[*]Shaman написав:........... проблема з АЕС. захоплена ЗАЕС по потужності дорівнює іншим трьом станціям. тому зараз наи вистачає, бо дійсно впало споживання. щоб замінити ЗАЕС, скільки треба побудувати ТЕС?..
тепер по ТЕС - вже писав, що перед війною в нас були надлишкові потужності ТЕС - було задіяно десь 20% лише - точних цифр не пам'ятаю. тому можливо й існуючих ТЕС буде достатньо для балансування. в нашому випадку найкраще балансувати ГЕС та ГАЕС. ........
1. Для выращивания кукурузы ЗАЭС не нужна. 2. Я вас уже просил - не пишите о том, что знаете... не очень. Или предварительно хоть погуглите...
багато тексту - й? де я помилився? аби накинути?
а виробництво в нас є. й я на відміну від вас всі ці роки там працюю. а ви схоже після срср ніде на виробництві й не працювали - намагались напевне торгувати, але з таким підходом звісно нічого не вийшло
Можете Ви пошукати ТЕО на будівництво АЕС. Ну можливо колись давно це було. Але не зараз.
По состоянию на 2020 год Польша находилась на продвинутой стадии планирования 1,5 ГВт и планировала достичь мощности в 9 ГВт к 2040 году ......По состоянию на 2020 год Польша находилась на продвинутой стадии планирования 1,5 ГВт и планировала достичь мощности в 9 ГВт к 2040 году .......По состоянию на октябрь 2025 года в эксплуатации находились 416 реакторов с чистой мощностью 376 261 МВт , а 63 реактора с чистой мощностью 66 190 МВт находились в стадии строительства. [ 11 ] [ 12 ] Из строящихся реакторов 29 реакторов мощностью 30 847 МВт находились в Китае , а 6 реакторов мощностью 4 768 МВт — в Индии .
Да, часто рещения о выборе направления развития энергетики носят политический характер. Например, отказ Германии от АЭС чисто политический (экологический). А какой политический выбор у Китая? Или у США? У них довольно быстро сейчас развивается солнечная энергетика, хотя и сильно пока отстают от Европы (по доле солнечной энергии). Но при этом планируют и строительство АЭС. Отказ от российского топлива в Украине был чисто политическим. Последние 2 блока ЗАЭС перевели на американское только в начале 2024. Ни разу не слышал ни об одном случае отказа в поставках ядерного топлива в мире. ЕС до сих пор получают российское. Что-то получают и США. А вообще, давайте договоримся - вы как-то выдвигаете различные утверждения без всяких доказательств/аргументации и предоставляете другим заниматься проверкой этих утверждений. Так не годится.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 27 бер, 2026 02:02, всього редагувалось 1 раз.
Damien написав:[ А что, военных пенсионеров не мобилизируют сейчас? Ну тех, которым нет еще 60
Вони отримують пільги у вигляді спеціальної формули розрахунку виплати (розмір пенсії становить до 70% від поточного грошового забезпечення осіб, які продовжують служити на аналогічній посаді) та у вигляді раннього виходу на відпочинок.
У виданні зауважили, що натомість закон не передбачає майже жодних пільг для мобілізованих українців.
А який звʼязок з мобілізацією?? От наприклад умовний викладач університету отримав педагогічний стаж і мріє про пенсію по наявності цього стажу. Крім цього в бекграунді є військовий завод, ще та бюджетна сіська. Але служити по мобілізації він не бажає бо до 2014 року виключений зі списків резерву, та і сітківка тримається так собі. Але який тут звʼязок ?? Та ніякого 😅
Це означає, что я об этом уже писал и, по-моему, не один раз, повторяться не буду. И искать цитаты тоже. Если учесть, что ещё сравнительно недавно не соглашался даже на ЛБЗ, постоянно повторять, что верить договорам с РФ нельзя, требовать размещения западных войск (требование прекрасное, но нереальное), называть условия весны 2022 (и многое другое) капитуляцией (хотя тогда не было ещё ни требования территориальных уступок, ни ЗАЭС), то единственный вариант - продолжение войны. При этом можно 100 раз повторять: "Я за мир!" В результате мы получим страну с разрушенной экономикой (да и просто разрушенную) которую некому будет восстанавливать. Если вас устраивает повторение слов: "Я за мир!", то ладно.
ні, пошукай. а коли не знайдеш, бо цього немає, то знову виявиться що ти просто брешеш. вистачить безглуздих накидів на мене - відповідайте за свої слова дрібні п.здюки
головна брехня - саме Раша всі ці роки не погоджувалась хоч на якись перемовини, завжди висувала ультиматуми - й весною 2022 року теж, якщо подивитись ті умови. те, що Раша може кинути - це очевидний факт, й коли ми підпишемо угоду, це завжди треба тримати в голові. я завжди казав за гарантії - й іноземні бази один з варіантів. чи буде це подивимось, й взагалі які будуть гарантії.
є ще купа варіантів, для цього й є перемовини - але наші зрадофіли роблять СВІЙ хибний висновок, й звинувачують МЕНЕ в своїх висновках - непогана демагогія.
зі свого боку ЛАД й інші зрадофіли ЖОДНОГО разу не написав СВОЇ умови перемир'я (я давав різні ваіанти й неодноразово). потім вхопились в оцей фінський варіант (хтось у відео запропонував) - але ЖОДНОГО разу не формулювали, що саме це має означати. тільки "бе" та "ме".
а при капітуляції Раші ми отримаємо окуповану територію, з якої треба просто емігрувати. як там в окупації - дивимось прямо зараз. Бандерлог прямим текстом каже - мета Раші - максимум руйнацій, більше нічого...
Shaman написав: зі свого боку ЛАД й інші зрадофіли ЖОДНОГО разу не написав СВОЇ умови перемир'я (я давав різні ваіанти й неодноразово). потім вхопились в оцей фінський варіант (хтось у відео запропонував) - але ЖОДНОГО разу не формулювали, що саме це має означати. тільки "бе" та "ме".
а при капітуляції Раші ми отримаємо окуповану територію, з якої треба просто емігрувати. як там в окупації - дивимось прямо зараз. Бандерлог прямим текстом каже - мета Раші - максимум руйнацій, більше нічого...
Тому що, вони за капітуляцію ... оту саму, "бєзоговорочную", як в 1945 році
Але напряму вони це сказати не хочуть, тому все це обгортують в різні словесні конструкції
Banderlog написав: орбан гроші вилучив. Шо там європейський суд? Вже зобовязав орбана вернути гроші?
Європейський суд промовчав = став на бік Угорщини. Я на 100% впевнений що там була якась схема, а Орбану злили інфу і він "прикрив схему". А наш Верховнокомандуючий злив всю вину на Орбана. Ну піпл хаває, йому і так сойдьот.
саме це на 99% підтверджує, що ти помиляєшся. поки все свідчить про випадок далеко за межами правових норм
Banderlog написав: орбан гроші вилучив. Шо там європейський суд? Вже зобовязав орбана вернути гроші?
Європейський суд промовчав = став на бік Угорщини. Я на 100% впевнений що там була якась схема, а Орбану злили інфу і він "прикрив схему". А наш Верховнокомандуючий злив всю вину на Орбана. Ну піпл хаває, йому і так сойдьот.
саме це на 99% підтверджує, що ти помиляєшся. поки все свідчить про випадок далеко за межами правових норм