непогана демагогія.

зі свого боку ЛАД й інші зрадофіли ЖОДНОГО разу не написав СВОЇ умови перемир'я (я давав різні ваіанти й неодноразово). потім вхопились в оцей фінський варіант (хтось у відео запропонував) - але ЖОДНОГО разу не формулювали, що саме це має означати. тільки "бе" та "ме".

а при капітуляції Раші ми отримаємо окуповану територію, з якої треба просто емігрувати. як там в окупації - дивимось прямо зараз. Бандерлог прямим текстом каже - мета Раші - максимум руйнацій, більше нічого...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 20:15

Shaman написав:
зі свого боку ЛАД й інші зрадофіли ЖОДНОГО разу не написав СВОЇ умови перемир'я (я давав різні ваіанти й неодноразово). потім вхопились в оцей фінський варіант (хтось у відео запропонував) - але ЖОДНОГО разу не формулювали, що саме це має означати. тільки "бе" та "ме".

а при капітуляції Раші ми отримаємо окуповану територію, з якої треба просто емігрувати. як там в окупації - дивимось прямо зараз. Бандерлог прямим текстом каже - мета Раші - максимум руйнацій, більше нічого...

Тому що, вони за капітуляцію ... оту саму, "бєзоговорочную", як в 1945 році

Але напряму вони це сказати не хочуть, тому все це обгортують в різні словесні конструкції

Перемир"є їх не цікавить від слова - "зовсім"
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 20:17

andrijk777 написав:
  Banderlog написав: орбан гроші вилучив. Шо там європейський суд? Вже зобовязав орбана вернути гроші?

Європейський суд промовчав = став на бік Угорщини.
Я на 100% впевнений що там була якась схема, а Орбану злили інфу і він "прикрив схему".
А наш Верховнокомандуючий злив всю вину на Орбана. Ну піпл хаває, йому і так сойдьот.

саме це на 99% підтверджує, що ти помиляєшся. поки все свідчить про випадок далеко за межами правових норм
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 20:18

Shaman написав:
як заперечувати суцільну брехню? стамбульских угод не було - вигадка, були лише непідтверджені пропозиції про капітуляцію.

"я проти перемовин" - це чиста брехня. й Зе мені не подобається, ти знову схибив :lol:
стамбульські угоди були.
ти за завершення війни? Погоджуєшся на відмову від нато?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 20:19

Shaman написав:
  andrijk777 написав:
  Banderlog написав: орбан гроші вилучив. Шо там європейський суд? Вже зобовязав орбана вернути гроші?

Європейський суд промовчав = став на бік Угорщини.
Я на 100% впевнений що там була якась схема, а Орбану злили інфу і він "прикрив схему".
А наш Верховнокомандуючий злив всю вину на Орбана. Ну піпл хаває, йому і так сойдьот.

саме це на 99% підтверджує, що ти помиляєшся. поки все свідчить про випадок далеко за межами правових норм
рішення суду є?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 1722417225172261722717228 ... 17371>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти