|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 27 бер, 2026 13:00
Hotab написав:АндрейМ а не за ідіотськими критеріями.
Чим критерії «ідіотські»? Хто не є мобресурс (повністю чи тимчасово) - мають право їздити через кордон. Що не так?
Критерій дуже ідіотський. Бо згідно цього критерію Андрійко ймовірно не міг виїхати, тому з високою ймовірністю, йому довелося дати хабаря щоб виїхати.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2026 13:01
Hotab написав:Но при чем тут оно?
Так «нюансік» же 😅
Ааа, как обычно - снова промахнулся: не там искать нужно.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 27 бер, 2026 13:09
_hunter написав: Hotab написав:Но при чем тут оно?
Так «нюансік» же 😅
Ааа, как обычно - снова не понял : не там искать нужно.
Все я вірно зрозумів. Про «не така армія» каже той, хто рвонув в перші дні, коли армія була якраз така. Так що нічого пеняти на дзеркало коли справа в фейсі
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2599 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 27 бер, 2026 13:15
Banderlog написав: Shaman написав:гроші в Україну з початку війни возять виключно автомобілями. військові аеродроми працюють, а цивільні літаки не літають - й це всім відомо. гроші перевозив Ощадбанк, отримані вони були в банківській установі. залишайся при своїй думці - щось нечисте, але ніяких підстав так вважати немає. я ж кажу, хтось досі в пласку землю вірить. якщо причина, що до цього возив гроші друган Орбана, потім його відсунули, й він образився - це взагалі смішно, але не виключаю...
в мене є підстави так вважати. Я європейським судам якось більше вірю. Там прямо заявлено що справи мутні. оте "всім відомо" не напарюй мені, львівський, чернівецький та особливо закарпатський аеродром приймають не тільки військові рейси. Оті голослівні версії про друганів корбана лиши при собі Є порушення правил єс при перевезенні золотих злитків і валюти чи нема?
в тебе не підстави, а бажання так вважати - це різні речі. й де ми бачимо висновки європейських судів? подивимося, які вони будуть. окрім голослівних заяв угорців нічого більше немає. ти мене питаєш, чи є порушення? гадаю немає - це далеко не перший рейс. якщо є порушення, нехай озвучать - але мовчать. потім мовчки гроші й віддадуть...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 825 раз.
- Подякували: 1760 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 27 бер, 2026 13:17
Hotab написав:Хто не є мобресурс (повністю чи тимчасово) - мають право їздити через кордон. Що не так?
Я можу лише викласти свою думку, але вона Вам і так відома. "Що не так?" з точки зору права і вирішує суд. Зокрема, він порушив питання чи була заборона пропорційною до індивідуальних обставин конкретного громадянина, чи переслідувала вона легітимну мету та чи була необхідною в демократичному суспільстві? (Моя особиста думка - ні). Суд також цікавить чи було порушено право на приватне життя (моя думка - так), ну, і там ще більше загальне питання, що "чоловіки - воїни" - це звичайний гендерний стереотип, і не усі хочуть або можуть бути "мобресурсом".
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2026 13:18
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:А они были? - где декларация с таможни?
все там було - навіть угорці це не заперечують. просто вивчають чому й навіщо. а процедурні питання там оформлені. чи якщо маєш ДОСТОВІРНУ інфо - то кажи. а свої вигадки залиш при собі  й з приводу червого світла - бо бачу, вже з'їхав з цієї теми. коли людей затримують по надуманим приводам, їх не возять як терористів в кайданках, з мішками на голові...
Так чего ты нервничаешь, если "процедурні питання"? - все проверят - и отдадут рано или поздно. >>> як терористів в кайданках Та шо ви говорите? - за "необновление данных" - возить можно, а за красный свет - уже нельзя, оказывается? 
але в Європі є відповідальність осіб за свої дії. нічого собі, майже сто мільйонів доларів необґрунтовано вилучили й залишили собі. ще подивимось, чи щось не щезне при поверненні - бо для когось це може стати останньою операцією... за червоне світло - не можна.
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 27 бер, 2026 13:19, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 825 раз.
- Подякували: 1760 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:гроші в Україну з початку війни возять виключно автомобілями. військові аеродроми працюють, а цивільні літаки не літають - й це всім відомо. гроші перевозив Ощадбанк, отримані вони були в банківській установі. залишайся при своїй думці - щось нечисте, але ніяких підстав так вважати немає. я ж кажу, хтось досі в пласку землю вірить. якщо причина, що до цього возив гроші друган Орбана, потім його відсунули, й він образився - це взагалі смішно, але не виключаю...
в мене є підстави так вважати. Я європейським судам якось більше вірю. Там прямо заявлено що справи мутні. оте "всім відомо" не напарюй мені, львівський, чернівецький та особливо закарпатський аеродром приймають не тільки військові рейси. Оті голослівні версії про друганів корбана лиши при собі Є порушення правил єс при перевезенні золотих злитків і валюти чи нема?
в тебе не підстави, а бажання так вважати - це різні речі. й де ми бачимо висновки європейських судів? подивимося, які вони будуть. ......
Естественно "подивимося". А пока не "подывылися" - смысл очевидный "проезд на красный" (или что там было) мусолить уже какой день? 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1221 раз.
- Подякували: 2097 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2026 13:19
fox767676 написав:є метод манергейма виходу з війни а є вихід гітлерівської верхівки "...А вот, когда в Берлине будет грохотать русская канонада, и солдаты будут сражаться за каждый дом, вот тогда отсюда можно будет уйти, не хлопая дверью...
Думали що як з Хомейні буде чи Мадурою, і раз і два і сепаратний союз проти Союза без духу Анкориджа?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1636 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 27 бер, 2026 13:21
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:все там було - навіть угорці це не заперечують. просто вивчають чому й навіщо. а процедурні питання там оформлені. чи якщо маєш ДОСТОВІРНУ інфо - то кажи. а свої вигадки залиш при собі  й з приводу червого світла - бо бачу, вже з'їхав з цієї теми. коли людей затримують по надуманим приводам, їх не возять як терористів в кайданках, з мішками на голові...
Так чего ты нервничаешь, если "процедурні питання"? - все проверят - и отдадут рано или поздно. >>> як терористів в кайданках Та шо ви говорите? - за "необновление данных" - возить можно, а за красный свет - уже нельзя, оказывается? 
але в Європі є відповідальність осіб за свої дії.
Да, в отличи от "кое какой" страны - таки есть. Поэтому можешь переставать нервничать - и спокойно ждать решения суда. Если все везли абсолютно легально - все вернут.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2