|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:33
andrijk777 написав: sashaqbl написав: andrijk777 написав:Я не розумію твоєї логіки(життєвої позиції). Ти ж написав свій "висновок": Путін хоче лиш капітуляції України. То що ти ще хочеш обговорювати? Для тебе має бути все зрозуміло: воюємо до капітуляції України. Ніяких "підпсань мирних договорів" не буде!! Альо. Ти ж чітко написав що хоче путін!!
Та вже нічого. Твої фантазії обговорювати немає змісту. Факти, точніше їх відсутність, ти прийняи не в змозі.
Ти злився. 1.Ти написав що Путін хоче лиш капітуляції України.( дати цитату?) 2.І ти пишеш про якісь мирні договори. (дати цитату?) Або 1 або 2. Одночасно 1 і 2 не може бути. Ось тобі і логіка.
Вообще-то давно известно, что sashaqbl за продолжение войны, т.к. считает, что вариантов не. О переговорах писал я.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:33
andrijk777 написав:Ти злився. 1.Ти написав що Путін хоче лиш капітуляції України.( дати цитату?) 2.І ти пишеш про якісь мирні договори. (дати цитату?) Або 1 або 2. Одночасно 1 і 2 не може бути. Ось тобі і логіка.
Як важко пояснбювати очевидні речі. 1. Путін НА ДАНИЙ МОМЕНТ хоче виключно капітуляції, оскільки він вважає, що може досягнути її військовим шляхом. Якщо на те пішло, то певні підстави так думати в нього є. 2. Мирні домовленості можливі тільки з Росією. По іншому війну не припинити! Щоб Путін пішов на переговори, потрібно щоб він зрозумів, що капітуляції військовим шляхом йому не досягнути. Для цього потрібна стабілізація лінії фронту та погіршення економічного становища РФ а також довготривалі плани підтримки України з боку західних країн. Потрібні плани на 5, на 10 років, щоб в Путіна було розуміння, що війна завтра не завершиться. Тільки тоді можливі мирні переговори. Я думав, що ці речі очевидні для розумної людини.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:35
ЛАД написав:Вообще-то давно известно, что sashaqbl за продолжение войны, т.к. считает, что вариантов не. О переговорах писал я.
Я не ЗА ПРОДОВЖЕННЯ війни. Я просто не вважаю, що мирні переговори дадуть ефект найближчим часом. Я вважаю що необхідне планування війни на 3-5 років на всіх рівнях.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:37
Banderlog написав: sashaqbl написав:.......... Шо означає денацифікація? Нас з тобою забаранять чи нє?
після угоди? ) смотря по результатам війни. В принципі ні, но такий варіант відкидати не можно. Олександр, понятно, що нам хочеться чітких формулювань і кінцевої угоди після якої війни не буде. Но рф буде максимально нав'язувати чіткість в наших поступках і максимально розпливчато формулювати свої. Від обґрунтування повода на наступну війну вони не відмовляться. Для них важливіше мати претензії на 4 області ніж самі 4 області.
Такие понятия как демилитаризация и денацификация должны быть оговорены очень конкретно и точно. И, конечно, ни вы, ни sashaqbl, ни другие солдаты и офицеры под "денацификацию" попадать не должны.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 28 бер, 2026 16:40, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:38
Schmit написав: sashaqbl написав:Ти мені краще скажи, ти так плакався кілька років тому, що влада не створює МВГ. От настворювали вони МВГ - сильно ефективними вони виявилися проти шахедів? Багато позбивали, коли вони до тебе летіли?
Просто все потрібно робити вчасно.
ЩО значить вчасно? Зробили МВГ, як ти й просив. Я влітку як був у відпустці, особисто бачив під час тривоги бравих хлопців з ДШК на усіх підступах до Львова. Думаю, в інших містах ситуація та сама. Ти минулого року розповідав, що ці браві хлопці з кулеметом здатні спинити Шахеда. Шахедів у західні міста багато не летіло минулого тижня. По кілька штук в місто. Розкажи, чи багато шахедів зупинили МВГ, створення яких та так наполегливо вимолював кілька років тому?
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:39
ЛАД написав:Вообще-то давно известно, что sashaqbl за продолжение войны, т.к. считает, что вариантов не. О переговорах писал я.
Ты ж давно писал - нужно узнать мнение военного, особенно, который близко к передовой Чё тебе не так ? ) Ты узнал его мнение. Только он не за продолжение войны, ты манипулируешь, как всегда Он пишет, что другого выбора нет
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:42
sashaqbl написав: ЛАД написав:Вообще-то давно известно, что sashaqbl за продолжение войны, т.к. считает, что вариантов не. О переговорах писал я.
Я не ЗА ПРОДОВЖЕННЯ війни. Я просто не вважаю, що мирні переговори дадуть ефект найближчим часом. Я вважаю що необхідне планування війни на 3-5 років на всіх рівнях.
наша влада мирних переговорів з рф не веде. допустим ми вирішили воювати ще 5 років. Яких результатів ми плануєм досягнути через 5 років і якими способами?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:44
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Ти злився. 1.Ти написав що Путін хоче лиш капітуляції України.( дати цитату?) 2.І ти пишеш про якісь мирні договори. (дати цитату?) Або 1 або 2. Одночасно 1 і 2 не може бути. Ось тобі і логіка.
Як важко пояснбювати очевидні речі. 1. Путін НА ДАНИЙ МОМЕНТ хоче виключно капітуляції, оскільки він вважає, що може досягнути її військовим шляхом. Якщо на те пішло, то певні підстави так думати в нього є. 2. Мирні домовленості можливі тільки з Росією. По іншому війну не припинити! Щоб Путін пішов на переговори, потрібно щоб він зрозумів, що капітуляції військовим шляхом йому не досягнути. Для цього потрібна стабілізація лінії фронту та погіршення економічного становища РФ а також довготривалі плани підтримки України з боку західних країн. Потрібні плани на 5, на 10 років, щоб в Путіна було розуміння, що війна завтра не завершиться. Тільки тоді можливі мирні переговори. Я думав, що ці речі очевидні для розумної людини.
А, на даний момент! Ну це зовсім не очевидна річ. Це потрібно озвучувати. Я в твою голову залізти не можу. Ок. А за ці 4 роки війни він хотів виключно капітуляції чи були моменти що ні? Якщо були то коли? 2. Це очевидна річ. Але і Україна(Зеленський) повинен погодитись на мир а не тільки путін. Я надіюсь це також очевидна річ для тебе? Якщо Зеленський на усі пропозиції(окрім капітуляції РФ) буде відповідати ні - то миру не буде. Я надіюсь це також очевидна річ для тебе?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:44
_hunter написав:[ Кавычки - не пробовал? 🤦
Хоч кавички, хоч апострофи , Хантер що не забʼє в пошук, його на Скабєєву з Шарієм виводить. 
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2598 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Суб 28 бер, 2026 16:47
andrijk777 написав:А, на даний момент! Ну це зовсім не очевидна річ. Це потрібно озвучувати. Я в твою голову залізти не можу. Ок. А за ці 4 роки війни він хотів виключно капітуляції чи були моменти що ні? Якщо були то коли? 2. Це очевидна річ. Але і Україна(Зеленський) повинен погодитись на мир а не тільки путін. Я надіюсь це також очевидна річ для тебе? Якщо Зеленський на усі пропозиції(окрім капітуляції РФ) буде відповідати ні - то миру не буде. Я надіюсь це також очевидна річ для тебе?
ЗА ці роки, на мою думку, з вересня 22 по черевень 23 року було вікно, коли він хотів чогось іншого. І в цей період можна було проводити переговори. І це б дало результат. Але щось я не пригадую, щоб в цей період хтось сильно був за переговори. Більшість очікувало нашого наступу, який чомусь називали контрнаступом.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
|