|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:30
ЛАД написав:andrijk777, вы всё время переводите разговор на наши (Зеленского) предложения и отказы от предложений Трампа. Я понимаю, что вы очень "любите" Зеленского, но это ваши проблемы. Любовб, конечно, сильно переклинивает мозги, но не до такой же степени. Вам всё время говорят о том, что хотелось бы услышать требования/желания Путина, а их не было. Во всяком случае, публично ни разу не озвучивались.
А 2+2=4. А 3!=6. Ок. Я згідний. Мені також "хотелось бы услышать требования/желания Путина". Все? Закінчили розмову.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:30
Banderlog написав:Позаблоковий, денацифікація демілітаризація, рос мова, 4 області в адміністративних кордонах і легітимним представник від України на переговорах чий підпис не можно оспорити в майбутньому. Це заявлений максимум хотєлок за весь час. Мирні ініціативи про режим припинення вогню були, і зернова угода була, і схоже енергетична теж...
Шо означає денацифікація? Нас з тобою забаранять чи нє?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:32
ЛАД написав: _hunter написав:......... 24 декабря что было, если не завуалированное предложение? 🤔
Это вы о чём? О чем там договариваются Кушнер с Виткоффом, понятия не имею. И, боюсь, Зеленский тоже. Ни одного согласованного документа опубликовано не было. И, вроде, не было даже утечек. Только сообщения об "успешном продвижении переговоров". Может, у них "успешно продвигаются" переговоры о каком-то совместном гешефте. 
Я там чуть выше цитату оставил. - условия - были, согласие с ними - тоже было...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:35
sashaqbl написав:Мій висновок твоїй психіці дуже важко прийняти прийняти: х... не готовий ні на які умови, крім повної капітуляції.
Ну ось. Пішли 100% фантазії. З "факту" що "х... не озвучив публічно умов на яких він збираєтсья завершити війну"(з яким я згідний) не слідує що "х... не готовий ні на які умови, крім повної капітуляції". Немає логічного пояснення такого висновку! Все. Я не збираюсь навіть обговорювати ваші фантазії.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:35
ЛАД написав:Вам всё время говорят о том, что хотелось бы услышать требования/желания Путина, а их не было. Во всяком случае, публично ни разу не озвучивались.
Та я ж уже говорил: ну с чего вы решили, что их - простому народу - кто-то будет озвучивать? Что бы - зачем? В Грузии их, может быть, озвучивали?.. Как подпишут - так и озвучат.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:39
andrijk777 написав:Ну ось. Пішли 100% фантазії. З "факту" що "х... не озвучив публічно умов на яких він збираєтсья завершити війну"(з яким я згідний) не слідує що "х... не готовий ні на які умови, крім повної капітуляції". Немає логічного пояснення такого висновку! Все. Я не збираюсь навіть обговорювати ваші фантазії.
Тобто свої фантазії ти обговорбвати готовий, перепостив їх за півроку разів 5. А чужі - нє. Хоч вони достовірніші за твої.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:41
andrijk777, логика у вас кривоватая и направлена тольео на одно - доказать, что Зеленский, сволочь такая, не хочет мира. Всё. Больше ничего ваша "логика" не предполагает. Вторую сторону (РФ) вы вообще не учитываете.
Banderlog, это не предложения к договору, а общие идеи, которые озвучивались ещё до начала войны.Там ещё были требования к НАТО. Конкретные предложения были на переговорах весной 2022. Сегодня они наверняка поменялись. С учётом "реалий на земле". Хотелось бы их знать.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 28 бер, 2026 15:45, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:45
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Ну ось. Пішли 100% фантазії. З "факту" що "х... не озвучив публічно умов на яких він збираєтсья завершити війну"(з яким я згідний) не слідує що "х... не готовий ні на які умови, крім повної капітуляції". Немає логічного пояснення такого висновку! Все. Я не збираюсь навіть обговорювати ваші фантазії.
Тобто свої фантазії ти обговорбвати готовий, перепостив їх за півроку разів 5. А чужі - нє. Хоч вони достовірніші за твої. Немає логічного пояснення такого висновку!Обґрунтуй свій висновок детальніше. Я такої логіки не бучу. Якщо у тебе специфічна логіка - обґрунтуй це. Мій висновок - очевидний: якщо Зеленський відмовляється від миру то він не хоче миру, цілком логічно.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:52
andrijk777 написав:Немає логічного пояснення такого висновку! Обґрунтуй свій висновок детальніше. Я такої логіки не бучу. Якщо у тебе специфічна логіка - обґрунтуй це. Мій висновок - очевидний: якщо Зеленський відмовляється від миру то він не хоче миру, цілком логічно.
Твої висновки базуються на тому, що Зеленський від чогось відмовився. А отже були якісь пропозиції. Але воюємо ми з РФ. Тобто пропозиції мали бути від х.... Але інформації про те, що від х... надходили якісь пропозиції в публічному просторі немає. Таким чином, якщо в тебе немає доступу до закритої інформації, то виходить що твої висновки базуються виключно на твоїй фантазії.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:52
andrijk777 написав:.......... Мій висновок - очевидний: якщо Зеленський відмовляється від миру то він не хоче миру, цілком логічно.
Хороший пример кривой логики. Зеленский отказывается от каких-то конкретных условий (причём не от всех, а только от некоторых)  отказывается от мира. Не видите нарушения логики? Но вам больше ничего, кроме такого вывода, не нужно. Ради этого на логику можно и наплевать.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-