Shaman написав:.......... але це фіни отримали, як союзники нацистської Німеччини, яка вже програла.
й так, нам такі умови не дуже підходять, хоча як не дивно від фінів не вимагали забезпечити права руської мови.
Не сомневаюсь. Вы же горячо хотите мира, поэтому готовы воевать ещё ... 2?-3?-... лет. Лёжа на диване.
я хоч пропозиції пропоную. давай й ЛАД хоч раз щось СВОЄ запропонує? чи щось заважає? бо всі реальні варіанти перемир'я - це різні різновиди, що кажу я...
про ваші особисті накиди замість аргументів писав неодноразово. ЛАД готовий зі своїм диваном відразу здатися
Я (и не только я) много раз просили изложить ваши "пропозиції" Но ответ только: "Я уже писал". Вот только никто этого не помнит. О "финском варианте" вы уже сумели понять? Раньше этого не знали?
Потерпіла внаслідок інциденту оприлюднила документи, які свідчать, що їй довелося звертатися по медичну допомогу до лікарні. Жінка дістала забиті місця м’яких тканин голови, обличчя та ноги. У дитини діагностували травми, зокрема підозру на струс мозку.
Що кажуть у поліції У поліції Одеської області кореспонденту ТСН.ua повідомили, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження).
Может, конечно, всё не совсем так, но посмотрим.
За легке тілесне ушкодження може бути відкрито кримінальне впровадження , але це вийде адмінка
Це для тебе струс мозку це "легке тілесне ушкодження", і взагалі тонкий комплімент. А коли жертва тих самих побоїв річне немовля - мова б мала йти про "замах на вбивство". Схоже справу з самого початку планують "замнути", а "покарянням" злочинців буде в кращому випадку символічний штраф
ЛАД написав: Вы же говорите, что это обычные регулярные перевозки.
й що? ви вже теж не можете сформулювати питання? тому при таких перевезеннях можуть їздити високопоставлені працівники.
Могу сформулювати питання, но смысл - вы всё равно на них отвечаете так, что можно и н "отвечать. "високопоставлені працівники" можуть їздити. Но генерал СВУ это как-то чересчур. И вы сами написали: "так, трохи дивно". И вы считаете, что генерал СВУ не способен польститься на 100 млн. жолл.?
але ж відповідаю. а у вас - не буду/не хочу/не бачу сенсу - що там ще?
занадто чи ні - питання таке. ще раз - на перевезення 100 млн дол, навіть цілий генерал в минулому - це норм. так може теж залучитися, але все одно безпечніше. ніж одні рядові працівники.
ви як розумію, для себе просто прикидаєте, на яку б долю особисто погодилися? питання лише в сумі?
ЛАД написав:Может, конечно, всё не совсем так, но посмотрим.
За легке тілесне ушкодження може бути відкрито кримінальне впровадження , але це вийде адмінка
Це для тебе струс мозку це "легке тілесне ушкодження", і взагалі тонкий комплімент. А коли жертва тих самих побоїв річне немовля - мова б мала йти про "замах на вбивство". Схоже справу з самого початку планують "замнути", а "покарянням" злочинців буде в кращому випадку символічний штраф
давай для початку нехай розберуться насправді, що там сталося... а тут вже висновки роблять... що типово якраз для накиду...
З 1 квітня 2026 року в Україні повноцінно функціонує електронний військовий облік, що дозволяє надсилати повідомлення про повістки в електронному вигляді, зокрема через застосунок " Резерв+". Електронна повістка вважається врученою у день, коли ТЦК отримує підтвердження про доставку в електронний кабінет, або наступного робочого дня, якщо відправка відбулася після 17:00.
здається 4 роки тому я бачив подібні пости, тільки замість слова "Україна" там було слово "рф", і під кожним були сотні коментарів типу "ги-ги-ги, дивись з кацапів роблять тупо рабів". Мені цікаво б почути юристів, хоча б з точки зору пародії на право/законність: от прийшла повістка, вважається врученою, а потім виявиться що що людину закопали за 2 дні до того бо він загинув у ДТП. Значить повістку вручили трупу? А штраф будуть платити спадкоємці?
Може. І звичайно треба дивитись. Ви бачили мабуть чимало відео такого процесу , коли чоловік чинить опір. Уявіть собі що в це кубло чоловічих тіл лізе «яжемать» з годовалою дитиною. Там навіть не треба кидатись на тих мужиків, мазати на них руками і кігтями визволяючи чоловіка. . Просто стати там в епіцентр . По любому щось да прилетить.
Я об этом и подумал. Могла пытаться удержать мужа. Но, к сожалению, результат не меняется.
andrijk777 написав:"Або" означає не твердження. Це означає шо є такий варіант. Наприклад "пацієнт помер сам або від помилки лікаря". Це ж не є звинувачення лікаря. Це твердження не зобов'язує мене доводити помилку лікаря. У вас реально проблеми з розумінням мови.
Не "твердження", но вполне себе подозрение. Вы в своём ответе, почему-то "або спеціально" "изящно" опустили, ограничившись только "лоханувся". На Западе было бы вполне достаточно, чтобы подать на вас в суд. Не буду уточнять, с чем проблемы у вас.
Так, це цілком собі підозра. Я не упустив. Я спеціально взяв "або спеціально" в дужки, маючи на увазі що це не основний а можливий варіант. Ні, на Заході я б майже напевно не програв би суд. По-перше підозра - не є наклепом. По-друге Зеленський публічна особа, причому сильно публічна, і в твердженнях про нього допускаються такі "звинувачення" без доказів. У нас просто політична дискусія(причому не сильно публічна), такі оцінки в принципі допустимі.
Може. І звичайно треба дивитись. Ви бачили мабуть чимало відео такого процесу , коли чоловік чинить опір. Уявіть собі що в це кубло чоловічих тіл лізе «яжемать» з годовалою дитиною. Там навіть не треба кидатись на тих мужиків, мазати на них руками і кігтями визволяючи чоловіка. . Просто стати там в епіцентр . По любому щось да прилетить.
Я об этом и подумал. Могла пытаться удержать мужа. Но, к сожалению, результат не меняется.
Результат - ні. А от ступінь вини ТЦК зовсім різна. Аж до її відсутності.
ЛАД написав:Но генерал СВУ это как-то чересчур. И вы сами написали: "так, трохи дивно". И вы считаете, что генерал СВУ не способен польститься на 100 млн. жолл.?