Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:ви про рибальский погуглили?
Навіщо мені гуглити, я вам вірю. Тим більше я ніколи ним не цікавився для купівлі, та і не по карману був. Пробігав біля нього максимально близько лише коли ще Візаір проводила в Києві марафон (естафета з Труханового). Після того лише проїздив (а хтось знає як туди пішки можна дійти?) І мені здалося за ці роки нічого не помінялося.
Сам комплекс досить непоганий, але перевага у вигляді Дніпра "компенсується" недоліком траси. Ну і так як я дуже люблю гуляти пішки по місту і не сприймаю закриті комплекси типу місто у місті (в даному випадку в промзоні), то мені цей формат не до душі. Але Макса і багатьох любителів Рибальського розумію, не найгірший комплекс задумувався, але коли доведуть до кінця...
Так живи в Норвегии. Мои девчонки уже с английским акцентом, слава те БГ Живут в Ирландии и счастливы. Я, правда, несчастен. Но это такое. На роду написано. Вот смори: Прадед погиб на войне, бабуля без отца Дед погиб, мать без отца Мой батя без вести пропал - я без отца. Я ни разу в жизни не сказал "папа" Ну и само собой, мои дети без отца
Я просто обязан погибнуть или пропасть без вести. Вот оно и практически и случилось
Бетон написав:Я просто обязан погибнуть или пропасть без вести. Вот оно и практически и случилось
Ви б краще не ремонти робили і побивалися на форумі про лиху долю, а спитали б у Ейрмакса про те, як легально чи нелегально виїхати з України. Або ви просто не хочете, бізнес тримає і т. д.